Red Gegirl…

upload image ni memanjangkan badan anak aku plak…

160220084907.jpg

dia pun nak gak belajar pi tuition cam abangnya, kulu kilir bawak kaler pencel ngan colouring booknya. colour box tu abangnya punya, tu psl blue karer….

160220084909.jpg

shes actually waiting for her mom to get a new dress.. the 3 of them got their new shirts already, and the mom always be last person to get a new one, specially for the special occasion.

160220084911.jpg

even she has finished colouring the drawings, maknye masih lagi in the changing room…i tried few dresses, and i m still not sure what should i take..

actually kan, doesnt matter new dress or old shirts, bila dah kaler merah, orang tak tau itu baju baru ke lama tau… sbbnya, segobok penuh kaler tu jer..

 

and back to gegirl, she got CNY’s angpau from the owner of this boutique. :)

 

 

 

Comment: 1