Sale!

Pigments, blushers, eyeshadow and lipstick of PAC for SALE!!!

New stocks are already in hand for Pigments, blushers and lipstick palette.

IMG_6983

PAC Palette: Blushers

Price: RM110

Code: PAC 007

SOLD OUT

IMG_6987

PAC Palette: Lipstick

Price: RM85

Code: PAC 008

SOLD OUT

IMG_6997

PAC Palette: Lipstick

Price: RM85

Code: PAC 009

SOLD OUT

IMG13366

PAC Palette: Matte eyeshadow

Price: RM150

Code: PAC 002

SOLD OUT (1 reserve for kak norlin)

************************************

imageIMG_3683

PAC Stack: Pigments (left 7 stacks only)

Price: RM90

Code PAC 0003

************************************

imageIMG_3685

PAC Stack: Pigments (left 6 5 stacks only)

Price: RM90

Code PAC0004

************************************

imageIMG_3679

PAC Stack: Pigments (left 3 stacks only)

Price: RM90

Code PAC0006

************************************

Terms and Conditions:

1. Imported from Jakarta, Indonesia.

2. Redmummy cant accommodate self pick up di KLCC anymore, so you need to collect di Bandar Tasik Permaisuri Cheras or for postal do add up RM10 for Matte and RM5 for pigments and lipstick palette. For delivery by hand, runner bleh hantar within Klang Valley sahaja, that s to add RM10.

3. No more pre-booking.

4. We only take your Booking via Order Form, personal email or sms or ym will not be entertained. kepada mereka yang suka email2 saya personally, please fill up the order form, sirman adalah yang menjaga the order yang oii….

5. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable. mahupun complainable.

PAC & Biore Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 9

5th Parenthood Expo 2009!

IMG_4029

Thelilcaliph is selling a new product in the web

Ni contoh 2 bag merah untuk shopping kita lah. so tak yah lah nak beberat bawak amik plastic bag yang kalo ko pi kat Bodyshop they start to charge RM0.50 per bag. so bawak nih for your shopping, selling at RM24.90. ada macam2 lagi colour kat web Thelilcaliph.com

of course kat blog aku, aku amik yang kaler merah buat korang nya good view huhuuuuuuuuu!

oh saya lari ke sana ke mari pun ngan bag nih, abih sume aku balingkan barang2 aku lam nih, plus my handbag, lenovo bag and shopping bag. aku ni banyak barang nau nak bawak ari2 lah…so

IMG_4031

bawak shopping bag gini, ada gaya sket lahhhh

gaya perlu ada, ongkos tarak belakang kira hahahahha!

mau?

ohcop! these 2 designs ni, harganya RM24.90 per piece, boleh amik sampai 20kgs nya berat barang yer. The brand’s name is Envirosax kay.

Contact Red lah kalau mau…

Atau!!!

Jumpa saya tuan punya badan di sini….! MIDVALLEY MEGAMALL!!!

parenthood-big-banner

There s an exhibition for all parentssssssss! meh lah ramai2 yer pi Midvalley, yes i m coming as well as an invited guest for Thelilcaliph, for my slot waktunya nanti ai announce lagi next week.

Ada booth khas untuk Thelilcaliph, aku dah sertakan kat sini, susahnya pun ko naik je pi expo nih kat midvalley terus je pi attack booth Thelilcaliph yer. Masa ekspo ni segalanya murah turun harga drop gegiler.

Insyallah Jumaat 21st lom Ramadhan yet, so jemputlah maghi ramai2, kalau 22nd and 23rd pulak mmg dah kemungkinan sudah Ramadhan pun boleh gak hangpa mai lagipun 2 hari tu lah saya akan turut sama turun padang untuk beramah mesra ngan korang.

I m officially and participate with the exhibition too, so do drop by to the booth, and say hi to us, Thelilcaliph and RM sendiri kay….leh gak dpt barang2 yang harga runtuh!

Comment: 9

Bags & Accessories for SALE!!

This SALE is a sticky mode entry! do scroll down for the new entries in RM

IMG_4050

IMG_4051

Lacoste Card Holder

Price: RM199

Code: BA0001

IMG_4053

Paul Smith Keychain (earth and plain)

Price: RM124 each

Code: BA0002

IMG_4054

H&M Bracelet Men Black

Price: RM36 each

Code: BA0003

SOLD

IMG_4056

H&M Bracelet Men Brown

Price: RM42 each

Code: BA0004

IMG_4032

Lacoste Pencil Case/Make Up Case  (1 Black & 1 Red)

Price: RM130 each

Code: BA0005

IMG_4046 IMG_4049

Juicy Purse

Price: RM219

Code: BA0006

SOLD

IMG14882

IMG_4077IMG_4075

Kipling Black

Price: RM416

Code: BA0007

IMG14899

IMG_4063

IMG_4059

Kipling Blue

Price: RM295

Code: BA0008

IMG_4068

IMG14887

IMG_4070

IMG_4069

BoBo Brown Bag

Price: RM203

Code: BA0009

IMG_4093

Lacoste Toileteries Black

Price: RM150

Code: BA0010

IMG_4097

IMG_4103

IMG14897

Tommy Hilfiger

Price: RM92 each

Code: BA0011

SOLD for the white stripe/ Plain brown still available

IMG_4080

IMG14891

IMG14895

IMG_4083

IMG_4079

Calvin Klein Green

Price: RM193

Code: BA0012

IMG_4092

IMG14909 IMG14911

Lacoste Wristlet

Price: RM150

Code: BA0013

SOLD for RED

IMG14903IMG_4090IMG_4085 IMG14905

IMG_4084

Coach Wristlet

Price: RM360

Code: BA0014

Terms and Conditions:

1. Price is inclusive of shipping within Malaysia only.

2. 100% authentic guaranteed, shipped from US via vshub.

3. We only take your Booking via Order Form, personal email or sms or ym will not be entertained (form nak fill up ada kat end of this entry)

4. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable.

5. Semua stock sudah ada di tangan anonymous client.

6. Once payment sudah cleared, kindly give 48hours for the item to be delivered to you.

7. I m promoting and selling this under the flag of Shop@RM, all items are not mine. Thanks for shopping at RM.

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 14

Victoria’s Secret SALE!!!

VS SALE is a sticky mode entry! do scroll down for the new entries in RM

IMG_4023

IMG_4023

VS Hand & Body Cream Set (5 tubes X 50ml each)

Price :RM150

Code: VS 0001

SOLD OUT


IMG_4020

IMG_4020

VS Body Lotion Gift Set (5 bottles X 50ml each)

Price :RM150

Code: VS 0002

SOLD OUT


IMG_3988 IMG_3993IMG_3992

VS Body Mist Set (6 bottles X 50ml each)

Price :RM150

Code: VS 0003

SOLDDDDDD!!!


Body Mist : Pear Glace, Pure Seduction, Amber Romance, Love Spell, Berry Kiss, Sweet DayDream

IMG_3997

VS Body Lotion, Love Spell (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0004

SOLD OUT

IMG_4000

VS Body Lotion, Sweet DayDream (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0005

SOLD OUT

IMG_3998

VS Body Lotion, Strawberry (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0006

SOLD OUT

IMG_3999

VS Body Lotion, Sweet Temptation (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0007

SOLD OUT

IMG_4013

VS Body Butter,  Love Spell

Price :RM56

Code: VS 0008

SOLD OUT

IMG_4007

VS Hand & Body Cream, Strawberry (200ml)

Price :RM56

Code: VS 0009

SOLD OUT

IMG_4008

VS Hand & Body Cream Sweet DayDream (200ml)

Price :RM56

Code: VS 0010

SOLD OUT

IMG_4006

VS Hand & Body Cream, Pure Seduction (200ml)

Price :RM56

Code: VS 0011

SOLD OUT

IMG_4010

VS Bath Bubbles, Strawberry (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0012

SOLD OUT!!!

IMG_4111

VS Body Lotion Noir 250ml

Price :RM66 per bottle

Code: VS 0013

SOLD OUT!!

IMG_4109

VS Ooh La La (200ml)

Price :RM56 per bottle

Code: VS 0014

left 1 bottle

IMG_4106

VS EDP Very Sexy (30ml)

Price :RM150 per box/bottle

Code: VS 0015

SOLD OUT!!

IMG_4044

VS Berry Kiss 1 set (3 items)

Body Mist, Body Lotion, Body Wash

Price :RM130

Code: VS 0018

SOLD OUT

IMG_4041

IMG_4042

IMG_4043

VS For Him 1 set (3 items + bag)

After Shave, Body Wash, Perfume for Him and 1 For Him Bag

Price :RM250

Code: VS 0019

SOLD OUT!!!

Product Stila terselit:

IMG_4002

IMG_4003

Stila Lip Glaze Set (5 types of sticks/flavors/colours)

Price: RM130

Code: VS 0020

SOLD OUT

Ok, ni content dlm each set:
Body Mist : Pear Glace, Pure Seduction, Amber Romance, Love Spell, Berry Kiss, Sweet DayDream
Body Lotion : Love Spell, Amber Romance, Pure Seduction, Pear Glace, Berry Kiss
Hand & Body Cream : Love Spell, Amber Romance, Pure Seduction, Pear Glace, Berry Kiss

vs-scent

IMG_4125

IMG_4122

IMG_4127

VS Cashmere Vanilla Jasmine (50ml)

Price :RM250 per box/bottle (latest edition of VS)

Code: VS 0016

IMG_4120

IMG_4115

IMG_4128

VS Satin Rose De Mai (50ml)

Price :RM250 per box/bottle (latest edition of VS)

Code: VS 0017

Terms and Conditions:

1. Free shipping within Malaysia only.

2. All items tidak pernah and never been tested or used, 100% authentic guaranteed, shipped from US via vshub.

3. We only take your Booking via Order Form, personal email or sms or ym will not be entertained (form nak fill up ada kat end of this entry)

4. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable.

5. Semua stock sudah ada di tangan client, Stock memang banyakkkkkkkkkkkkkk, tak yah lah ko risau kalau ko nak beli sampai berbotol2 utk each code yer..memang banyakkkkkkkkkkk dia order online terus dr vshub! So cepat grab while stock last!

6. Once payment sudah cleared, kindly give 48hours for the item to be delivered to you. Thanks for shopping at RM.

7. Oh yes, to those yang rasa2 boleh bantu saya, can u pls promote this into your blog, do the mouth to mouth spreading. email forwarding etcs…you can copy paste this entry. em, ni aku mintak tlg nih, boleh ke tlg nih? Thanks in advance!

8. I m promoting and selling this under the flag of Shop@RM, all items are not mine.

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 20

Shop@RM

image

aku nak cakap nih ada page baru kat blog aku

ko tengok entry ni kan, ko dongak mata ko atas sekali kan ada Contact Red lah, About Red, Questions for Red, so Sirman dah add up Shop@RM!

semua sale2 dalam blog nih, disatukan di situ, buatnya korang gagau nak mencari kak mana kak entry jual pigments kak oii, jual kain jual biore mana mana kak…

ha dalam tu semua sale ada aku dah sekali arungkan

image

agak2 mata ko tak nampak gak dongak atas, korang teleng ke kanan plak seiii

ha nampak tu pun ada short cut lg utk korang

pagi Isnin aku kuorkan entry Victoria’s Secret (VS) yooo! tu memang kemaruklah u all tengok, harganya takdalah sama ngan online US tuh, dah tentu orang yang bawak masuk pakai vshub kan…tp yang penting ko tak yah hassle nak pakai CC ko beli bagai, semua dah ada.

free shipping some more to your doorstep!

kol 3 pagi dah nih…aku nak masuk tidur!

Comment: 7