Dome oh Dome…

150220084856.jpg150220084857.jpg

serupa tak gambar atas 2 ni? catch up of the day from Dome depan IKEA tu…

 

the first photo was my first plate, ngah2 makan aku jumpa rambut baikkkkkkk punya bawah2 nasi tu..

 

aku panggil waiter, pointing to the hair, dia amik plate tu and blah

 

10 min later, dia bwk yang baru..tapi appetite makan aku dah habis, half plate pun x jalan…

 

 

bill sampai, charge me for 1 plate, berani nak charge sampai 2 plates? harus aku saman…

 

 

150220084855.jpg

 

masa aku panggil waiter ni, encik sirman tanya gak kenapa, aku saje x nak ckp kat dia, coz he nanti cakap alah sket jer..buang jer la ke tepi..

 

 

ehwahhh… menda makan tu bang oiii…

 

Comment: 5

Red to The Red

150220084854.jpg

 

we visit this place again…

sirman and i…without the kids, then we went to JJ, then we went to late dinner

pastu umah aku dah berkapau….

Comment: 3

Red is walking around…

Entry agak lambat tonite coz I’m spending money to something worth than the diamonds…

Comment: 8

Red …

my email add is X@yahoo.com

what is X? doesnt sound like redmummy at all kan kan?

sapa ke aritu melatah2 bila aku privatekan blog lama kejap, mael ke? mengarut2 email id akak ko sebut kan.. ehehehehhee

it started on emm bila ek, i think 1998 or 1999, bila internet baru ada aku pegang je pc and nak register for email add kat yahoo… ada member pasang radio lagu apa tuh: X!! think lagu 60s or 70s gitu lah, male singer nyanyi. aku pun bantai la bedal pakai buat id.

and mana nak sangka 10 taun dah pakai id yang sama. aku kan loyal, jenis x nak tukar2 id, kalo my maxis line tu pun, sekali register ha sampai la ni lah aku pakai.

ini menjawab soalan someone yang email aku privately dlm tanya itu ini borak itu ini sempat lagi dia tanya:

p/s: may I know X tu apa kebende?? It sounds so exotic!

Comment: 14

Red oh red..

i m so tight, nak jawab komen2 korang pun ya hamat x leh right now, i ll do it tonite..

but today, i really have to go out, i need to look for something REDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!

to complete my RED collection.

Comment: 5