Assignments Nite…

malam ni sungguh mencabar kesabaranku, wt the internet access. i donno whether u feel the same, but bukan jer x leh nak access my yahoo mail, most of things yang aku nak study over internet semuanya sangkut. what s wrong wt our internet line? goshh!!! sapa yang berani kaco aku over YM tu mmg saje nak carik pasallah kan…ai m so bengang gila..

anw, tonite, i spent an hour to study and revise on my assignments, sirman lak bz dok godek x sudah2 laptop nana yang bukan je ada virus tp slow gila so he needs to do the upgrading. kids are being so good, macam paham je bila makpak sedang menyibukkan diri, lgpun petang tadi kan kami melepak kat ttdi. our usual routine…

i m done wt my hardest assignment, tell u, to gain something, to get better life is not that easy. pun kena ada trust from other party, lagipun i m so working hard to be the full time blogger, insyallah. Kerana itulah the more assignments yang datang, means the more rijiki.

Ms Google, are you around, pls msg akak kat YM, akak x jerit nye lah… :)

Ahad hari utk aku bersenang lenang tp macam x ckp jer 2 ari cuti lam a week, sbb sabtu satu tu dah sekejapan sesangat.

n amboi soalan korang skang lam General Questions, very theeeeeeeee…x pe x per, aku macam suka je section tu, akan ku turunkan ke bawah bila aku dah macam boring but will definitely put it on top from time to time…

Comment: 7