Prince Court Medical Center

Minor surgery of Baloon Sinuplasty for RM…

IMG22136

im doing this entry at 6am of Friday, to be published at 10am.

currently saya ada lam spital, for those who are in Twitter and FB, mesti dapat live update yang sejak Thursday morning saya ada dalam spital to go for my baloon sinuplasty surgery. if you lam RM pun bley tau coz kat right side bar ada short cut to my twitter yang memang bagi live update, before surgery tu aku lah yang menceceh but lepas surgery tu sumer Sirman yang updatekan but still using my account.

I took my first and last meal at 830am, pastu dok lam bilik spital main2 tweet. anak2 x ikut depa pi sekolahlahkan…saya ditemani Sirman looorr.

giler laki aku x teman, hengat bini ko pi buat surgery tetiap harii…..

IMG22158

saya kemudian puasa makan till 130pm i was then sent to OT’s floor. muka ceria giler yet masa ni dah mamai, coz they gave me ubat tidur. The surgery ni patut lam sejam jer but of cos lah macam2 nak digodamnya and some more with my asthma record, they have to put me in high risk patient. i remember staff nurse pushed me to the OT’s room, i remember ada 3,4 orang nurse godam aku, i remember doctor bius menceceh2 nak taruk ubat, i remember on my left side ada staff nurse lelaki yang hensem ahhahahahah wpun diorg nih pakai mask. tapi leh nampak hensem. coi kan…itulah yang aku citer kat sirman.

but kemudian aku dah collapse. x sedo hapa langsung till dikejutkan dek my Doctor that the surgery is over. pastu aku collapsed balik.  After 2 jam setengah dok lam OT’s floor, sent back to my room (Sirman didint see the surgery), aku masih lagi dibuai lalok. in fact sehingga malam kol 10-11 pun aku masih weng2 pala nih…

When i woke up, lam mamai2, trying to talk, x boleh. hard coz hidung aku ada something i donno what it is called in scientific. so i use the papers and pen talking to Sirman and my family members. Nak makan minum pun siksa, cant drink any hot meals or drinks, must go for soft and cold one.

IMG22174

So F&B anto makanan..perkhh laju dik akak makan, laporr tp x leh makan molek2 coz of idungku yang kena block lagi nih. ada rangka ke hapa lah lam idung aku nih lagi, only after 12hrs of surgery jer baru boleh bukak.it s a very good diet gak dok spital nih coz x leh nak makan memang kaw kaw nyalah senang nak kurus. aku belasah mushroom soup and icecream, highly recommended by the doctor, aku makan gak nasi but without the chic, itu sirman perabihkan.

air pun x dpt nak minum banyak coz idung nya masalah kan…

my kids and family adik ipar duai came to visit. x yah datang pun tarak hallah family aku nih, coz aku bukannya sakit but pi buat surgery sinus aku ni je ha. but after surgery sakittttttttttttt……bukan sakit apa ko, rimas ngan kerangka yang masuk lam idung nih.

IMG22176

they lepak in my room till 8pm, kemudian kenalah balik, sent by their dad. itupun ngendeng2 nak tumpang tidur sama….have i told you my spital’s name? later2 lah yek…so for the whole nite of thursday, saya tidur, memang tak mampu nak bukak mata with the balance of ubat2 bius di petang hari. no blogging no internet. dapatlah tweet seayat 2 pastu collapsed semula. i woke up at 5ish am coz of feeling thirsthy and in between staff nurse came into my room to give me the nebulizer and tukarkan kain dressing idung aku, coz fluid2 dari operation masih ada lagi kuor. it should be stop like 48hrs after the surgery.

Those yang nak buat baloon sinuplasty surgery, the cost in this hospital is around RM15k but of cos i got d medical coverage from the place i work, dan juga Agent insurance ku, pls get in touch with the hospital yer, for the necessary.

IMG22165

Sirman tidur in the same room with me, at 630am he went back to send our kids to school….tapi kan heheheh…sirman balik from home mlm Thursdaynya pas anto anak2 sampai bilik pun lam kol 10 lebih kan, pastu dia pun sama lalok, aku mintak dia editkan draft adv aku pun dia kedaung, tup2 dah tidur. then pagi ni bangun sbb nak anto anak sekolah. lor ko baik tak yah tidur spital sirman, baik ko tidur kat umah sama jer fungsinya hahahahah

sebab nak bagi berbaloi, aku suh dia tukarkan dressing hidung aku tuh…korang tau doctor cakap kat pipi kiri pala aku penuh ngan lendir2 mende sinus ni lah. hok kanan tak banyak sangat, yang lam idung kompemlah penuh ada kan. so arini kang bukak kerangka benda lam idung aku  nih, haraplah sangat leh makan minum dan bernapas ikut hidung semula. sebababnya skang mulut aku memang kena terbukak jer, ater kalo tertutup kat mana ke aku nak amik udara, dah idung pun kena block kan kak…

eh btw, thanks sangat2 for the well wishes di FB, di Twitter. tu lah sapa lam RM nih memang lambat 24jam tau citer update aku coz i buat live update kat twitter n fb jer. terima kasih dengan ingatan doa kasih sayang korang. wah mak terharu. ramai tol sayangkan mak merah.

I should be discharged on Friday eve, taknaklah dok lelama….sian anak2 aku x pat nak kepit2 dok ngan makpaknya. oh tu pasal for Gatsby event esok i m not sure to attend or not lor…they want me to bring  Sirman for interview but kekdahnya idung aku ni ha nak tengok luh camner ok ke idak…eh korang, pala aku dah mula mamai nih…selamat yek sumer.

Comment: 48

New Born Baby Boy on 2001-2010!!

IMG20580

she is ms lemb…

ms lemb in Prince Court…

ko nak banak kat mana ek?

kat DSH

try PC lar..anak akak aritu dok PC for H1N1, best giler service, aman damai tol….

ye ke kak, ok saya pi check up tengok camne PC

aku nya cucuk baikkkkkkkk punya, she changed from DSH to PC hohooooo! sejak dari monthly check up to 2 hari lepas beranak, she kept on puji this PC. sib baik aku nya recommendation menjadi. kalo idak….masak mak!

IMG20582

we have a new boy in town!! Adam Darwish!! dapat jugak Ms Lemb beranak normal wpun dengan bantuan epidural, her baby’s weight 3.54kg! not bad beso tuh….

bestnya bila baby baru2 kuor beranak ni, bau badannya emmmmm

sedap je ko tidur ek

kang2 dah abih ari, terkuwek kuwekkkkkkkkkk!

oh masa visit ni, kami beramai 6 orang but dalam entry macam aku sorang je kan hiks…bayangkan 6 orang dalam satu keter aku waktu balik, mampat padat! sorry girls nak bawak korang makan to Belanga tak menjadi, kita kena masuk kilijaaaaaaa da. lain hari lah aku bawak korang ek.. :)

IMG20579

very cute little baby…

Ms Lemb will follow RM during her confinement

kak….kem salam kat readers akak yek kalo ada yang kenal saya lagi

giler tak kenal…ko kan the one and only Ms Lemb!

To Ms Lemb, congratulations, to korang2 yang bakal menyusul jejak Ms Lemb, all the best. To ibu2 yang dah pencen beranak pun…apa nak ucap ek hahahahaha….tahniah je lah!

To ibu2 yang belum berpeluang diberikan zuriat, bersabar, lambat mungkin ada manisnya.

Comment: 41

The Report of H1N1…

IMG17017

testing one taking photo with abang…

IMG17019

testing 2 taking photo with abang again!

IMG17020

testing 3  again, abang woii pandang la cameraaaaaaaa

IMG17022

hah berjaya gak aku ngamik gambo dia…hikss

we were heading to Prince Court on the morning of Wed. tau tak, aku masuk keje kan, my frens kata aku dah lost weight. wahhh! ya kah? depa said pipi aku macam cengkung and nampak pucat.

apakah pucat? bukankah aku make up marr??

IMG17028

in the photo, nampak macam abang sangat gumbira segar bugar. but he s not. he s still weak. tak tau lah camne dia nak pi sekolah jemaat ni. with tuition, taekwando yang sume dah berapa lama tak pergi and perlu catch up. he really needs to catch everythingggggggggggggg

IMG17029

it was Gegirl’s Birthday yesterday, thanks ye korang bagi ucapan bahagia untuk gegirl, suka giler dia. pagi2 buta bangun nak pi sekolah siap berdandan dia carik tepon dulu nak tepon atuk nenek. nak bilang bday dia. waaa kepoh. selagi tak dpt cakap selagi tu dia ngaco tepon sume orang…

inilah pertama kali abang keluar sejak he was discharged from the hospital, wpun macam dia gumbira, but sekejap2 dia capek. since ini kali pertama dia keluar umah, dia takde chance lg nak belikan adiah adik dia (dah tentulah bapaknya yang bayokan)

jadi kat kedai News di spital tuh dia main amik2 jer utk adiah adiknya.

IMG17030

wpun aku pakaikan dia kemeja lengan panjang, and jeans…jap jap…

mommy abang sejuk

lam keter pun mommy tutup ekon, abang cold

napa badan anak aku ni…

IMG17033

headed straight away to 6th floor, tunggu jap kat waiting area, abang amik masa yang ada utk tulis card adiknya. napa le aku kena paksa pakai mask lagi, aku rimas. kat sini semua orang diwajibkan kalau boleh pakai mask. ko tak nak pakai ko nye pasal tp anak aku dah kena H1N1

tell u the truth, ai wish aku pun kena sama gak supaya aku tak yah nak ribut kena lagi. biar apa yang abang dpt tu tfer kat mak nya pulak, yes sbb once kena kita takde peluang nak kena lagi influenza a nih. but apakan daya, immune badan aku agak strong.

IMG17034

abang pun macam takdak objection je pakai je mask tu, but dia pun bising, abang kan dah kena h1n1 mommy, napa nak kena pakai mask lagi? abang rimas lahh

kita yang tua rimas

apatah lagi budak2 gini

tp bayangkan gak korang yang bagi komen kata korang yang tua kebana pun kena h1n1 pun memang dah lemah nauzubillah, inikan plak budak yang lom cukup umur 8 taun lg nih.

IMG17035

he is tall, kira size budak lelaki tinggi, but he s weight is normal pada doctor but pada kita memang sangat kurus kan. pada aku, KURUSNYA ANAK MAKKKKKKKKKKKKKKKKKK!

suh makan pun berpaksa

IMG17036

Doctor Anna is so nice lady

she wore red jacket, even casing hp dia pun kaler merah. dia mesti pencinta merah kan hahahahah. tp dia tak tau sapa aku, dia tengok sirman snap2 gambo mesti dia ingat utk ingatan hari tua kami. ye lah letak lam blog untuk ingatan masa akan datang gitu.

IMG17038

doctor sendiri cakap abang memang tak berapa sihat yet. adalah medical terms dia cakap tp aku tak kuasalah nak menghapal mau pun mengingat. yang aku tau ada 3 jenis ubat ditambah lagi coz ubat2 arituh memang dah abih licin.

abang u makan sayur banyak2 yer, makan nasi makan fruits, nanti kalau tak sihat kena admitted lagi

ok ok abang makan, abang tak nak duduk hospital lagi

ha ko janji dah kay, ko tak makan gakkkkkkkkkkkkkkk!

IMG17042

in between Doctor kena tinggalkan kami kejap, sebab ada orang nak beranak da. it was a very nice number kan yesterday 090909. so ramai le  yang nak ceasor nak beranak jam2 tarikh nih. eh aku dulu due date beranak gegirl memang 90904, 5 years ago.

so pagi 90904 tu aku memang datang purposely utk beranak, wpun it s nice number tapi aku macam tak terpikir sangat pun. wpun lom ada tanda nak beranak tp doctor masukkan ubat utk aku beranak aritu gak. kes nya doctor aku nak pi bercuti so tak nak lah aku beranak kat tangan doctor lain.

IMG17044

alamak mengadap matahari. ni Coach doctor. cantik….

ater dia pi ssambut orang beranakkan. eh kat Prince Court, gynae memang lah sambut orang beranak tp procedure di PC, setiap kali doctor gynae tu sambut ibu beranak, peditrician macam Doctor Anna kena ada sama. coz she s the one looking after the baby, so masa beranak kira ada 2 doctor will ada sama. ha gitu.

Ms Lemb terus meloncat nak tukar tpt beranaknya ke Prince Court. amboiiiiiiiiii!

IMG17045

lam 10 min lebih je gitu Doctor turun pi OT. jap tuh naik balik…dah keje dia so dia dah expert buat keje gini mar…our next check up is after raya

kena lagi pergi

nak baik kan

nak sihat kan

tp tu lah raya ni, mostly orang idang air gas2 air sesejuk, anak aku pantang jump air gitu. kat umah pun depa tak berani amik tp kalo bawak bekal air suam kang wahhahaha, jerit tuan rumah.

IMG17046

doctor dok peluk abang nak gak suh dia amik gambo, berjela2 dia nya alasan tak nak amik gambo ttp terpaksa gak menadah muka. ada lah buku and sticker doctor bagi dia, amboiii senyum ke main.

senyuman abang tu plastiklah,dia tak sihat lagi. nanti lah aku cite kat entry bday gegirl yer..

dah sah2 ni entry pagi nya di Prince Court.

image

we got the report for Abang’s H1N1 paper.

dalam kenangan….

still sampai skang aku macam terkesima, anak aku kena Influenza A H1N1?? anak aku??

korang, bacalah petua dan pengalaman yang readers RM bagi kat tetiga entry nih…

1. Abang is confirmed…

2. Chronology H1N1 Abang…

3. The Ending of Influenza A….

sangat2 berfaedah isi dalamannya. wpun aku tak jwb komen sorang2, tp aku amik komen korang tu buat ingatan dan petua sendiri. trust me, pengalaman orang gunakanlah sebagai pedoman.

Semoga H1N1 berakhir dari bumi Malaysia secepat mungkin.

Comment: 15

Prince Court Medical Center…

IMG16738

i nak share ngan korang the best part of Prince Court, semuanya best lahhhhhhhhhhhhh! apa ke yang tak best ek? hemm…..

adalah satu minor thing, tp aku pun dah lupa apa ke mendanya hahahaha

ok itu bilik ayo lam bilik abang. takde le bath tub, tapi concept nya tetap ala2 hotel.

ko bayangkan 5 star hotel ada towel 5,6 lai kan? ha sama lah ngan hospital nih..

IMG16739

macam2 adooooooo!

and kalo hotel ada housekeeping, samo lah ngan spital nih gak wuii. tiap pagi…

housekeeping……. boleh saya masuk kemaskan bilik?

oh boleehhhhhhhhhhhh sajaaa

dia gantilah towel yang kita dah pakai, semua shower gel shampoo berus gigi ubat dia letak yang baru jugak.

IMG16840

bedak pun ada yer, apatah lagi aku pack up arituh tak bwk pun bedak abang, ha bestlah aku pakai bedak nih and tempek2…

anw selama 3 ari tu gak secalit bedak muka lipstick tak berrtepek kat muka aku. wpun aku bwk set make up tp tak yah lah berangan nak touch2 up muka. dapat gosok gigi pun dah kira beso baik woooo

dalam setiap bilik pun ada sign kiblat gak yer…

astro pun ado, tv lcd dah tentu. wireless plak 24jam free and sangattttttttttttttttttttttttttt laju!

IMG16723

biliknya pun beso luas. kat sini takde sharing bed yer, semuaaaaaaaaa bilik adalah single bed. n wardrobe abang pulak memang ada khas utk baju mandi, baju utk dia pakai kat spital pun ada. first nite je abang pakai baju spital pastuh aku pakaikan baju sendiri.

the service by the staff nurse and doctor dan jugak semua administration Prince Court sangat superbbbbbbbbbb! like ai said, masa kami nak discharge, billing department and depa yang jaga ubat pun datang sendiri to our room, and served us. depa tak bagi pun kitorg jalan merayau carik depa.

memang pun tujuannya untuk make you feel it at the hotel. takde lah rasa sangat dok spital

sirman siap cakap ‘apesal spital ni takde bau ubat hek’

ha kannnnnnn

bestttttt lah. rezeki aku tollah pilih spital nih. memang tak kesal langsung dengan pemilihan yang satu ini.

IMG16841

Sofa bed nih jer lah yang kami bayau, RM80 per nite. so 2 malam RM160 coz ni medical claim company ai x cover, even insurans pun tak cover. tapi staff nurse baik, depa offered lagi satu sofa bed sbb memang sofa bed nih actually meant for sorang jer leh tidur. tp sebab kami laki bini yang sorang keding sorang chubby so tak kisahlah tidur sesempit. we declined lah politely offered depa tuh wpun depa tak kisah pun kalau kitorg tak bayau the extra sofa bed.

but sokay lah, tidur sesempit ngan laki aki pun sodap gak, wpun dia tidur ke main lena yang bininya jap turun jap naik jap turun jap naik melayan abang. oh aku ingat lagi waktu aku beranak dulu pun, dedua anak kay, sirman wpun tidur kat sblh aku kat sofa bed gak, bergegau gak nak mengejutkan dia…

gamaknya orang lelaki ni, letak je kat memana, mata tu senang je sayup kan

so all in all, aku sangat2 puas hati ngan 2 nites and 3 days waktu kami di Prince Court specially utk abang. staff nurse sangat2 mesra, sangat2 berbudi sangat2 baik sangattttttttt! wpun abang adalah pesakit yang menghidapi virus yang sangat2 ditakuti kala ini tapi depa welcome abang sesangat tau…

the moment abang stepped into the room….

Hai Abang, welcome to your room, bilik dah siap tauuuuuuuuu, tinggal tunggu Abang duduk jer.

seronok kan.

Tapi takleh lah aku reveal berapa caj aku kena, ai think it s too confidential kalau aku letak kat public sangat, privately bolehlah aku bilang. Best is the place where ai work cover semua private and govt hospital di malaysia nih, so bila aku gamble je masuk spital nih for Abang, itu adalah satu pilihan yang sangat cocok.

If korang nya insurans or company covers this hospital, rather than you go to other private hospitals yang kompem sesat ngan manusia, jemputlah ke Prince Court Medical Center.


Malaysia’s internationally-accredited private healthcare facility is now open.

Here, you will enjoy the superior care, expertise, and facilities that make us one of the top medical centres in Asia. At Prince Court, we are committed towards providing the highest possible standards of patient care and services to our customers. We provide a comprehensive range of family centred healthcare services, which are underpinned by our clearly defined Centres of Excellence.

Prince Court Medical Centre
39, Jalan Kia Peng
50450 Kuala Lumpur, Malaysia
Hotline: +603 2160 0000
Fax: +603 2160 0010

The best hospital yang serve as hotel. Abang’s next check up is next week, pastinya dia rindukan hospital ni nanti, and pastinya dia serik gak nak dok spital nih hahahahaha, aternyer dok kena cucuk cucuk, mau dia tak serik.

Comment: 29

The ending of Influenza A…

for reference on Influenza A H1N1, pls read these 2 entries and the comments from RM’s readers:

1. Abang is confirmed…

2. Chronology H1N1 Abang…

IMG16843

hi  semua salam from redmummy…

an early update for friday noon….

itu abang ngah tidur kol bape pagi ek…hahaha 1,2 pagi kot. aku pun dah lost track lah. dok spital semedang jer staff nurse kuor masuk, so tak tau lah yang pasti ni hasilnya pas dia makan tamiflu. right after makan mesti ada side effect and he terus tidur

wpun nurse datang masuk buat nebulizer pun dia tak sedor diri…

IMG16851

agak2 dah nak abih gas tuh

bapak pulak mintak sket pakai huhuuuuuu! sian sirman, dia pun ada gak athma, among us, sirman paling heavy, anak2 aku kurang, tu pasal kami bela reddy and kemek. tp dek kerana influenza a, memang doctor jaga2 nebulizer kena selang selilah.

IMG16852 IMG16853

the morning session of Friday. 2 gambar nih memang dia ngah tidur mati, depa datang masuk nak suh dia breakfast tp dia nak tidur lg. kuat tol penangan ubat2 ni lah, tak larat dia nak bangun awal. wpun mata berlelap tidur, tetaplah jugak dia tak eran ngan nebulizer tuh…

oh masa ni gak pagi ni Doctor datang buat morning visit…

IMG16855

R you ok if we discharge your son today, or can you stay here for another 1-2 days?

abang camner? doc you ask him lah

abang nak balikkkkkkkkkkkkkkkkkkk! nak balik nak balik nak balikkkkk

ok doc, you heard him.

alright if that s the case, you can go home today but i need to see him again next week. N remember semua ubat dia jangan lupa consume, tamiflu is important yeah, Abang mesti abihkan.

IMG16861

itulah tamiflu yang abang pegang, aku kena completekan lagi 3 ari. anw, badan abang dah ada prevention, kira kalo virus tu merebak merata2 pun, abang insyallah dah tak leh kena attack lagi dah lah. syukur alhamdulillah.

He knows ubat yang dia pegang tu lah yang buat dia healthy, aside doa2 kalian, sangat2 lah kami red family hargai. camne nak balas budi korang ek?

IMG16866

sebeban ubat ko bang, ko tak makan, mommy anto ko pi spital balik!

the best kat Prince Court, ko tak yah lah nak turun pi bayo bill ke (if ada, if under insurans pun) coz orang billings department from Prince Court akan datang sendiri mengadap ko lah. semua company aku clearkan the bill, except the sofa bed, itu kami bayarlah. 2 malam so jadi RM160. ni insurans pun tak cover the sofa bed, prudential pun tak cover kay, yes aku pakai prudential mar…so bukanlah aku buta2 promote iklan prudential tu yer.

even ubat pun ko tak yah nak pi ngamik kat memana, nanti depa sendiri yang bawak ke bilik. ha luggage sume pun, diaorg buat style hotel lah, ada concierge department yang handle.

kan aku dah ckp Prince Court nya concept nih is like hotel, u dont feel like to stay kat spital langsung.

IMG16876

the isolation ward for Abang. fyi, dalam ward nih khas utk those yang H1N1 and Influenza A’s cases sahaja. tu pasal nak masuk ward nih, tak leh sembarang. dispenser memang ada merata2, you need to wear mask most of the time. masa 3 ari aku kat sini anak beranak, ada sorang lagi anak philipines dok kat bilik sebelah. kitorg 2 families jer infected :( .

he ll be a bit longer sbb ntahlah, mbe dia lom nampak perubahan kot. i donno. budak tu international school tuh. aku borak2 ngan akak staff nurse, depa cakap as of now mbe sudah 50-60 cases of H1N1 yang depa dah dapat di Prince Court and salah sorangnya abang lah.

The moment kami discharge, bilik yang kami duduk tuh akan di ventilation kan, abih lah nanti diorang buang segala virus hapa yang ada, for the next patient, the next victim of H1N1 (bila virus ni nak ilang weiiiiiiiiiiiii!!!!)

IMG16875

the happy boy standing in front of his room

He was located at level 5, wad 5H and room number 6. the only ward yang menjaga patient from that virus. suka kan dia? muka suka giler nak balik. wpun kena dok sehari 2 lagi tp sebab dia dah recovered, and we can monitor him from home so tak yah lah dia dok spital lagi dah.

cuba korang yang dok spital

korang nak?

mesti tak nak nyaaaaaaaaaaaaa kan. wuii hazab.

IMG16877

oh pagi Jemaat tadi jugak aku ada dapat call from HM sekolah abang. kisah abang nih dah memang heboh lah di kalangan guru2 sekolah NK and sekolah agamanya. tp since abang tak masuk lagi sekolah sejak school break so takde lah sekolah tu panik sangat.

Daniel kawan baik dia pun tak tau nih napa dia tak datang2 sekolah. aku pun tak sms pun kat mak pak Daniel. sapa2 jiran aku yang baca blog nih and ada anaknya sekolah NK, surely tau lah yer.

Abang dah boleh masuk sekolah on Thursday, coz he needs to get his further check up on Wed morning. Tp sebab next week ada UPSR, so HM sendiri personally bagitau mintak abang datang on Friday sahaja, tak yah dah datang ari lain.

aku kira2…koooooooo, 3 minggu abang cuti.

IMG16878

sirman and i, dan gegirl can freely walk around ke mana2 lah yang kami nak pergi. so ingat nak pi beli toys abang lah, berderet nih list dia bagi. tp abang tak boleh lagi to be in public till next week. he knows about it.

in fact dia macam dah immune pakai mask tu sentiasa je kat luar wpun nak balik umah.

n now…

mommy and daddy nak panjat katil jap, mengqada tidur and rehat sat….

perkhh

aku rasa cam aku nampak bulang bintang je la nih…

IMG16881

To all of you, RM’s lovely readers, terima kasih dengan doa kasih sayang kalian, nak balas enggak bisa, so thanks again yer, to those yang sms email leaving comments kat entry2 H1N1 abang nih, memang sangat2 kami red family hargai. itu semua reference korang yang nak tau pasal apa2 H1N1, pi refer kat 2 previous entries abang yer.

so korang, janganlah risau kalau nampak aku sirman and gegirl di luar merata2 berjalan sebab kami adalah negative carrier. kami sudah totally clean, siap doctor bagi surat lagik to prove that we are 100% not infected with the Influenza A.

mana lah tau kang nampak aku

terus lari pecut seribu

sedih tak sedih gak lah

aku pun bukan nak jalan merata2

Dear all,

abang has been discharged from the Prince Court Medical Center on Friday at 2pm. Terima kasih semua.

Redmummy is writing this live from our lovely home.

Comment: 68