Kemek

Fresh morning for him!

IMG17579

cubaan satu

IMG17580

cubaan dua

IMG17581

cubaan tiga

IMG17582

arghhhhh!

nikmatnya mengawan adalah apabila aku tak perlukan kucing betina, tapi aku hanya perlukan blanket selimut buat modal melancap.

emm…

apa kita nak kata lagi

biarkan je lah asal dia bahagia ngan dunia mengawan lancap dia tuh…

parenting tips today, binatang pun ada nafsu :)

Comment: 15

Get your male cats ‘mengawan’…

IMG17390

kisah Kemek melucah boleh tengok kat entry lama nih. sakannnnnnnnnnn citer lucah keluar, ke main ramai sorak2 baca yer…

ada yang bagi komen mintak aku letakkan teddy bear, kotlah dia nak buat teddy bear tu modal ‘main’ dia kan. coz Reddy masih small anak dara to be fuc#ed :)

perkh pestime aku kena pakai word F in my entry lorrrr

tips untuk pakai teddy bear tak jalan lah. Kemek tak hingin ‘main’ ngan teddy bear tuh pung.

IMG17381

anw this is Kemek’s cage, tapi Reddy suka paw Iams dia…

bila Reddy makan, jam2 tu lah Kemek pun menebeng masuk sama nak makan

bukan Reddy nya Iams takde kat tpt dia pun, saje lah tu sharing is caring kan…

IMG17392

the scratch board nih dah jahanam dibuat budak 2 ekor tu. tiangnya sampai tertanggal, ganas gak kucing2 aku ni. kalo dulu aku paksa2 suh Reddy scratching, lepas few weeks aku bebel, dia sendiri dah tau pakai scratch board tuh, nantilah belikan yang baru.

rasanya pakai kain guni lagi molek dok hahahaha

lg jimat

takde risau nak jahanam or kes beli lain.

IMG17443

that s kemek di atas blanket ku. tau dah modal dia nak melancap camner?

one day dia naik lagi katil aku, tetiba dia keronyok2kan blanket ni, pastu aku terus melompat nak tengok apa dia bikin. rerupanya blanket lah modal utk dia ‘main’. tetiba je badan dia tegang, pastu bila dah abih stim, dia blah. hawau ko Kemek, ngan blanket jugak modal ko nak ehem2 yer.

aku basuh le blanket tu, koser nak pakai balik. kuor idak air mani dia mak tak tau hiks…tp pastu aku letak towel kat cage dia, just in case dia nak melampiaskan napsu kecilnya. tp mmg betul, dia keronyok2 lagi and tegang2 and tonggek2 and goncang2 aluran badan dia n ‘kenyang’

hahahahah

coi tollah!

so korang

parenting tips today, kalau you have male cats yang nak mengawan, campakkan towel to him. itulah modalnya untuk bermesra sementara he gets the right female cats.

wiwittttttttttttttttttttt

aku leh jadi Parenting Cats kay!

Comment: 15

2 little cats…

IMG17439

they fight everyday

they kick each other’s butt everydayyyyyyyyyy

at the end of the day

they sleep closely to each other, mengado2!!!

bela kucing can be guided as a parenting tips too kan?

hahahahaha

hey, u never know, i received lots of questions via Contact Red pasal hal ehwal kucing yer…. :)

actually bela kucing nih, bley buat anak2 ko hal2 responsible to them, i was grown up as one of them, so does my kids.

Comment: 4

Ini adalah cerita lucah yer….

i have 2 funny stories nak cite tau..pasal Kemek. dia ni kan jantan, keje nak meneganggg  n menunggang jer, sbb ngah musim dia mengawan skang nih. tp kat reddy tak boleh coz reddy budak lagi, tp dia buat Reddy ala2 bahan stim dia lah…hahahahhahah

asal dia nak menyontot kat Reddy jer, kena ligas. asal dia cium vontot Reddy je, kena sepak. bagus Reddy, elakkan dari dirogol yer….kita harus pastikan kedaraaan kita kekal gitu. hahhahaha

IMG17000

ok citer pertama ni happend kat satu malam ni lah…

mmg minggu tu minggu dia mengawannnnnnnnnnn jer. tapi dia ni pun manja kan si kemek nih, waktu aku ngah tengok2 dvd, aku usap2 badan dia. dia dok baring atas bantal kecik, bantal tu atas peha aku. so usap2 lah membelai dia kan…

tetiba pas 10min kan…

dia ngiau kuat

macam marah

eh apehal ko Kemek? mati bini kah?

pastu dia dah tak tentu arah

tetiba kan

dia berdiri kat atas bantal tu, atas peha aku

n badan dia jadi tegang kooooooooo! aku terus jerit kat sirman suh dia angkat Kemek jam jam tu gakkk!!!

melompat aku bangun

adakah kerana aku membelai2 kepala dia, dia naik stim sampai tegang2 birdie ko pastu siap nak melancap nak memancut sperm kat atas badan aku plak huwaaaaaaaaaaaaaa!!

IMG16921

then kemudian ari ahad siangnya plak, aku ngah santai2 lam bilik atas katil. dok baca buku, abang ngah belajar. sirman n gegirl pi gimnastik, Kemek ngendap..

oh mak merah dok atas katil sorang2 lah…

aku panggillah dia, mai lah naik sini, dia panjat katil dia tidur le sblh aku, aku gosok light2 je kat pala dia coz aku tak nak le tragedi dia stim terjadik kembali…

masa tu aku mmg pakai blanket kat kaki, tetiba dah abih dia landing2 kat sblh aku, dia bangun pi kat kaki aku. in between dedua kaki aku tuh, korang tau dia buat?

ya rabbi!

dia menegang lagi kooooooooo!!

terus aku jerit ‘abangggggggggggggggggggggggggggggggggggg tolong mommy, angkat Kemekkkkkkkkkk masukkan dalam cageeeeeeeeeeeee!

IMG16925

adakah kucing boleh stim2 dek wanita cantik macam mak merah? hahahaha, weii coi lah. geli! aku usap2 pala dia, bagi dia kasih sayang bukan bagi dia stim. geliiiii! dah 2 kali dah nih dia menyetim bila aku belai2 dia, buat modal tollah ko Kemek nak melancap plakkkkkk!

skang aku tak leh belai2 dia lagi dah, aku usap pala dia pun sepintas lalu je skang nih, coz tak nak jadi mangsa stim dia lagi dah….

hallo Reddy, cepatlah ko besar. tak pasal2 aku jadi pengganti pelampias napsu Kemek! tak pun ko pi ler menyetim kat Sirman ke, ni kat aku yang rupawan gak ko nak nafsu serakahkan tauuuuuu! x baik ok, ai pangkat mak ngan you!

Comment: 51

Kudaku lari laju…..

IMG16981

tau tak smlm kol 3 lebih petang tetiba badan abang mencanak panassssssssssss! tekejut zab aku terus tepon Doctor yang jaga kes sakit H1N1 abang, dia suh bagi ubat demam cecepat if malam tu heat naik jugak, aku kena pecutttttttttt bwk dia ke Prince Court. by 6ish pm abang dah horey2 melompat, waaa lega.

dan dedua mengkudakan bapaknya, ado gak ranap katil aku ni satu masa nanti.

IMG16975

so pagi ni aku kat Prince Court utk check up abang, actually ada sebab kenapa Doctor tepon aku smlm tp nantilah pas jumpa pagi nih aku bilang, means esok nya entry lah kalau ada apa2 lah yer.  Kesianlah abang ni, virus tu betul2 buat badan dia lemah giler n he is not active as before. bagi masa bagi masa, aku dok monitor cam nak rak. risau aa, anak tu, bukan anak semut wuiiii.

but dia tak complaint pun dok umah sepanjang quarantine pun, cuma dia bising satu je lah

abang nak pi school lah mommy

dah lama nau tak pi sekolah, dia mulalah tak keruan tuh…bila aku cakap ‘homework abang camne ke? satu ari tak datang pun dah 3,4 buku hworks ni dah 2 weeks camno tu bang’

ngehngehngeh, sengih kerang busuk tol…

IMG16984

Si manja Kemek yang suka menumpang kasih kat peha kaki orang. kalau ko ngah masak tu kat dapur, masa tu gak lah dia sondol2 pala dia mintak dibelai. kalau dia lepas lam umah, dia suka gak melepak lam cage Reddy

IMG16995

tak cukup ngan aku, kat abang plak dia melanding. biasanya kat aku ngan abang je lah…gegirl kurang sket. sirman lagi lerrrrrrrrrrrrrr leh kira ngan jari tangan kanan ko bape kali sirman belai2 dia yer…

IMG16999

But Reddy adalah seperti biasa tidak hairan

aku peluk lah belai camne pun, bape second je dia lompat lari bawak diri

hah cite kucing lagi

korang rindukan cite soping ku di KLCC? ye nantilah satu ari lam minggu ni aku buat lawatan muhibbah di KLCC coz i m back to workkkkkkkkkkkkkkk. alah tak bestlah

dah sonok lama dok umah

hahahahahaa

Comment: 8