Red is walking around…

Entry agak lambat tonite coz I’m spending money to something worth than the diamonds…

Comment: 8

Red …

my email add is X@yahoo.com

what is X? doesnt sound like redmummy at all kan kan?

sapa ke aritu melatah2 bila aku privatekan blog lama kejap, mael ke? mengarut2 email id akak ko sebut kan.. ehehehehhee

it started on emm bila ek, i think 1998 or 1999, bila internet baru ada aku pegang je pc and nak register for email add kat yahoo… ada member pasang radio lagu apa tuh: X!! think lagu 60s or 70s gitu lah, male singer nyanyi. aku pun bantai la bedal pakai buat id.

and mana nak sangka 10 taun dah pakai id yang sama. aku kan loyal, jenis x nak tukar2 id, kalo my maxis line tu pun, sekali register ha sampai la ni lah aku pakai.

ini menjawab soalan someone yang email aku privately dlm tanya itu ini borak itu ini sempat lagi dia tanya:

p/s: may I know X tu apa kebende?? It sounds so exotic!

Comment: 14

Red oh red..

i m so tight, nak jawab komen2 korang pun ya hamat x leh right now, i ll do it tonite..

but today, i really have to go out, i need to look for something REDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!

to complete my RED collection.

Comment: 5

Diamonds…

140220084846.jpg

makan ati mak tengok yer…

140220084842.jpg

cekai cheap2 pun lam seribu lebih itupun ringan ya hamat n diamond nya alahai very the kecik

140220084843.jpg

oh dah bertaun aku x berbarang kemas sejak umah aku kena pecah masuk and habis segala barang kemas disapu dek perompak pencuri penyangak lahanad itu… to start off back, is not that ez.

 

140220084845.jpg

2k lebih tu bukan satu set ye, itu hanya utk harga rantainya jer…

 

well Tomei buat promotion, so pi le jenguk bawak duit bawak credit card kowang. kalo aku ada CC pun aku x kan invest kat sini, lainlah kalo gua dah kaya tahap gaban, sesangat haruslah mak pejam mata jer beli. mengelip2 pakai.

 

la ni aku mewahkan gegirl jer, mak nye malas nak membeli dan sangat sayang duit as i said again, my heart is so broken bila geng pecah rumah angkut segala barang kemas ku. bukan sket2 alang yer…dari zaman aku anak dara ke beranak pinak. sampai mak aku nye emas paun pun depa angkut sekali, adiah dr mak lak tu.

 

 

Comment: 11

Tie collection…

Comment: 6