New PAC Martha Tilaar’s stack

IMG11179

my 2 new make up set, 2 stacks of PAC Martha Tilaar! yey!!

IMG11191

the left one tuh yang aku beli dari asal aritu masa aku kat jakarta kan…so pas aku mokak2 cakap sorang2 lam blog kot pada sesapa yang pi jakarta leh belikan…

ada 3,4 orang offered…tp aku amik offer ‘sapa rasa rajin belikan, silakan, kalau hassle tak yah belikan’

resmi aku mar…

IMG11200

dan suaraku didengari…

sebab ramai nau yang offer kan…

sorang ni akhirnya kompemkan that she has got 2 stacks for me

wpun the top and the bottom dedua stacks baru tu serupa lah pulak warnanya…no hal!!!

IMG11187cer tengok, yang top tuh sama kan kalernya

n bawah tu pulak dahlah sama, aku nya old first stack pun ada gak kaler tuh, kira aku ada 3 warna yang sama

so yang 2 kaler sama tuh aku let go kat yan, harga cincai! no service charge yo. aduh, skang aku dengo ramai orang jual barang, dok letak service charge, perkhhh….

aku letak gak service caj kat blog aku kang!

ops sib baik orang yang belikan nih, tak pekena service charge.

for 2 stacks tuh ai paid RM160. satu stack is RM80 lah yer. sapa2 pi jakarta, carik PAC Martha Tillar, rembat nih. ada jugak dia jual sebijik2 tp rugi, lagi mahal. baik ko amik sekali bertingkat nih.

kak az, one gold to let go, mau enggak, aku jual murah kak, no service caj! bukan gold sangat, gold bronze the bottom sekali. aku ada 3 nih, ko nak tak satu kak az?

yan ko nakkan, kompem kan? tak nak kalu akak tolak kat readers lain kang…

IMG11205

kat sapa aku nak thanks nih…..

to Dee Kuntum my Baskin Robbin’s partner (kot ada yang terlepas baca, Dee ngan aku penah keje sama2 laga2 bahu vontot kat BR, 17 tahun yang lampau) gila lama kan! muka dee tak berubah tu pasal aku ingat dia lg till now hikss…

Dee – happy belated birthday, dah 35 ko yek? nanti ai sent my runner ye for the birthday present. tunggu runner aku nite shift lagik sekali kay.

keduanya nak thanks to kawan Dee – Wan Hasmat yang pergi Jakarta and sanggup melayan kerenah Dee utk belikan stacks nih and set2 make up PAC Martha Tilaar yang Dee tak bley tahan, from RM’s promotion. memula aku rasa macam guilty jer coz lam blog dia kata abih duit sopping, takut le kan dia advance kan duit dia dok beli nih punya pasal. tp bila dee cakap arituh dia kacau aku mintak number pak sulis, mintak all the currency converter tuh for Wan hasmat…wah lega sket. takde le aku rasa guilty bangat! mekasih ya Wan Hasmat.

so…ko nak aku pakai kaler apa?

ehehhehehe….

mari kita mewarna….

Comment: 7

Vshub Winners!!!

The vshub contest was published on April 23rd, 2009. 3 times stickey mode, and today is the final result.

The best part yet to come. Apa lagi contest la. There are 2 prizes for this contest.
1 x CSL Mobile Phone Model M70 Leaf (Dual SIM Dual Standby, Touch Screen, Islamic Features (Azan, Kiblat, Al-Quran), Integrated TV)

1 x RM200 voucher of shipping. This more less about 4kg of shipping weight.

Senang jer nak participate:
1.    register as a vshub member (please see below step by step to register)
2.    jawab soalan2 berikut:

a.    How long can you consolidate your purchases?
b.    How much the shipping cost starts from?
c.    Once you registered, which US state is your US address?

then submit your Member Reference No (HMXXXXX) & the 3 answers at contact red (choose subject VShub Contest). Contest will close within 30days from today!

***********************************************

IMG11063

the box

IMG11067

the mobile plus the casing

IMG11073

dual sim card some more

IMG11068

can watch tv woii! aku dah tried, saje ngetest korang nya hp nih…tp ko tak nampak tv nih coz screen protector CSL tu aku tak cabut, aternya barang korang kan, gilos nak memandai bukak

IMG11071

rugilah kan sapa yang tak participate arituh…

dapat handphone, dapat shopping voucher of shipping ngehngehngehhh…..

ai got the winner oredi

hadiah pun ada dalam tangan aku gak hiksss

vshub – we should meet lah one day, bayangkan 3 kali meeting with vshub, tetiga kali gak sirman je yang jumpa, aku kah yang bz atau merekakah yang tak busy? hahahahahha…btw, this project, this contest is not going to be the last, there will be more entries and contest bout vshub soon later on.

N for the winner, CONGRATULATION TO YOU!!!  PEMENANG sila contact RM over contact red, clearly aku tulih ni, maklumlah kang aku cakap aku pakai lipstick cap ayam terang2 kat gambo lipstick ada gak pi tanya ‘kak red pakai lipstick brand apa tuh?’ camno le yan tak hangin kan kan kan…hahahaha

ok back to vshub kan, so PEMENANG ADALAH DIPILIH OLEH VSHUB SENDIRI bukan aku, bukan sirman. wpun vshub bagi kuasa veto kat aku, tapi sebab tak nak bias, kang kata kroni je dapatlah adiah, or ngan kata lain kang semua orang2 RM je dapat, so dengan ini VSHUB yang pilih hokeyyyyyyyyyy!

kalau ada bantahan ke apa pasal pemenang bagai, do divert your piket kat vshub. :)

nice doing business with you vshub, and to the rest of RM’s readers, stay tune for lots of prizes…

**aku sendiri tak dpt hp tu daaaaaaaaaa

**fyi, adiah utk shipping voucher tuh, is dari portion aku, aku tak pakai, so ai let go for the contest, ai have offered PARM earlier, so PARM jangan bilang aku tak bagi korang chance kay… :)

On Sat, May 30, 2009 at 12:15 AM, Wong Yee Huei <XXXXXXXX@vshub.com> wrote:
Dear Red and Sirman,

Apologize for such late reply.
Attached is the result using a random number generator application.
18 correct answers are labeled 1 – 18 as per Sirman’s list

results-redmummy-contest

The winners are:

16.      Noor Heidi Binti Md Noh HM000307 – CSL Mobile Phone Model M70 Leaf (Dual SIM Dual Standby, Touch Screen, Islamic Features (Azan, Kiblat,Al-Quran), Integrated TV)

3.      Ahmad Faizal    HM000332 – RM200 voucher of shipping from the U.S. to your doorstep

Thank you so much for your help.

Have a good weekend ahead.

Cheers,
vshub.com

******************************************

To winners, please redeem your present from Redmummy.com via contact red. congratulations!!! untuk yang gagal, jangan jerit kat aku kay, bukan aku yang pilih pemenang, so korang leh cuba lagi, next contest is SIY, thanks again for the participation….


Comment: 3