RM bukan wanita hebat…

IMG17983

saya wanita hebat pada anak2 saya

saya juga wanita hebat pada sirman

tapi sebenornya, propah je lebih. aku idaklah hebat pun. kalau hebat, aku belajar buat roti canai baling tabur baling tabur yer…! tp kerna aku tak hebat, kita order kat QB jerr.

ahad aku ngangkut budak2 dr taekwando, pi lepak QB

balik umah, rehat jap

kuor balik pi anto gegirl for gimnastik, best class was cancelled without prior notice, hawau tol!

balik umah balik bersiap utk pi umah lilred farah. ada 2 jam sblm next event….aku angkut depa pi barber, potong rambut abang.

IMG17987

ha tang ni aku hebat hahahaha

kena ngakuu gak oi, sbb last sekali aku bawak abang pi gunting rambut bila tiap kali bapaknya travel. but since bapaknya superduperr bz over the weekend kan, aku dah tak tahan tol, even ngan baju kurung dr umah farah, gigihhhhhh ke barber.

IMG17990

encik nak potong rambut macamana?

ada pacak2

oo nanti ye encik saya potongkan

gegirl jadi tukang rambut, mengekeh2 orang lam kedai ni gelak dengo dia menceceh….

IMG17996

barber ni kat lorong umah mak aku jer, 5 hinggit.bapaknya dok tunda2, hai x leh menahan lah…

zassss! dia nak style tegak2, aku kenyit2 mata kat barber tu ko buat style mawi tp buat tetegak. paham lah mamat tuh. pastu puji lambung2 hensemnya ko banggggggggggggggggg, so tak jadi dia nak berbulu ngan maknya bila tengok dah cam skin head.

hehehehehhe.

power to mommy

alo barber tu sempat sound mak abang ‘mak awak macam nora danish lah’

perkhh…kompem pasni sirman tak bagi dah aku anto abang pi gunting rambut :)

Comment: 22