Ads

HARGA RUNTUH!!! Garage Sales Version 7

This is a sticky mode entry, pls scroll down for updated entries. Thanks.

The Owner turunkan harga lagi since korang pun dah ramai yang bergaji gitu kan, baru je kuor duit kat bank ha silalah belek telekbeli, tengah murah2 gila ni.

Reminder: Boleh tak mintak budi bicara, kalau dah booking, bila The Owner bagi payment details tolonglah buat payment immediately. x tau lah for Garage Sales 2 ada unsur2 ‘pending’ from the customers, sbb bila awak cakap awak dah booking, THe Owner terus anto msg yang you  nak,but after few hours in fact ada yang berhari2 baru x jadi nak amik. This is unfair to both parties i guess, mungkin ada readers lain yang mahukan baju tu, n The Owner pun lotih nak chasing.

Me – i m just posting this entry :)

Code 1 – RM100/RM80 (S Size) G2000

RM50

Code 8

Edmunser – RM50 (S Size)

RM40

Code 9 Tommy Hilfiger – RM100 (S Size)

RM50

Code 10 Top Shop- RM70 (S size)

RM50

Code 4

Bonia – RM80/RM60

(size 7)

RM50


Code 1 – RM30 S SIze

Code 2

Zara S Size – RM70

RM50

Code 3 – RM30 S Size Nafnaf

Code 4 – RM30 Zara S Size

RM20

Code 6 – RM30 Seed S Size

RM20

Code 7 – RM100/RM80 wt pants G2000 S Size

RM50

Code 8 – RM30 S Size MNG

RM20

Code 10 – RM50 Edmunser S Size

RM35

Raoul Red Stripe RM 120

RM60

Rules:

1. First come first served basis

2. Kindly place your details plus your email add in the comment board. Coz owner hanya akan contact those yang bagi email add di dalam comment board ini ye, contohnya gini:

kak red saya nak beli Code 5, nama saya Mayangsari dan email add saya saripanjang@redmummy.com

simple as that.

3. Ni bukan kain baju saya, all belongs to the reader of redmummy.com (let s call her The Owner)

No bidding, sapa cepat dia dapat tau :)

Good luck!

***************

The Owner turunkan harga lagi since korang pun dah ramai yang bergaji gitu kan, baru je kuor duit kat bank ha silalah belek telekbeli, tengah murah2 gila ni.

Reminder: Boleh tak mintak budi bicara, kalau dah booking, bila The Owner bagi payment details tolonglah buat payment immediately. x tau lah for Garage Sales 2 ada unsur2 ‘pending’ from the customers, sbb bila awak cakap awak dah booking, THe Owner terus anto msg yang you  nak,but after few hours in fact ada yang berhari2 baru x jadi nak amik. This is unfair to both parties i guess, mungkin ada readers lain yang mahukan baju tu, n The Owner pun lotih nak chasing.

Me – i m just posting this entry :)

Comment: 29

Special Bangkit…

The special bangkit for redmummy.com

Ai m extending to you, my loyal readers

Stay tune for the best update on Home Made Bangkit this week :)

Comment: 4