Camera

Drama Minggu Ini

Nasib dok umah atas langit…

gini lah kalau takde tanah

wpun ari sabtu depa pi jogging bertiga

tp petang ahad nak jugak kuor umah

bebas berlari….

sabar ye anak-anakku, taun depan umah CV kita siap :)

terbentang tanah buat korang…

IMG_5036

berlari kejaran

IMG_5037

menggelunsur

IMG_5038

bebasnya perbaringan

IMG_5039

menggemudi larian

IMG_5040

gurau senda

IMG_5041

syoknya baring

(maunya tak syok, bapaknya berkomplot amik gambo, mak nya tak tau diorg ke main gini, kalau mak korang tau, kompem kena sound 8 das!)

IMG_5042

abang menang!

IMG_5047

kena marah

IMG_5059

berkasar

IMG_5060

merajuk

IMG_5061

menangis dibuat abang

(tu kompem nak mengadu lah tu, main gelak, nangis, ngadu)

IMG_5033

kembali riang ria

so itu dunia anak-anak kecil kita…

Comment: 17

Click2 Sirman

IMG_4878

susah nak tengok gambar cenggini kan, so this is the photo waktu aku macam rasa aku nak memerut, tp false alarm huhuuuuu, a photo at my inlaw’s house.

IMG_4879

abang and his cousin, berlenggeng dia sebab kepanasan, bila dah berpeluh mulalah terkeruk keruk

IMG_4884

IMG_4887

tanaman kecil by my biras, sirman’s abang ipar

IMG_4915

IMG_4916

IMG_4924

aaa dapat jumpa tanah, riuh budak2 ni main sekawan

sengaja aku post entry light gini dulu yer

coz aku ngah merajuk ati

nitik2 ayo mato

nanti aku cite yerr…

Comment: 21

Selayang Pandang…

IMG08591

A

IMG08585 B

IMG08532 C

IMG08513

DIMG_4258

selebet!

ni kalo gambo2 camni kuor kan

satu je sebabnya

aku ngah symptom panjat katil ngulit bebudak nih

bukan sebab aku tak tau nak letak entry apa

tp aku reserve kan entry2 tu for siang hari jer mostly

coz readers ramainya waktu siang, memalam nih readers yang suka ‘dok dendiam perati pandang’

ha gitu….

apa citer guest writers ek, sume dah tak nak anto cerita ek? ai mean those yang jarang and tak penah anto cerita lah kat sini, yang dah sokmo anto tuh, aku kasi korang cuti rehat jap.

Comment: 15

I’m a musicon celebrity!

IMG_4376

IMG_4487

IMG_4489

IMG_4490

little redmummy.com

*ibunya agak busy dan padat….masih tiada istirehat.


Comment: 7

Click Click Sirman…

IMG_4166

ko dah besar sangat, aku tak leh adopt engko ….

ko ada anak?

IMG_4162

si baju belang zebra sama bag belang zebra …

kak zeb?

IMG_4176

lusuh

IMG_4178

bila photographer tidak mahu menjadi driver

IMG_4213

kiddy port

IMG_4189

IMG_4217

no bra?

IMG_4232

pergi dan pulang, panduan berhemat

IMG_4245

sudah tempah kain baju raya?

Comment: 10