Chess

Long time memory…

wahhahahahaha…..banyaknya piala2 plaque lama ku di rumah ibunda, dari sekolah dari zaman itm.

saya snap satu je lah ye untuk ingatan blog merah…

Comment: 20

The Chess The Gambir…

tak semestinya suka pink, kasut pun harus fink karer

inilah pertama kalinya saya dapat adiah chess set from a blogger/reader to redmummy.com  (yes she s no longer a blogger/reader to me, more to a fren now). Ramai orang tau kegilaan saya dalam chess, kenapa jarang or takde ye orang nak bagi chess board ke, chess set ke, chess smart watch ke…

chess is always my top priority, in terms of games lah. The chess book from Mya can be given away to my kids, maknye dah pro (huwekkkkkkkkkk)..but the chess board tu aku leh letak lam keter, for travel purposes. anytime leh main kalo jumpa kawan berlawan.

comel kan, Red VS Pink dari Kuching Sarawak…itu lada sarawak :)

Kuching, bilalah tanahmu ingin kujejak..saya cadang2 taun depanlah kot, coz taun ni dah ada plan lain lah…

ini adiah paling kecil dan comel tapi kecil bukan sebarang kecil

kecil utk suami dan isteri…

Gambir utk pasangan suami dan isteri yang ada hubungan HALAL. Apa khasiatnya, oh x nak aku bgtau kat sini, malu weii kang anak2 aku baca blog ni bila depa dah besau nanti.

‘oh mummy daddy, napa le cerita Gambir yang dipublishkan‘ – kot le ayat abang lagi 20 taun kang … :)

pastu Gegirl menyentap kerana maluuuuuuu..

hiks…

Comment: 8