Dari The Sun ke KLCC…

IMG13273

saya bukan apa kak

saya kalau tak bawak mini lenovo saya ni kulu kilir

kang kena kopak pulak orang songlap

nama je saya keja kat The Sun kak…

tp lgpun saya nak kejar deadline newspaper kak….

IMG13274

tapi kak, saya seorang yang sangat praktikal

wpun saya menceceh, saya boleh gak mentenet

ha ni ada satu email masuk

wpun saya x de lah event nak dicover kak oi

tp tak kira

tetappppppppp jugak saya kena multi

gaya kena ada kak, gaya bizi2 gituuu kakk

IMG13275

takpe kak ko makan je kak

biar aku buat keje ni jer dulu

aku suka camni kak, kalo ko leh buat macam2 aku pun nak gak buat macam2….

ko nak aku kejarkan payment budak2 yang lom bayau,? boleh boleh kak…meh bagi aku details, nanti aku chase kan

kurang sket kerja sirman, meh kak, aku tolong!

IMG13276

aku amik gambo sendiri lah yer

ayu menceceh manghaikkk! non stop!!!

sambil makan mulut dok potpettttttttttttt lagik!

IMG13271

dah makan baru nak hegeh2 amik gambo lipstick

dari gloss clinique yang ayu the sun hadiahkan….

aku pun ada 3 batang, free dpt dari Clinique, dapat lagi dari Ayu The Sun

complete set lah kira!

IMG13270

the bodyshop set is not mine

that s for you DeeKuntum!

sorrylah aku tak kuasa nak wrap nak hapa nak surprise, hahahahahhaha! u better chase Ayu The Sun, coz she has your belated birthday present…

IMG13285

kak nak amik gambo kak

ko gila? aku keje kat sini tau. tetengah alam ko nak amik gambo plak tuh

dok kira, nak amik jugok…

to the ppl yang nampak aku bergambo ngan budak kerek nih….that s for her. not for me….

weiiii, kawan2 aku sebumbung klcc tu teleng pala jer lahh

IMG13279

pastuh kalo dah berjalan

haruslah singgah menebeng tengok gak apo yang ado kat market2 lam klcc kan

we saw the new product of Maybelline, gel liner….

IMG13280

meh kita try, how thick is the black…

IMG13281

boleh je aku pakai sendiri

tp udah SA nya ado…

kita tengok camne dia pakaikan aku

jadi idok

IMG13282

kalo betul itam nih cun

kompem aku amik

aku ada tengok SASA punya brand giler pekat

so if can beat, betul aku amikkkkkkkkkkkkkk

ke kang maybelline suh aku promote masuk lam advertorial pulak…

eh tak kot..benda ni dah launched. biasa benda yang baru nak launch, ads dah masuk lam dashboard.

IMG13283

hah apa beza??

yang hok kanan dari gel liner maybelline

yang hok kiri aku  nye eyeliner CAP AVON kay…

samo jerrrr

ciss, fail lahhh

amik sasa nya brand gak lah, it has the very darkest gel liner. gel tau bukan glimmerstick or pencel or liquid. kang ado pulak yang kompius.

Comment: 16

Untuk pertama kalinya di bulan Julai!

IMG13205

pagi isnin

saya keluar rumah setepek dengan 3 menda asas tu jer…

no make up at all

IMG13206

tapi aku dah sesiap bungkus lam pouch kecik

so that i can do my make up dalam keter…

IMG13248

oh that s due to sirman had to send me to work…

boleh dedua keter dia nak anto service ari yang sama…halohai.

sapa lah suh anto kan, ha kan dah kena terpaksa gak anto aku pi kerojer…

anto aku pi opis to sirman sangat2lahhhhhhhhhhhhhhhhhhh berkira. setaun nih baru sekali 2? kot?? bila dah sorang keje kat ujung sorang kat keja kat tampuk dunia, cam ni lah kisahnya…

IMG13242

orang suh amik gambo sopan2….

dia nak gak buat aksi kurang sopan…

redha je lah korang tengok yer

segan kay nak letak gambo yang ala2 gini lam blog…

too many readers kang menyampah tengok aku laki bini, ado lah kang kuor statement ‘aloo orang pun ado bini, ado laki’

jadi…bernikahlah kamu dengan segera :)

tak de modal lah

aku tembak je nih buat entry

IMG13289 IMG13290 IMG13291

bolehlah tempek lagi gambo2 yang bih kurang sama gegirl kuor paper arituh kan, for the Johnson and Johnson Post Event gak. Ni paper semalam Tues 30th June, lam Bharian.

tetap jugak dia nak tutup gambo2 orang lain, nak orang tumpu kat gambo dia jer yer…

bila dah berkali2 kuor paper, sblm nih pun kuor banyak kali dah anak2 aku tp ni solo’s photo dia lah kiranya. padahal mak kau yang cover event nih yer…

alright, tol2 dah, abih dah entry utk permulaan pagi 1 Julai 2009 :)

Comment: 9