Simple celebration….

IMG_2367

korang nak beli adiah apa for daddy

kita nak pilih sendiri ngan daddy, abang ngan adik takde duit lah mommy

ok sorang 10inggit, bawak daddy pi kedai VA, suh daddy pilih nak apa adiah bday kay.

IMG_2372

amik napas nak memblow cake macamlah ada 30 candles tu…

gaya harus lebih

hahahhahaa

IMG_2377

bukan taun lepas gegirl dah bagi daddy cooking set ke?

taun ni lain mommy, ada noodles

ni adiah for daddy ke for gegirl?

daddy punyalah, nanti adik masakkan utk daddy

IMG_2385

lori ni utk abang ke daddy?

daddy punya tapi sebab daddy takda lori, daddy leh main lori daddy ni

ha yelah korang kan

adiah bapak ko, ke main very the toys korang

IMG_2388

suka sakan dapat adiah

sekali lagi, gaya propah kena ada

budak2 dok tunggu bilalah nak bukak adiah tu

IMG_2396

itulah dia kisah sirman mendapat hadiah harijadi dari anak-anaknya. they dont have money, sume duit dah simpan lam tabung aji, RM20 budget is not enaf, so the father have to top up lagi 10hinggit hehehehhe…

lantak di situ, janji budak2 suker

sirman pun redha.

IMG_2415

one is busy cooking for her birthday dad

one is busy playing the lori keter motor ntah hapa lah, with the father too

aku kena jadi photog, sakit2 pegang camera makin berat melampo lah camera sirman nih. i dont hv to be in the picture for 2 reasons:

1. malas nak tunjuk cantik

2. malas nak bersopanan

IMG_2417

thanks korang for the birthday wishes for Sirman, 36 years old on 19 October. kat fb aku kat sini, kat fb dia, kat merata2 blog yang buat special dedication to him.

gemer gak si manager RM ni yek.

IMG_2425

what do i get for him?

hehhehehehee gambo yang korang tengok ni, ngan accessories of the camera lagi, itulah the special gift from me. ado den duit blog job lelebih aku belikanlah dia lv ke coach’s purse, tapi tak pentinglah. dia pakai crocodile je boleh kot hahahaha, katanya beri seikhlas hati gitu kan.

berbalik pada plastik answers…

sudah kuberikan abang and gegirl, bersyukurlah :)

wahhhhhhhhhhhhhhhh!

Comment: 25