LG

In Blue for LG Cookie Monster Party!

IMG_0335

Saturday 24th July at Neutral Club

IMG_0280

Michelle is the one looking after RM

IMG_0285

2 Nuffies

IMG_0298

David and Fresh the Nuffies too

IMG_0300

Nicholas Nuffie and Tziaa and fren

IMG_0305

Simon the Monster

IMG_0314

wahahaha ramai! amik le letak nama memasing!

IMG_0317

dah pakai gini, sapa ke nama aku dah kedaung

IMG_0325

Tian Chad the best!

IMG_0327

pastu ada drama, lama tak jumpa Aud!!!

IMG_0331

Aud and Tim

IMG_0345

Lepaking with the frens…

IMG_0356

Kenny as an MC and LG’s

IMG_0350

Nicholas giving speech on behalf of Nuffnang

IMG_0358

Eyriqazz menang lucky draw!

IMG_0366

Dinner + Gossiping with Aud, Kim, Niki and Shaolin

IMG_0387

group ni memang havoc lah!! diorang sangat happeningggg!!  hope to see the group again and againnnnn :)

IMG_0389

Qiefly was one of the finalist for Best Male Dress

IMG_0396

Guess who? he s the winner for Best Male Dress

IMG_0398

Sumy and Lily Putih

IMG_0404

paling hot bila the girls from Nuffnang buat performance, Nobody But Youuuuuuuu! sampai kena repeat 2 kali coz banyak nau permintaaan! memang hangattt!

IMG_0421

comei2 putih2…cantik2. tinggi2…complete package!

ada video depa upload, so korang leh tengok search je mesti jumpa, diorg punya gelekkkkkkkkkkk, mata2 lelakis bukan main terbuntang!

IMG_0476

ada game untuk auction for the cookies, so i grouped with a few, tak kenal pun each other tapi kita main taburrrrrrrr je janji combined the  cookies coin!

IMG_0482

the group participation, they split the gift, i got the Gold Class voucher tix

IMG_0483

Kak Blue suka gambar nih, but Abang Pink kat belakang itu adalah menggangguuuu! nak crop pun tak cantikkk!

ko ngaco la Jai!

IMG_0500

the 10 finalist for Male and Female Best Dress

IMG_0511

ni antara group2 yang happening! dah pakai mask hahahahah lantaklah korang teka sendiri

IMG_0527

DD, Aud and Qiefly

IMG_0529

DD @ Kareldanish…the winner for Male Best Dress!

He won the LG Mobile phone, wpun panas2 pakai menatang costume tu, hasilnyaaa….

napa kali ni ko tak pakai costume kak red?

sebab aku dah menang taun lepas dik, tak yah ler muka yang sama jer yang menang, korang gak menyampah nanti….

IMG_0535

Niki and Fresh

IMG_0556

David and Jestina the Nuffies

IMG_0559

Jestina and 2 the mask men…siapa siapa? heheheheh…….hensem tu kalo bukak mask memasing!

IMG_0561

We sent Rina Nuffie back home later after the party…

IMG_0574

Lovely Michelle, thank you for looking after RM so well :)

IMG_0445

the red boot and the husband’s shoes, boot aku tu memang specially beli berbulan lama dulu hanya untuk event, coz when i wanna wear something not red so blehlah pakai ngan boot merah. tak perlulah manjang je pakai merah semedang. as long as ada merah, i m Redmummy :)

IMG_0442

Sirman the man…kalau aku pun tak pakai costume, jangan haraplah dia pakai, amik gambar ngan dia pun ke main payah, aku kena tarik DSLR dia bagi kat orang baru leh dpt gambar berdua…

IMG_0563

Nicholas the Dracula, got red element!

IMG_0276

LG Cookie Monster Party! in blue dress with red boot, red watch and red clutch. Blue dress tuh aku beli kat somewhere in KLCC gak :)

Thanks to LG and Nuffnang for the invite, thanks to those saya jumpa di party nih gak, maaf lah kali ni tak larat nak letak link sume orang, lagipun everybody is like well known already in our blogging world. Pasnih kurang sket event kot coz nak Ramadhan and Raya, if ada pun taram je aku pergi, letih belakang kira. dah biasa pung.

Tahniah yang menang apa2 hadiah waktu LG Cookie Monster Party, kalau ada gambar korang lam nih, amik jer…wa no hal.

Salam sayang from Kak Blue :)

Comment: 24

Promotional Price for the 2 sets…

IMG21039

32″ of Panasonic, flat screen but body bagak = RM799

IMG21035

32″ of LG LCD, new item masih dalam box lagik at RM2,000 (market price is RM2,499)

Please email me for promotional price for both items, we really wanna get rid the 2 tvs. Reasons:

1. we definitely dont need it, CV house project pemindahan is still long time to go

2. i have so many2 TVs already, siap 2 bijik aku anto ke rumah kat mak ajah!

so instead of letting 1 TV, we wanna let go 2 of them but with very2 cheap price. tidak dapat di mana2 pun yek kemurahan 2 tv itu.

oh 3rd reason, aku nak beli tv 50inci hahahahaha

pewittttttttttttt!!

Please Contact me for the promotional price on LG and Panasonic kay. thanks.

Comment: 13

My New LG LCD TV!!!

IMG_9498IMG_9496IMG_9497 IMG_9499

Ai have gotten my new LG LCT TV 32″!!

Thank you LG for my new LCD set…thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! muahs muahssss!! rezeki rezeki, amin. alhamdulillah.

FYI yang tak tau, saya menang ini LG LCD TV 32″ from the best dress Red Devil, organized by LG Blog Launch Party on May 8, 2009.

Details on my LG’s event….

Yes, true, untuk tahun ini sahaja, dalam  jarak masa 3 bulan saya memenangi 2 jenis LCD TVs, one is this LG LCD, and the first one was from the Friso Gold, for my winning entry posted on the Nuffnang Friso Family Day Out. For that ai got, 32″ LCD Sony (Bravia).

2 LCD TVs yang saya menangi from Nuffnang event but judges were not by them, sila ingat yer, the LCD Sony was judged by Friso itself the organizer, and the LG was judged by the 3 celebrities on that nite too.

2 LCD TVs yang juga saya menangi hasil dari blogging.

LG LCD TV sudah tentunya untuk rumah baru kami di CV :)

Comment: 14

Red Devil’s Eyes

IMG09937

ini adalah muka hantu, just after the event. aku cabut semua segala baju wig bagai,dari kat parking lagik, bulu mata pun udah dicabut yerrr!

IMG09939

yang ni pulak mata katup. agak selekeh coz aku main sentap je eyelashes, rimas kau! dia buat lining itam tu sumer pakai itu liquid eyeliner…

IMG_7050

IMG_7212

hasilnya yang meletup buat aku menang LG lcd tv, but it s not really coz of make up gak, comes with package, the character (no smiling mode at all yer bila dah masuk devil’s character), siap dengan dressing setan sama gak…something like that lah..

adalah kamu dilarang memakai make up gini di hadapan kanak-kanak riang yang kecil yer…

tidur malam mereka pastinya terganggu..

eyelashes ni panjang sangat so masa pakai dulu tuh mr reporter tolong keratkan and aku simpan the balance dia. kreatif betul si fiona yang make up kan dia letak kat bawah mata plak.

ha gitu….

elo jangan tanya hal make up mata nih ngan aku, bukan aku yang make up, ni make up artist yang buatkan, just the eyelashes tu jer aku punya, korang pi beli kat Make Up Professional, tingkat 2 of KLCC. aku beli masa nih RM50…

Comment: 15

LG Blog Launch Party when RM won the LCD TV!

IMG09936

haaa siksa ko nak dok lam keter, kena dok belakang baru muat ngan devil’s weapon.

IMG_7153

few asked me:

is this your original hair?

aloloo…kalo ni lah original hair aku, lamo dah sirman kerat!

IMG_7108

The party was held at the Menara Hap Seng on last Friday nite 8th may 2009

IMG_7154

Life’s Good when you’re a blogger, ain’t it? You get to express yourself as much as you want. Some of us are as pure as an angel, showing everyone that we care for the environment, society and upholding our principles in life while some are rather mischievous or devilish in nature with our sarcasm, cynical remarks and little white lies. But hey, no one should judge you as you should be who you are in life. After all, Life’s Good when you live the way you enjoy it.

IMG_7188

Mr TY KO, MD & CEO of LG Electronics (M) Sdn Bhd is launching the LGBlog

IMG_7170

As the blogging culture grows in Malaysia, LG recognizes the importance of the platform and has now launched the LG Blog to communicate with its consumers and the mass audience in Malaysia. The LG Blog will serve as a platform to disseminate latest product information along with various activities by LG which ease public queries on the latest developments of LG Electronics in Malaysia. – Nuffnang said.

IMG_7176

bazir weih buang belon tu, bagi anak2 aku pun syok…sonok depa main belon dok diam2 5min jer lah….

IMG_7147

IMG_7149

ai have rose gbm, she pun tak tau lah aku datang pakai costume cenggitu, my perangai yang suka berahsia is not only for this event but for all occasions.

aku cucuk dia ngah tongkat terbangku, coz dia boleh terpinga2 ‘sapa le pompuan setan merah ni, overnyer!’

Thank you Rose and her husband, Sirman where is Rose husband’s photo? penat mamat tu bersorak sirman weii!

IMG_7214

Vernice from Nuffnang

IMG_7217

the working angel from nuffnang, Carol

IMG_7221

mengaco je lah belon LG tuh, aku nak hipo cucuk si Robb pun jadik kartun lah pulak. Robb Nuffnang is one of the finalists for the best dress Angel.

Nice hair cut dude!

IMG_7224

let s pose for business then…

IMG_7229

IMG_7235

pose for the official LG’s press

IMG_7240

talking bout the white angel from LG tuh kan, she maintained her smile throughout the party, aku dok perati dia nya lipstick gloss tu, cantiknyaaaaaaaa juta2! they just gave their smiling mood, berpeluh leher tengkuk tuh, pun maintain jugak mood dia. luckily ai dont hve to give good smile. hahahahaha ai me the Red Devil!

IMG_7258

there, the competition for the best dancers. angel vs the devil….Si panjang won the Best Dancer Angel. sib baik lah depa suh dia menari, if he has to sing, matiklah. he has no voice that nite.

IMG_7487

pose with Thomas, ai hve known him since our buka puasa session last year. he s tall, very2 tall!

IMG_7288

ko cakap apa dik?

purnglroangla…

napa le ko pakai menatang nih dik, susah tol ai wanna hear you lah.

he s one of the finalists for the Red Devil’s….bila dia bukak mask muka nya tuh, dah macam mandi air je aku tengok rambut dia. panas ek? ha tu ler ko, siksa kan. ko tak tau pala akak ni ha lagi sakit bawak wig bosar godang nih

IMG_7300

merah is everywhere….

IMG_7304

Simon – aaa donno his link

IMG_7308

akak rasa wig akak ni nak tercabut dah, korang nak akak menangkan, ha meh sini tlg repair sket sepit2 nih

tak geti la kak

ko sepit jer janji tak tangal, nak suh sirman lagi la dia tak geti, nak aku menang kan? ha bikin pala aku ni dulu

thanks to my 2 Rose and Alamfana!

IMG_7311

Sirman and Rose

IMG_7313

Sirman and Alamfana

IMG_7323

Nicholas from Nuffnang becomes the Devil, only for the tanduk. baju baru balik keje ke bang? ni sure tak kuasa nak dress up kan…

IMG_7329

alright let’s talk business then. by the way, ai love to stand at that stage coz atas pala aku tu ada fan, kalo kat dalam ada ekon but orangnya sesak bebenor. ai went in during the 2 competition starts.

IMG_7342

just make it short, it s time for the final of the best dress for the devil and the angel.

IMG_7343

among the Angel’s finalists

IMG_7352

RM on the podium

IMG_7361

ai heart my red devil’s costume….(belakang dalam hati beratnya kepala akuuuuuuuu!)

IMG_7403

what s this guy’s name, aiyo forgot. but ai remember masa borak ngan dia:

who did your make up?

ai use the face paint

the black?

ai use my mom’s mascara, she was screaming like hell

at least u won for something, the horrible devil’s dress, and brought back the LG’s mobile cookie, so how to use this gadget?

frankly speaking redmummy, ai donno a cent bout it!

now go home and show it to your mom, u won something from her mascara. Happy Mom’s Day to her.


IMG_7411

You should see the white angel nih menari atas podium. Sangatlah putih bersih suci gitu ahahahhhaah, alo ai m the devil, do ai have to look nice? muahahahahha…Kim the angel brought back the same tv as mine, she won The Purest Angel aka Best Dressed Angel!

So, we the girls are the winner for the night.

nampak tandukku tinggal sebelah jer? dari gambar ni aku tau yang tanduk sblh tu ha ada kat lantai kaki ku! deii…ai walked with one tanduk, nasib baik masa ni semua formal program dah abih, and with my big wig, noone notice.

IMG_7419

alamfana and Mr N, her bf, usaha gigih untuk mendapatkan lucky draw ye dik

theres a story behind of this LG Party. think last week ai got an email from her asking me the tips for attending the LG Party. me meramburamba bagi 2 cents advise about socializing, but since she didnt ask whether ai m attending or not, ai didnt say. ai think if she asks pun, ai would rather keep quiet.

well..ai dont tell ppl on my attendance except to Nuffnang.

n lobang pecah bila he met sirman

mana kak red, bang?

dia tak datang

aaa tu kak red!

tu bukan kak redlah, tu Red Diva Devil!

IMG_7432

fana tolong akak dik, wig akak nak tertanggal la

saya tak geti kak

ko tepek je le, dari dia tanggal terus

IMG_7443

thanks fana for helping me that nite…pose for RM.

so now u all dah kenallah alamfanacinta kan?

IMG_7453

Cindy is hot tonite, ah silap, she is hot every day siang and malam.

ai hate to see your Levi’s Curves entry, the photos that u posted was like ages, ai was damn fat lah cindy in that entry

ai know Red, but that s the only photo u pointed my bum

grrrrrrrrrrrrrrr! but ai love u cindy, so u are forgiven.

IMG_7458

Kim Ong’s big sister. simple tapi red top dia cantik. kakak, kalao pakai red clutch lagikkkkk cantik tau kak!

IMG_7450

this lady, aku rasa dress dia sangat unik, the red sock is a must to get!

IMG_7424

ai totally forgot her name, but always see her on most of Nuffnang occassions, she has a very nice red sock too….rambut dia pun cantiklah. not  some kind rambut yang macam elaine kang ha gitu. but ala2, ikal mayang tapi versi lurus. ah, but still, ai like her hair.

Eh are you from fear Factor show? u seem familiar to me.

IMG_7408

What did ai get Sir for winning the The Most Wicked Devil aka Best Dressed Devil

LG 32” FULL HD LCD TV

Deliver to my house?

Yes, my staff will get in touch with you, we are sending to your house very soon.

Thank you Sir, how much is the LGC LCD TV again?

:)

IMG_7402

the ‘bitchy’ juries for the competition, they were acting like the Malaysian Idol juries. they are just actinglah, bukan betul2 sound bertepek2 macam lam MI tuh…cool babe!

but they are not wearing as the devil and the angel.

patut ada punishment kat situ mar…

fyi, my winning was judged by them, the 3 judges. Pamela Chong is an Emcee for the party.

IMG_7463

it s time to leave the party, the program is already over, the angels and devils masih ramai yang nak huha…but ai need to make my move. it s a very long nite for me oredi. curfew time!

IMG_7474

haaala comelnya LG’s angels nih, tenggelam lah ko ngan sayap merah aku tuh

IMG_7483

ai nak amik gambar ngan the angels gak

what???

wahboliau sirman!

IMG_7499

ai took off the costume kat parking, Menara Hap Seng tu gak. everything except the make up. gegirl dah tidur waktu we picked her up, but abang tekejut badak tengok make up mak nya. on saturday morning, they saw the devil’s photos of her mom, gegirl still tak percaya yang mak nya sanggup pakai gitu.

ai put the devil’s photo on the pc, let her see by herself, tertuduk2 dia nak scroll down to check on all of the photos

gegirl takutlah mummy pakai camni!

IMG09921

n this is real me, no devil’s make up, no devil’s costume

Thank you Nuffnang for inviting me, thanks to LG too for organizing the party. For the next event, as usual ai m coming in red, but not in the costume anymore. ai hope so. For my make up and the red devil’s costume that cost me RM200, ai got an LG LCD TV, so ai decided…

One of the smallest tv in the house is giving away

4 bags of old and new clothes are for charity too.

Now, ai feel good.

Comment: 34