More goodies n family moment…

Saturday midnite, Jai the Bigmugcafe of VA called me ….

kak red, ada barang dari your reader sampai lagi ni, cepat amik kak, esok aku dah tutup kedai nak raya weiii’

dan sirman pun turunlah pi ngamik….it s from my Bangkit Agent

2 angpaus for kiddos and bakul kelambu merah macam tudung saji lah for me, terima kasih Agent :) . angpau tu terus simpan lah, x bagi dah kat budak2…..sbb masa ni depa dah mamai2 nak ketiduran, Terima kasih ye Sham from all 4 of us.

sebenarnya Agentku datang menghantar kerepek2 dan muruku yang kupesan, buat kudapan anak2 dan tetamu…kerepek pisang dan muruku adalah fav anak sesangat, makanya sambil YM, deal the price, sirman banked in to her account and barang pun sampai. kesian Sham Bangkit, sesak2 duduk dalam jem nak menganto ye dik.

Akak rasa lam blog ni nama Sham akan kekal jadi Sham Bangkit lah…Ayuazizi lak akan kekal jadi Ayu Tart. Pasni sapa mau letak iklan, ha siaplah ada nickname gak aku bagi. sonang baitu.

this is Sunday noon, abang just had his last final tuition kat ttdi sebelum cuti bermula. n pakcik ni dok apply menda yang dia belajar kat sek NK for his personal pc

gegirl mengaco, oh itu antara katil meja study yang ku rombak pusing angkut sama Fifin sabtu petang…

gambo curtain baru iskk xyah lah bukan lawa mana pun. janji ado :)

bapaknya suruh pegangkan kerusi, dia boleh naik panjat gegarkan lagi kerusi tu

kang jatuh ada yang beraya kat spital tau!

bila nak raya barulah hegeh2 kan nak tukar bulb lampu, pdhal dah berbulan minggu aku suh tukar….itupun stock bulb ada melambak kat bilik belakang, boleh dia pergi beli baru haiyahhh…kan dah membazir. aku yang jaga lampu ke pakcik ni yang jaga.

tu perfume bilik ngan luor tu dia x tuko kan lagi. not the glade yang lam crystal glass tuh, yang zereett zereet spray tuh, ha yang tu pun kami pakai gak kat VA nih. malas aku nak memanjat kekdahnya. kalo aku gak yang buat, wuii…lomak la laki den. sebab aku buat pun x menguruskan aku, jadi baik suh dia buat, dia buat x buat dia tetap gak kurus (menda aku cakap nih?)

that s the story bout sat midnite n sunday noon, kita tengok esok apa cite sunday nite yeah…ai have something for you…

hot :)

Comment: 16