Adidas Action 3 Roadshow…

Project Alpha is coming, and Adidas Action 3 is a sticky mode basis but my new entries ada di bawah entry ni yeah. thanks.

IMG_0795

Project Alpha had officially launched and announced to media and public. So everyone yang stay connected to internet memang tau that Redmummy is one of the Top Malaysia Bloggers for Project Alpha.

Adidas Action 3 is the main sponsor for our Project Alpha and it s an honour to receive an invite from Adidas Action 3, kita mari ramai2 pergi the Road Tour. Syokkkkkk! And for the first time ever, all 7 of us, the Season 1 Malaysia Top Blogger of Project Alpha berjaya digabungkan in one camera in one channel dalam satu stage Adidas Action 3.

IMG_0831

Road tour Adidas Action 3 was held in Midvalley Megamall, all 7 of us were briefed by Sam from Adidas Action 3. we were then met with the Principal of Adidas too. Petang yang sangat2 kecoh coz camera is like everywhere.i didnt late, sampai on time…

dapat cheaffuer yang sangat hebatt :)

IMG_0798

Just that, due to Abang’s case, Sirman was not able to join me, so the photographer of the day, tqtq to Rose, one of my GBM girls. Tapi Rose pun jadi my guest artist for my slot, so takde lah Rose cam janggal sangat berada di kemeriahan Adidas Action 3.

yang lain x leh ikut coz this was a very short notice to me too.

IMG_0835

Our teaser is out already, do check out the hits.tv online and oso nuffnang.com.my for the full teaser :) I guess if my calculation is right, my episode will be on 2nd October, the first episode will feature Audrey.

takpe takpe

kalo korang cuti raya lagi kan

aku tempek gak nanti online nya kat sini

jangan riuh sedih tak dpt tengok plakk

IMG_0893

I dont have the full list of each episodes for each bloggers yet, but Huai Bin and Kennysia could be among the last one to be featured. It doesnt matter lah sapa yang keluar dulu coz u could view it online from anywhere, tak kisah dunia negara mana pun ko duduk. So bayaulah bill internet anda!

IMG_0852

Well, back to the event, it s was very cosy, after watching our Project Alpha teasers, kita nak peluhkan badan pulak. Let s play Foosball.

Wah suker suker. Cant remember ini kali ke berapa aku main, but to put me and Audrey in the same team kemudian against Huai Bin and Budiey??? gosh, kompem kalahlah aku ngan Audrey kang. Dedua lelaki hebat gagah perkasa tu weiiiiiii!

IMG_0851

So Sam said kita cabut undi and I was paired with Budiey against Audrey and Huai Bin. Ahah before that, Kenny and Jojo won against Beautifulnara and Nicole. Apadah.. bang nara, Nicole lagi banyak shoot goal je ahhahahaha! Tetttttttttttttttttttt…. tu lah pasal asik jadi Kak Nara jer….

Nicole you need to coach Wan lah next time ehehheee

IMG_0856

Budiey and I won against Huai Bin and Audrey…yey! Wpun kami adalah tercicir ke belakang, tp sebab aku ada Budiey yang sangat best dan terer hahahah dan saya jugak terer kayyy wah tak nak kalah, so dptlah go to the the final stage.

IMG_0868

but it didnt seem well for the final round. Dahlah takdak rehat, bertubi2 main, so Budiey and I kalah against Jojo and Kennysia. Coi lah! Takpelah, kasi can korang menang, kalo aku menang plak, Kenny balik tangan kosong pulokkan. Udahlah datang dari jauh….

IMG_0874

So the winners, Jojo and Kenny got the hampers, tp kami yang kalah tetap jugak bawak ole2. Tq Sam…penuh dah gobok umah aku ngan Adidas Action 3 nya product. Pasni bagik lagi, aku nak bagi kat readers pulak lah, buat contest Adidas Action 3 with Redmummy. Cool kay.

IMG_0881

To wrap up the event, each 7 of us dapat RM100 voucher lagik from Adidas Action 3. so we need to spend it immediately, amik jelah anything from the arena…hah apa lagik..

IMG_0820

rose nak apa? Amik je lah, for your husband pun sama
oh boleh ye kak red
mestilah boleh mar…..u are my guest artist lam Project Alpha…

Tak cukup ngan itu, kami jugak dapat tried our luck for the free gift. One grey bagpack, one purple sling bag, one red hbag, 2 perfumes. So tengoklah ko tekan2 number mana yang berenti.
My luck was damn red good!
Ai got what ai want….red handbag.

Tapi aku rasa kan, aku sorang je yang dpt bag tuh hahahaha sebab orang lain sume dpt other items. Adidas memang reserved bag merah tu utk aku kay… jadi bag merah adidas itu akan kupakai for my casual wear wohooooooooooooo!

IMG_0878

The 7 Bloggers for Season 1 Project Alpha together with Jojo the Host and Sam Adidas.

Mesti korang nak tau apa ye perasaan saya terlibat bersama2 the 6 bloggers lain? Of cos I m happy, sebab saya satu2nya ibu, paling tua among the 7, saya satu-satunya wanita melayu tunggal for Season 1 dan saya sesatunya Redmummy :)

IMG_0913

another beauty part for the participation of Project Alpha, Adidas Action 3 telah bermurah hati untuk menaja buka puasa and dinner kami di Alexis The Gardens. Muhibbahnya kita wpun kami berpuasa tapi they dont eat and drink in front of us though they can do so.

The longgggggggggggg table for everyone. Eii muka Helmi terselit. He is getting married lah, remember aku ada kuorkan gambar nya earlier…kita jugak ada gf Beautifulnara – Wan. Hahahaha, 19 juta kali aku credit gf dia biar Wan tak leh gelenyar mengular…

IMG_0910

eiii gedik tau!

IMG_0918

Natalie is from Adidas, tau tak nak order makan kat Alexis memanglah macam biasa ok takdak hal tp nak menunggu depa serve oh my god! It took 1 hour for them to prepare. We buka puasa with air suam first, n sempat aku ngan Rose pi The Robinson lagik. Natalie lah yang pushed the Alexis to serve the food asap, aternya semua dah kroh kroh lapau hahahaha dok kenyang plain water je kan.

IMG_0903

Thank you Rose for your accompany, saya kalau kuor ke mana2 ngan Rose for covering an event, saya tak yah drive, coz Rose ngan saya sehaluan….lagipun Rose memang hobby dia ikut event2 gini, next pun leh bawak dia lagi n the GBM girls. Aku offered kat orang lain tp orang2 lain kedaung :)

IMG_0916

the dinner was good, masing2 order apa tekak memasing mau makan….with the tiramisu yang aku and Rose shared together, aaahhh lega kosong pinggan. Sangat2 lapar ater bukak puasa kol 8 lebih kan…

IMG_0917

She is fourfeetnine, and I m above 5feet for sure hahahaha, nak gak cakap gitu. Ado enggak macam kakak and adik? Kan?…we have 10 years gap yer…So watch out Project Alpha will be on aired next Friday 18th September and Audrey will be the first one to appear…cute je dia naik treadmill siap sling handbag dia hahahaha…

ok u must watch it yer…

IMG_0921

behind the scene of Project Alpha, David is the man from Nuffnang, kalau tak dpt satu hari email from him memang tak sah lah. So far korang leh jumpa lagi David kat memana event Nuffnang lagi kan…ha simpan gambar muka dia ni yer. N of cos to Tim, for the opportunity, dan saya ada lagi satu project besar ngah working closely with Nuffnang too.

IMG_0925

Michael, wajah hensem dia always kupaparkan, he is actually the director for all of our shooting. Waktu pertama kali aku meeting Jojo di KLCC pun of cos with him. He is the man yang sangat2 tidak suka bergambar but sebab dia utang aku, kenalah dia post for RM’s readers.

IMG_0821

To Sam from Adidas Action 3, thank you for the sponsorship. Without you ketiak ku hangit hahahaha and without u jugak mandi ku tak basah coz tak dpt pakai shower gel Adidas Action 3.

IMG_0805

My make up and digital hair do is sponsored by myself hehehehhe but my red top is sponsored by Bajoo Boutique. It is for casual wear and Bajoo Boutique is happy to be the sponsor for Redmummy in Project Alpha too. Tq Bajoo. Banyak giler baju, dress, shirts, legging, pants, kurung dalam Butik Bajoo. Cantik dan sesuai untuk saya yang tidak mahu over seksi tp ringkas dan senang bergerak.

kalo nak baju raya sempatlah lagi beli yang dah siap dari Bajoo. Anytime saja, di Bajoo semua ada….

IMG_0887

So enjoy and sit back, watch Project Alpha via hitz.fm, you can also view it from nuffnang.com.my. There will be a contest for your readers, so kenalah tengok bebetul contest lam Project Alpha, hadiah utamanya kamu akan dibawa terbang ke Chelsea with Jojo Struys.

Ahah nak ikuttttttttttttttt! Jojo, bawak ahkak yer :)

Contest for Project Alpha, do click click in Nuffnang’s web, situ ada semua update and again, situ jugak ada weekly winners. ingat yah, mula nonton Project Alpha di 3 rangkaian online kamu, at nuffnang, hitz.fm and youtube, termasuk di RM jugak. saya akan buat update setiap minggu, coz we are the lucky 7 Malaysian Top Bloggers.

Thanks Adidas Action 3 for the wonderful moment :) Redmummy.com is the one and only in Project Alpha and in the blogging world.

Khidmat pesanan masyarakat Adidas Action 3 for Project Alpha is brought by redmummy.com

Comment: 26