Ads

BSS and Raya’s Promotion

Dear redmummy’s readers…

2 things to announce:

TQ Merci Syukran to kamu semua yang memberi sokongan moral dan business berganda2 to my other 2 readers, Sham Bangkit and Ayuazizi Tart. Tak kisahlah kalau ada yang x beli, tapi x sangka ramai yang membeli tu yang akak suka. Syukur wpun bukan aku yang jual, tp sekoman2nya the business of them sudah dikenali ramai through this red blog. Terima kasih jugak akak nak ucapkan to Sham Bangkit  and Ayuazizi Tart coz you both have a trust to place your kuih raya bangkit and tart in my red blog. Nice doing business with you 2 girls.

Mesti korang pelik napa lak aku macam bagi kata  penutup je kat kuih2 raya depa, as u all know the raya is coming over, and ayuazizi lak mmg dah tutup amik order since last fri, but akak x sure lah kat Sham whether dia bukak lagi jualan….tapi takper, sebab mostly ramai yang mula balik kampung wkend ni kan, tu pasal akak nak bagi closing of entry.  Dengonya, jualan balik modal dah mencapai target :)

Pasal BSS lak..memang agak femeslah you. so instead of posting the BSS entry in one day, ai will post 2 entries per day, aku benornya nak abih publishkan semua b4 weekend ni, wpun ada org bekerja lgi nxt monday tuesday tp dah tentulah ramai balik bercuti raya starting sabtu ahad ni kan. so kang x ramai lak visitors yang baca entry BSS korang. tp kalo x ckp gak nak publishkan in 2 days entry per day, kenalah gak heret BSS yang lambat sampai ke wkend and next week. saya tidak akan sesekali buat 2 BSS dalam satu entry, so tq for not recommending ye geng

.aku saje nak letak gambau lam nih kan, wpun gambo ni x de related wt stories of this entry. haiiyooo sukatik aku lah kan. Ai tengah ligat beli baju utk sirman lah. smlm x sempat nak beli, anak2 dok kejaran gitu.

Anw, ni lagi satu akak nak bilang kat sini yer, sesapa pun yang aku nak promote lam blog akak merah, x kira akak letak link ke tidak, specially yang akak letak link tu lah, apa lah riuh korang dengkikan. ni lah kes lalat yang banyak masa, x ckp blog akak, depa pi attack blog kenkawan akak. eh cik lalat, ai nak promote cik mengkudu ke, cik serai ke, cik daun semalu pun, apa ko sibuk. sukatik ai lah.so arini aku nak promote, emm…..Do Not Judge Her If… , wah beraya dengan rumah baru akak kita nooo….cantik umah, meh lah jemput the red diva n her family raya nih..

You know my relationship wt other races pun sangat majmuk, aku sangat pencinta rakyat malaysia yang suka berbilang kaum, tu pasal anak2 ku pun pi sekolah cino. Cute blogger yang aku nak promotekan today, leng chai Marcus, he is so talkative n you can improve your bahasa dik, la ni pun your BM dah improved a lot. You rock, bila nak banjer akak?

Awak nak saya promote blog awak semua? boleh boleh…tarak hal punya….tapi bak saya cakap dululah, nak main terpa promote x kenal x cinta pun susah gakkan, nanti ai dah in love with your blog, ai will surely promote it.

Last but not least, my special partner in bed :)

Comment: 15

TRADITIONAL and CLASSIC TART NENAS…

This is a sticky mode entry, please scroll down for the updated entries!

Lets try my fresh tart nenas, I guarantee sure sedap,with soft pastry and on top full with golden inti nenas.

PLACE YOUR ORDER : SMS (24hours)

CALL (24hours Sat&Sun and 5.30pm above for Mon-Fri)
TART NENAS HOTLINE NUMBER : AYU 017-6722783

RM 25/52 PCS
PRICE INCLUDE COURIER COST
(Within Klang Valley only)

Let S have it at least one jar,  you should try selagi stok masih ada ya..
Ring2 me !!!

Selamat Berbuka Puasa and Berhari Raya with my tart nenas.
“ Salam Ramadhan n Aidil Fitri to redmummy readers”

CALL (24hours Sat&Sun and 5.30pm above for Mon-Fri)
TART NENAS HOTLINE NUMBER : AYU 017-6722783

Khidmat pesanan masyarakat Tart Nenas is brought by redmummy.com

Comment: 19

Red Tart…

after buka puasa yesterday, redmummy’s family bedal suku jar of the tart nenas. complimentary from one of my reader from my red blog. thankies a bunch. rijiki ramadhan :)

Since the taste is delicious, ai tot y dont ai help to promote this in my red blog…we are living in Malaysia, has majmuk’s kaum kan..chinese malay chinese bidayuh so on, meh lah makan rasa sesama. Last time Bangkit Santan used to take place in my main page, if you still look out for bangkit santan, click the right side bar ada column Redmummy.com Special Ads

Some are asking how to get your business to be placed in redmummy.com – do send your notes via Contact Red, ai will talk business to business with you. No business comes wt complimentary, unless it s meant for amal jariah.

But for tart nenas yang skang kami ngah pulun you may place your order by calling/sms Ayu via her mobile AYU 017-6722783 . The price is ONLY RM25/52 PCS (include courier cost).

Ai taste, ai blog, you buy, everyone happy ;)

Comment: 15

Serverfreak – Merdeka Promotion!

This is a sticky mode entry, please scroll down for the updated entries!

In conjunction with the upcoming 51st Merdeka Celebration, Serverfreak is now offering 15% OFF for all shared hosting packages! If you have always wanted to have your site hosted with your own domain, this is the golden opportunity.

Hurry! Grab our promotion packages now before it’s too late! This promotion is valid for a limited time period only

( August 25th 2008 to 15th September 2008).

Code: merdeka51

Click here to Order Now!

user posted image

redmummy.com proudly hosted & sponsored by ServerFreak :)

Comment: 0

HOME-MADE BANGKIT SANTAN ON THE HOUSE!!!!

This is a sticky mode entry, please scroll down for the updated entries!

Kepada peminat kuih-kuih lama, ini ada HOME-MADE BANGKIT SANTAN untuk hidangan di hari raya. Sangat sedap dimakan begitu sahaja, atau dicicah dengan kopi panas… layan beb! Cara makan yg paling layan, sila masukkan seketul bangkit, kemam dan biarkan ia cair sendiri di dalam mulut…macam M&M…. cair di mulut tidak ditangan…. Selain utntuk makan sendiri, bolehla dibeli utk mak sendiri, mak mertua, jiran sebelah umah, bos, awek dan lain2 yg sewaktu dgnnya

i) HARGA????

Tak mahal…Cuma RM20.00 sebotol (tidak termasuk kos pengeposan)

ii) BERAPA ISI DALAM???

70 BIJI

iii) ASAL DUDUKNYA BANGKIT INI?

RENGIT, BATU PAHAT, JOHOR

iv) MACAMANA NAK ORDER???
- sila call or sms: SHAM – 0172923912
- email: sistyah@yahoo.com.sg

v) MACAMANA NAK BAYAR?

Details akaun akan diberi apabila order sudah dibuat

vi)MACAMANA NAK COLLECT??
- preferred location: PETRONAS MUTIARA DAMANSARA, KOTA DAMANSARA, TTDI (lain2 kawasan arrangeable- selagi saya tau di manakah tempat itu)

vii) BILAKAH TEMPAHAN DITUTUP???
selagi stok masih ada… jadi, cepat2 la order….!!!!

viii) KALAU LUAR DR KL MACAMANA?
kos pengeposan akan dikenakan ikut harga pos laju lah yeee…. insyaallah tak pecah….

ix) ADA DISKAUN TAK???
beli banyak, insyaallah akan dipertimbangkan…

kepada sesapa yang nak jadi agen pengedaran boleh juga hubungi saya…. harga dealer akan saya tawarkan. so, marilah memBANGKITkan diri anda sempena hari raya ini… dam dam dummmmm…..

sila call or sms: SHAM – 0172923912
- email: sistyah@yahoo.com

- blog: http://sistyah.blogspot.com

Khidmat pesanan masyarakat Bangkit is brought by redmummy.com

Comment: 3