Ads

Red Tart…

after buka puasa yesterday, redmummy’s family bedal suku jar of the tart nenas. complimentary from one of my reader from my red blog. thankies a bunch. rijiki ramadhan :)

Since the taste is delicious, ai tot y dont ai help to promote this in my red blog…we are living in Malaysia, has majmuk’s kaum kan..chinese malay chinese bidayuh so on, meh lah makan rasa sesama. Last time Bangkit Santan used to take place in my main page, if you still look out for bangkit santan, click the right side bar ada column Redmummy.com Special Ads

Some are asking how to get your business to be placed in redmummy.com – do send your notes via Contact Red, ai will talk business to business with you. No business comes wt complimentary, unless it s meant for amal jariah.

But for tart nenas yang skang kami ngah pulun you may place your order by calling/sms Ayu via her mobile AYU 017-6722783 . The price is ONLY RM25/52 PCS (include courier cost).

Ai taste, ai blog, you buy, everyone happy ;)

Comment: 15

Serverfreak – Merdeka Promotion!

This is a sticky mode entry, please scroll down for the updated entries!

In conjunction with the upcoming 51st Merdeka Celebration, Serverfreak is now offering 15% OFF for all shared hosting packages! If you have always wanted to have your site hosted with your own domain, this is the golden opportunity.

Hurry! Grab our promotion packages now before it’s too late! This promotion is valid for a limited time period only

( August 25th 2008 to 15th September 2008).

Code: merdeka51

Click here to Order Now!

user posted image

redmummy.com proudly hosted & sponsored by ServerFreak :)

Comment: 0

HOME-MADE BANGKIT SANTAN ON THE HOUSE!!!!

This is a sticky mode entry, please scroll down for the updated entries!

Kepada peminat kuih-kuih lama, ini ada HOME-MADE BANGKIT SANTAN untuk hidangan di hari raya. Sangat sedap dimakan begitu sahaja, atau dicicah dengan kopi panas… layan beb! Cara makan yg paling layan, sila masukkan seketul bangkit, kemam dan biarkan ia cair sendiri di dalam mulut…macam M&M…. cair di mulut tidak ditangan…. Selain utntuk makan sendiri, bolehla dibeli utk mak sendiri, mak mertua, jiran sebelah umah, bos, awek dan lain2 yg sewaktu dgnnya

i) HARGA????

Tak mahal…Cuma RM20.00 sebotol (tidak termasuk kos pengeposan)

ii) BERAPA ISI DALAM???

70 BIJI

iii) ASAL DUDUKNYA BANGKIT INI?

RENGIT, BATU PAHAT, JOHOR

iv) MACAMANA NAK ORDER???
- sila call or sms: SHAM – 0172923912
- email: sistyah@yahoo.com.sg

v) MACAMANA NAK BAYAR?

Details akaun akan diberi apabila order sudah dibuat

vi)MACAMANA NAK COLLECT??
- preferred location: PETRONAS MUTIARA DAMANSARA, KOTA DAMANSARA, TTDI (lain2 kawasan arrangeable- selagi saya tau di manakah tempat itu)

vii) BILAKAH TEMPAHAN DITUTUP???
selagi stok masih ada… jadi, cepat2 la order….!!!!

viii) KALAU LUAR DR KL MACAMANA?
kos pengeposan akan dikenakan ikut harga pos laju lah yeee…. insyaallah tak pecah….

ix) ADA DISKAUN TAK???
beli banyak, insyaallah akan dipertimbangkan…

kepada sesapa yang nak jadi agen pengedaran boleh juga hubungi saya…. harga dealer akan saya tawarkan. so, marilah memBANGKITkan diri anda sempena hari raya ini… dam dam dummmmm…..

sila call or sms: SHAM – 0172923912
- email: sistyah@yahoo.com

- blog: http://sistyah.blogspot.com

Khidmat pesanan masyarakat Bangkit is brought by redmummy.com

Comment: 3

HARGA RUNTUH!!! Garage Sales Version 7

This is a sticky mode entry, pls scroll down for updated entries. Thanks.

The Owner turunkan harga lagi since korang pun dah ramai yang bergaji gitu kan, baru je kuor duit kat bank ha silalah belek telekbeli, tengah murah2 gila ni.

Reminder: Boleh tak mintak budi bicara, kalau dah booking, bila The Owner bagi payment details tolonglah buat payment immediately. x tau lah for Garage Sales 2 ada unsur2 ‘pending’ from the customers, sbb bila awak cakap awak dah booking, THe Owner terus anto msg yang you  nak,but after few hours in fact ada yang berhari2 baru x jadi nak amik. This is unfair to both parties i guess, mungkin ada readers lain yang mahukan baju tu, n The Owner pun lotih nak chasing.

Me – i m just posting this entry :)

Code 1 – RM100/RM80 (S Size) G2000

RM50

Code 8

Edmunser – RM50 (S Size)

RM40

Code 9 Tommy Hilfiger – RM100 (S Size)

RM50

Code 10 Top Shop- RM70 (S size)

RM50

Code 4

Bonia – RM80/RM60

(size 7)

RM50


Code 1 – RM30 S SIze

Code 2

Zara S Size – RM70

RM50

Code 3 – RM30 S Size Nafnaf

Code 4 – RM30 Zara S Size

RM20

Code 6 – RM30 Seed S Size

RM20

Code 7 – RM100/RM80 wt pants G2000 S Size

RM50

Code 8 – RM30 S Size MNG

RM20

Code 10 – RM50 Edmunser S Size

RM35

Raoul Red Stripe RM 120

RM60

Rules:

1. First come first served basis

2. Kindly place your details plus your email add in the comment board. Coz owner hanya akan contact those yang bagi email add di dalam comment board ini ye, contohnya gini:

kak red saya nak beli Code 5, nama saya Mayangsari dan email add saya saripanjang@redmummy.com

simple as that.

3. Ni bukan kain baju saya, all belongs to the reader of redmummy.com (let s call her The Owner)

No bidding, sapa cepat dia dapat tau :)

Good luck!

***************

The Owner turunkan harga lagi since korang pun dah ramai yang bergaji gitu kan, baru je kuor duit kat bank ha silalah belek telekbeli, tengah murah2 gila ni.

Reminder: Boleh tak mintak budi bicara, kalau dah booking, bila The Owner bagi payment details tolonglah buat payment immediately. x tau lah for Garage Sales 2 ada unsur2 ‘pending’ from the customers, sbb bila awak cakap awak dah booking, THe Owner terus anto msg yang you  nak,but after few hours in fact ada yang berhari2 baru x jadi nak amik. This is unfair to both parties i guess, mungkin ada readers lain yang mahukan baju tu, n The Owner pun lotih nak chasing.

Me – i m just posting this entry :)

Comment: 29

Special Bangkit…

The special bangkit for redmummy.com

Ai m extending to you, my loyal readers

Stay tune for the best update on Home Made Bangkit this week :)

Comment: 4