Red Diva…

p2170053.JPG

 

my Red Diva nick comes with a reason…

Comment: 14

Red wt Brown…

2202200850401.jpg2202200850411.jpg2202200850361.jpg

i still have the smiling face kan…

 

untuk hundreds of comments for my down moment, smses, emails, yms yang masuk bertubi2, terima kasih. ada yang tidak mahu berada di kelompok ramai anto komen, cukup sekadar di belakang tadbir.

 

tapi apapun x yah lah pi tanya hal masalah saya kat orang lain, as i said before dah dua kali aku blogkan pasal kes ni, ask me personally if u want to know, jgn pi tanya orang lain or jgn pi tanya bloggers lain hal hal aku. i never appoint any of them to be my spokeperson.

 

my ym msgr is still working, and so far sapa yang msg, sume aku jwb kan, x penah lagi ada yang kena makan dek tegur aku…so knock my door and ask me. aku yang ngah masalah ni lagi sakit hati and bertambah2 menyampah bila ada yang pi sibuk tanya hal aku kat bloggers lain. tolong ye, saya dah 3 kali blogkan pasal ni.

 

 

Comment: 8

Red’s dining…

p2170011.JPG

 

the plates are all in red, aku lupa nak singkap masa amik gambo ni, but the TV3 ppl dah siap terbalikkan to snap all in red masa depa did the shooting, aku pun x pasan coz masa tu aku dok carik food kat dapur, i was damn hangry, dari pagi perut dok butterfly ngan mende2 ni sume….

Comment: 2

Red Gegirl…

p2170025.JPG

 

aunties and uncles rindu gegirl ye…very the little diva tak pose gegirl ni?

 

 

Comment: 17

For you…

i m trying so hard to give the red diva mood in my blog back, susah nak berselindung wpun hati ku luka parah and kecewa sesangat.

So to please my thousands of readers yang x henti putus memberi sokongan semangat to me, though u x tau apa yang sedang terjadi, i will post some of the red diva photos for the shootings wt TV3 the other day.

Please stay wt me.

Comment: 5