HP

At HP @ Alexis…

image

Event with HP, few weeks ago.  Thanks to HP, for the business collaboration all this while. Of cos to Nuffies, love the team so much, sangat2 supportive with my recent decision and issue :)

pic credit to @TianChad! miss my long hairrrrrrrrrrrr…photo taken without make up… sigh!

Comment: 17

RM’s experience with HP Pavilion DM3 Notebook!

48hours sticky post yek….

lots of entries at the bottom of this page :)

IMG19339

Last 9th December 2009, i was selected by HP to be their Future Is forum speaker, something yang jarang2 saya involvekan diri sesangat. Because market now memang tuju to the bloggers, they heard our voice, they know the power of bloggers. Cos we have our own followers and loyal readers too. Same as Redmummy.com. You choose to read mine, coz u believe on my platform.

I was so happy to work with HP and Nuffnang closely for this project, together with Kenny, Jojo, Cynthia and Joyce.

image20

Hi Tracy, how r u doing today?

I m good and excited to tell you that this is the  HP Pavilion DM3 Notebook that u are getting Redmummy!

this small tiny thing? wa so thinnnnnnnnnnnnnnnnnn and light and pretty ahhahahaa thanks HP! You mean this is an appreciation token from HP to us the 5 forum speakers?

Yes Redmummy!! The HP Pavilion DM3 Notebook is yours :)

IMG19332

7 days after getting the HP Pavilion DM3 Notebook, i got a chance to use it for the first time. Not that i m not excited to use it immediately but Sirman @ RedDaddy was busy installing this and that for my new gadget. Yippi!!!

On the 16th December 2009 was the day that marked in the calendar, part of my blogging life, I was appeared in the Online Chat by HP. As u can see, i m chatting from my bed. Cos it s too light, i can just put it on my lap hohooooooooooo!

IMG_3268

Day after day…i started using the HP Pavilion DM3 Notebook, i can blog from anywhere. Katanya notebook kan. Kalau biasa aku blog from my PC, not anymore. Aku boleh monitor the kids buat homework, while i m doing my entries from the dining hall too.

In fact, Abang and Gegirl pun dah addicted pakai HP Pavilion DM3 Notebook mak nya nih. Amboi…take over nampakkk!

IMG_3284

Look at on the size, it s just one inch thin dan beratnya hanyalah dari 1.91 kgs. Dengan 13.3 inch diagonal HD display, HP LED Brightview widescreen memang puas hati lah. Sangat2 tak menyesal mengletting go my previous mini notebook to my fren!

Not only that, for blogger yang aku ni kadang2 harus ke sana ke mari, kuor masuk KL, pi carik rezeki, the notebook offers up to 10 jam battery life.

Anything yang kita nak dari sekeping atau sebuah notebook ada di HP Pavilion DMC3! It s worth of money, the price offered to all of you is RM3,299 :)

IMG_3277

Seperti yang saya cakapkan dalam panel forum speaker HP Future Is jugak, kepentingan keyboard adalah yang paling aku concernkan. I did blogged bout bisingnya keyboard dari current PC yang aku pakai skang nih. With my 100-120 wpm of typing speed, memang bisinglah kalau buat entries. Sangat2 lah Sirman sokmo bagi jelingan mata tajamnya. Sebab tu lah keyboard is my main target when getting a new laptop.

IMG_3280

i love  the keyboard, it s very soft! N tengok the cursor tu siap ada cermin boleh buat aku touch up make up ahahhaha! Nak jugak tuh, sempat gak leh applikasi to my personal desire.

But yes seriously, the keyboard is something i found unique and comfort for me as a hardcore blogger. Setiap urupnya agak jarang2 and tak cramp for me to type.

Dulu pun aku ada dapat sponsor pinjam pakai satu product punya netbook, haiyoh….naik cramp sakit tol jari jemari ni bila urupnya ke main rapat. N the keyboards tak standardize with the hurup yang sepatutnya ada dalam the normal keyboard. Ok not to complaint more on that but thank God with the new HP!

IMG19605

As 2009 is shutting down, i received a xmas gift from HP’s management too, so cute specially the bear, Gegirl dah buat harta dia pung! Hoping 2010 is a good year for me, hoping for 2010, my blogging line is getting to the high coz all entries and my blogging life will be typed and uploaded from the new HP Pavilion DM3 Notebook.
It s a good start for my 2010, at least with HP for now.

IMG20041

Oh btw, since i m a chess player, first thing that i tried too was playing the chess over yahoo games. Syok kak oi. Kamu mungkin bukan pencinta chess, but u can try other games from the HP gak and dapat merasai apa yang kurasai.

This means, for my travel project too, i m gonna bring HP Pavilion DM3 Notebook along with me, ater dah slim gini bukan susah nak carry pun.  FYI, it has built-in WWAN for wireless connectivity and ada jugak HP Webcam with digital microphone, so bolehlah i’m in touch wt my family kotlah kena terbang ke Paris kan. Wah gitu….

IMG_3269

While RM is using the latest HP Pavilion DM3 Notebook, Gegirl is using the old version of HP too. Sometimes the other way round. Sometimes, the boys are using our notebook. So gituler bertukar2 tangan. I guess it s time HP to come out with 1 notebook yang very the user frenly to young kids, specialized for the age of 10 and below.

Bukan yang macam hok jual kat kedai2 mainan tu yer, the real laptop but with cartoon version. Mbe for girls, ada dora, barbie nya skin laptop lah something like that, or for boys ada ben10, transformer ke hehehehe….
Hey katanya Future Is kan…

Dah alang2 Future Is with HP, i demand for the latest model and version of laptop for the young children. As i speak to this entry, I believe HP’s engineers in US is researching on  this kut :)

Khidmat pesanan masyarakat HP is brought by redmummy.com

Comment: 25

HP Future Is…

48 hours sticky mode, pls scroll down for new entries…

IMG_8473

You have read bout my promo in the Nuffnang’s site, and also in my previous post. The HP Future Is… part of my big project with HP. Lovely event by HP was held at the Rootz Club, Rooftop, Lot 10 on 9th December 2009.

IMG_8492

As an online influencer, we the 5 bloggers also the panelists mengupas apa yang the Future Is… akan membantu kita, menghalang kita, dan menterjemahkan lagi kehidupan technology kita. Kami mempunyai satu tujuan dalam blogging, menaip dengan kuasa tulisan yang ada, dengan influence yang kebanyakkan kami dapat, maka 25 bloggers Nuffnang terpilih untuk mengikut panel forum HP Future Is…

IMG_8348

HP sangat mewah dan terkenal dengan namanya, sejajar dengan konsep thin and light yang HP intro kat mata umum, promo on HP berada di mana2….

from the rooftop, saya bisa nampak the big signboard of HP….
not bad…

IMG_8359

bola besar di awangan Rooftop juga berselerakan dengan jenama HP. Ini bukanlah sedikit kesedaran yang kita nak tekankan. Not only the event, but this entry is to encourage korang to participate sama dalam rentak tari Contest.

HP pun ada buat contest yer….

IMG_8523

Mr. Danny Lee, Country General Manager, Personal Systems Group (PSG), HP Malaysia dan Mr. Low, Original Equipment Manufacturer (OEM) Director, Microsoft Malaysia merasmikan majlis forum HP Future Is…penuh tekun dan semangat the guests n bloggers yang dijemput hadir dalam majlis gemilang ini memang sangat seronok to listen to the contest treat. Saya rasa, kalaupun bukan saya seorang panel forum, saya juga pasti datang ke HP Future IS event untuk memenangi salah satu dari 3 hadiah yang merupakan HP Mini by Studio Tord Boontje berharga RM1,599 yang diberikan pada 3 bloggers bertuah among the 25 invited bloggers.

They just need to blog bout the event and the Blog A Trend Contest.

IMG_8542

Ye bila saya sebut je contest, ramai yang sungguh terpegun n nak tau sangat apa cerita di sebalik contest yang seronok untuk kita masuk beramai-ramai. Untuk konsep Blog A Trend contest, kamu perlu tahu yang it is associated by HP PSG and Microsoft dengan satu tema “Future Is”.

IMG_8545

2 simple steps untuk kamu join the contest, 2 sahaja:

1. Dengan lebih kurang 300 patah perkataan, ada gambar or ada story line ataupun video clip atau apa sahaja visual yang korang suka about the most compelling vision of the future, then post it in your blog and email it to cheryl.yab@hillandknowlton.com.my

3. Apa yg korang kena blogkan – Anything! Anything that’s a trend that is. Fikir pasal manusia, apa yg mereka suka ataupun tak & apa yg kamu fikir mereka mahu di masa hadapan? Boleh juga kamu meluahkan pendapat kamu sendiri tentang sesuatu benda atau technology. Basically it’s anything you spot that is not yet part of our everyday lives or thinking – but that you think soon will be. Juga kenapa kamu fikir those thing is a trend & ke mana hala tuju yg kamu nampak. And don’t forget that we’re looking to get a conversation going so include some information and opinions in there that will make people talk!

Antara hadiahnya ialah HP Touchsmart 600 PC & HP Mini By Studio Tord Boontje

Aku dah dapat bawa pulang satu, takkan korang tak nak?
:)

IMG_8567

Pilihan2 untuk Blog A Trend Topics:

  1. Future of Thin & Light
  2. Future of Music
  3. Future of Touch
  4. Future of Fashion
  5. Future of Personalization
  6. Future of Social Media
  7. Future of Design
  8. Future of Content
  9. Future of Environment
  10. Future of Education
  11. Future of Entertainment

Kalau aku lah kan, aku prefer buat post pasal Fashion, Personalization, Design dan  Entertainment.

You all jangan paksa diri buat something yang korang tak master, cuba dulu buat apa yang korang berdaya, agak2 nak sapu semua topics pun boleh lah jugak. Takde batasan dan halangan. Sebab adiahnya lumayan, so tak hairan kalau ada yang sanggup buat.

Tapi ingat, submission has to be before 17th January 2010.

IMG_8622

Mr Low of Microsoft memberi ucapan penamat, bersama Mr Danny, majlis dirasmikan dengan Blog A Trend’s crystal ball! Wahh happening! Suker tengok kertas warna yang macam bunga api tak menjadi, ater buat dalam rooftop kan…

So korang, bolehlah mula menulis, do alert me if you dont mind, aku pun nak baca apa yang korang pikir for the future gak :)

IMG_8672

The party begins….mulalah ramai tangan mata yang berkenan ngan product HP, ini semua boleh kamu bawak pulang, FOC lagi, cuma perlu join the contest. Ingat yer, Blog A Trend Contest!

IMG_8649

Even I write my blog in bahasa, I still have chinese loyal reader – Dylan

IMG_8664

Pengantin baru – Maya

IMG_8666

Afra – my  reader in RM too…it was so cold yang oi dalam nih, tu pasal aku asyik gosok lengan jer. Gebu ke gemuk lengan tu? iskk

IMG_8662

Tian Chad – my chinese reader too, even he has difficulty to read my dialect bahasa, but he never gives up :)

I met many bloggers but I dont have the photos with me coz the photographer of mine is walking around taking other HP products photos too, dah tentulah product HP lagi penting dia amik gambar dari gambo bininya kan…..

IMG_8720

mingle around with HP’s team (Danny Lee, Tracy Sin and Frankie Chan)…sebagai apa yang kami discusskan dan panelkan dalam HP Future Is…tapi masa tak cukup, santak sangat yet banyak lagi script yang aku perlu bahaskan.

Apapun, saya sudah berkata2, my other 4 bloggers frens pun sudah puas bersuara, untuk HP Future Is…kami melihat masa depan, dari mata kasar kami sebagai the influencer in the blogging world.

Saya antara sebab terpilih kerna status saya sebagai seorang ibu apatah lagi punya suami dari bidang IT and anak2 yang menggunakan laptop dan PC untuk project kelas harian mereka. Tak kira untuk bermain games jugak lah kan….

IMG_8645

Malam sudah larut, saya pulang dengan penuh tangan berjinjit oren….HP Future Is sedang menanti tulisan saya yang bisa mempengaruhi kamu untuk joining me to participate in the contest.

Coz takkan korang tak rasa makan hati ke kalau orang lain dapat jadi pemenang, bila lagi korang pulak nak menang laptop or PC dari HP sendiri.

IMG_8389

Apa lagi lebih hebat dengan design dan capacity HP, hemm, let s talk bout it next month shall we? Coz itu 5 biji laptop saya rahsiakan statusnya sudah pun bertukar tangan dari HP to the 5 influencer bloggers :)

IMG_8639

Mungkin 10 tahun akan datang kita tidak perlu menaip dengan menggunakan keyboard, mungkin tidak perlu duduk di kerusi hanya untuk memandang monitor PC, mungkin tidak perlukan hiburan muzik melalui radio tv, tetapi hanya melalui mata dengar di kaca PC, segalanya mungkin.

Kemungkinan itu semua bisa menjadi kenyataan kalau kamu elaborate dalam the 2 steps yang saya usulkan on top of this entry. Creativekan tulisan kamu dan hasilkan dalam bentuk yang maksima.

Thanks for the Open Forum oppurtunity given by HP and Microsoft … HP Future Is….

Kennysia.com
Kinkybluefairy.net
Jojostruys.com
Thatgirlcynthia.com
Redmummy.com

Khidmat pesanan masyarakat HP Future Is… is brought by Redmummy.com

Comment: 27

Cybercafe at home!

IMG18946

muka kalau ngah belajar pun takde concentrate giler macam ni tau….hasilnya kalau mengadap games!

IMG18947

btw, the lenovo is now officially belong to Abang. tho dia ada own PC in his own room but sebab dia nak dok gak depan tv depan mata makpak dia, i gave the Lenovo to him.

Gegirl memang ada own lappy jugak. it was belong to her dad before, but since Dad is now using Dell,’s laptop, so the old HP is given away to her.

Sirman bagi HP to Gegirl

Abang dapat Lenovo from Mummy

adil lah kan…

IMG18948

i m still using the Dell PC, for my blogging job…

cos i m gonna get ……………….a new lappy tooooooooooooooooooooooo! yaribbaaaaaaa!!!

ko hengat aku nak bagi Abang tu Lenovo tu sesuka jer kalau takde sebab. hikss….get yer, bukan buy. whohooooooooo! love my blogging life! now no more buying concept but wait for the sponsors to come and approach us. i m gonna utilize it till max, why buy if there s always a chance to get it for free from the sponsor with the relationship ‘win win situation’.

kan…………!

oh ye, rumah aku skang dah memang macam cybercafe pung :)

i actually has gotten a new lappy from the sponsor which to reveal bout it later, so sapa nak beli Lenovo ku itu? mau mau?

hihihihiiiiiiiiiiii

Comment: 28

Party the Future Is…

image

Nak tak laptop free? maunya tak nak kan…..

1. be the best commentators stating..“My HP Future Is ____________________”. leave your comment at Nuffnang’s site, this link.

2. the best 25 commentators will get a special invite from Nuffnang for the HP and Microsoft exclusive party this Wed 9th at 7pm @ Lot10.

3. You must be a blogger, ater kamu nak kena gak buat blog post nanti after the event. ha, so be the best commentators pastuh dapat invite for the party, and buat entry bout the event, terus dapat laptop.

3 laptops of HP Mini by Studio Tord Boontje Limited Edition will be won by 3 winners, you!

image

Not only getting the free laptop, for attending the Party HP Future is… you gonna meet the 5 selected bloggers for the Open Forum to speak on future trends specially on their specialties:

Kennysia.com
Kinkybluefairy.net
Redmummy.com
Jojostruys.com,
Thatgirlcynthia.com

Jumpa kami for the HP Future Is.. Party details:

Date: Wednesday, 9 December 2009
Time: 7.00pm – 10.00pm
Venue: Rootz Club, Rooftop, Lot 10 Shopping Centre, Kuala Lumpur

Refreshments will be served!

So mau laptop free and jumpa saya cemolot cepipi, start commenting now at Nuffnang’s site :)

Comment: 12