Red Mamak…

hari ni redmummy nak ajar cara2 nak botakkan rambut yer…

160220084921.jpg

memula pi kedai rambut mamak, let the kids kepoh2 kecoh wt their jakunnes…

160220084923.jpg

first step amik belah kiri dulu ye, kasi cukur pelan2 sama itu pisau tajam..

160220084926.jpg

lepas tu, kasi tengah jugak cukurrr

160220084932.jpg160220084929.jpg

lepas kiri tengah kanan sudah bikin, atas jugak ye..

dah macam Mr T from The A Team la pulak…. hiks (zaman muda2 aku dulu, citer ni mmg hebat tahap gaban, so orang2 yang bukan zaman aku mesti x tau la sapa dia ni…)

160220084933.jpg

lama le pulak bapak eh nak siap, ada buku kartun jepun kot dr gobok buku mamak ni, pantang abang la kalo x baca. eh dia bukan baca, dia layan gambar, janji kartunnnnnnnnnnn kan..

160220084934.jpg

mak nya bosan, ha ni keje maknye yer…red sikat..hiks. 50sen jer uols.

160220084935.jpg

close up sikat yang mamak tu dah pakai…

160220084937.jpg

ha cepat lah siap… eh kain balut sirman tu pun kaler mak merah kan… kan kan. class la ko mamak.

 

let s go babeh, 10 inggit sila bayar.

 

dah cun, dah leh kuor tv… :P

 

 

Comment: 2

Red Gegirl…

upload image ni memanjangkan badan anak aku plak…

160220084907.jpg

dia pun nak gak belajar pi tuition cam abangnya, kulu kilir bawak kaler pencel ngan colouring booknya. colour box tu abangnya punya, tu psl blue karer….

160220084909.jpg

shes actually waiting for her mom to get a new dress.. the 3 of them got their new shirts already, and the mom always be last person to get a new one, specially for the special occasion.

160220084911.jpg

even she has finished colouring the drawings, maknye masih lagi in the changing room…i tried few dresses, and i m still not sure what should i take..

actually kan, doesnt matter new dress or old shirts, bila dah kaler merah, orang tak tau itu baju baru ke lama tau… sbbnya, segobok penuh kaler tu jer..

 

and back to gegirl, she got CNY’s angpau from the owner of this boutique. :)

 

 

 

Comment: 1

Red wt TTDI…

160220084880.jpg160220084881.jpg160220084887.jpg160220084891.jpg

 

dear red readers,

 

for once, let s just stop talking bout my red tv3 so on. this entry is a bit of break for me. and by sending abang to tuition classes every sat is like my rehat a bit lah.

 

aku x dan nak besokan gambar, mak malas. i know u want something to read, so i present you the very the quick update…i need to catch up some of my red stuff still…x sesiap lagi.

 

after sending abang, we went to Penang Mari, i know someone from my blog had recommended us to try there, we did. for me..out of my taste. semacam je rasa nasi campo nya. i ate my lunch at 530, very late coz aku dok sibuk buat tu ini kat umah. they 3 had their lunch on time but not redmummy. sirman and gegirl makan roti bakar, ha yang ni sedap kaw kaw!

 

160220084895.jpg

this is to show that a mother can share her daughter’s s/glasses ye uols…

 

we went to few shops, and of cos, story coming later.

 

Comment: 2

Red in the red house…

160220084876.jpg

redmummy menyinari dan memerahi hidupmu…

bley pakai x tagline tu? :P

 

160220084874.jpg

i m not good in decorating the house, tanganku suami isteri mmg x pandai menghias rumah. but after so many years living together, sirman has adopt my red craziness…so we present you some of the collections.

160220084877.jpg

i wanted to post more, the whole house red docorations, red collections, red and red, but i have to respect the TV3′s people.

 

Take 1…the shooting begins…

 

Comment: 11

Red in the house…

160220084871.jpg

3 big items delivered in the afternoon. lepas pasang they left wt some of the boxes. but some boxes lak sirman ajer yang buat. abang was bz wt ps2, never care bout his surroundings. gegirl was the one yang paling kecoh mengaco. redmummy buat keje light2….

160220084873.jpg

….abang and gegirl tolong the parents, anto buang to rubbish room. itupun lepas aku berkicau suh dia benti main n do something for the house.

 

160220084870.jpg

it s not finished yet….we did some of the house decorations, since Fifin’s duty is to clean up the house, we let her do her task first, we will continue our red project tonite.

all out…

Excuse me, need to go to TTDI again…

Comment: 11