Teaser

BF Cheated On Her?

 

Comment: 10

Super latest Project Redmummy + Contest!!!

image001_2

teaser arituh pun tak out lagi kan, dah kuor teaser baru. teaser hari tu hishh tak tau lah bila nak kuor, mintak gambar dari 3,4 hari tak dapat2 yet, so tunggu jelah bila diorg nak kasi. btw ni ada teaser baru. bertemankan Nicholas, Michelle and Jestina from Nuffnang, kedek2 dok dengo the briefing…

i like this project

u all pun gonna loveeeeeee this project.

hint: ah lus ah lus ah lus

hint or pw ah lus nih dah  jadi resmi aku dalam bbm, or even fb and twitter.

hem, meh mak bagi adiah nak, sapa2 leh jwb aku bagi 1,2 ketol koleksi  makeup yang aku ada kat umah tuh, hok yang lom pakai lagi lah. mau au?

Project apakah ini?

**UPDATE: I have the winner already, confirmed at 1115am of Friday 12th**

Comment: 28

Teaser is out…

P3070129

eii tanteknya mata diaaaaaaaaaaa…….

P3070140

wah abang tak suka orang amik gambo dia, tapi pandai pulak nak amik gambo sendiri …hensem plak tuh, ada event ek bang? rambut ke main pacak lagik!

hangpa tengok dulu teaser ni yek

nanti aku upload gambo yang beribu tu aku kecikkan yek…

nak teaser lain…

ok mbe yang ini bolehlah bagi sikit je yek…

P3070296

ni ha pak pacak yang lembab datang to the location, aku nak jual mangkuk ni, jual jual! dah datang lambat, mulut asik mengunyahhhhhhh ajer!  eh sapa nak kenalang ngan dia through me, aku tak nak campur ek, mahal nak bayo pengeras aku suh intro kan kat mamat nih

doa2 lah yek entry from this teaser can be out tonite or tomorrow sebabnya sume bergantung to those yang sponsor the Red Family…

lailaikatong…

lailaikatong…

Comment: 13

RM is one happy lady, YEY!!!

IMG18296

hi salam korang

entry ni aku edit sepantas kilat, sblm aku berjalan terbang jauh ke dunia khayalan :)

seriously lately ni saya tipu lah kalau saya tak makan hati merajuk. sungguh. sudah hampir 10 hari pun. best lagi sapa salah cakap memang kena taram je ngan aku. live lagi. sian korang kan.

it s either aku berdiam diri tak jwb langsung or aku balas maki ko balik.

so dedua buat korang sakit hati kan. huhuuuuuuuuu. aku diam pun ko bengang, aku maki lagi lah ko bengang. actually aku tak maki pung, tapi aku sound balas balik, panas korang kan?

IMG18297

**ops gambo adalah tiada kaitan sama entry, tapi still kena tempek coz aku pelik camne kawan aku leh makan salad sayur ni hari. tekak omputih sungguh ko kan Na.

takper takper

kerna hari ini saya sangat suka ria

at 1027am secara rasminya :)

saya maafkan semua yang menghina memaki menyentap2 kan sanubari saya, tak kira sejak bila korang sentapkan hatiku. let s buang yang keruh, kita minum2 korek yang jernih tuh.

oh saya sangat suka….sangat suka gembira. betul lah tuh, diberi kita cubaan dugaan yang sangat hazab dari orang kanan kiri kita, dari adik2 kita sendiri, tapi………….

IMG18298

at 1027am, saya dianugerahkan satu berita yang sungguh hebat! bersyukur kerna cubaan dugaan yang datang itu adalah satu zarah

kak red, ko suka tau citer2 pastu tak nak abihkan, napa ko happy plak nih?

Cerita details akan keluar soon pas saya dapat green light, not now,  coz ni ada legal agreement :)

untuk satu cahaya kegembiraaan! thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu korang :) . i really love the happy ending. yes yes yes! love it love it love soooooooo much! nak joget senggolan sket lah…ei sukanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

sapa nak makan free arini? esok lusa? aku belanjaaaaaaaaaa!! jom jom klcc!

eii tak abih sengih2 lagi nih, ini dah bukan berangan tapi ini reality kenyataan!! mak sukerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

Comment: 29

Project Alpha!!!

IMG15361

Jojo Struys

Hey Redmummy,

we have prepared the mock up for you and your shooting………. You can start  announcing to your readers soon :) . This one is as a teaser first kay.

So whos going to be the host, Jojo?

Tell your readers to ‘tungguuuuuuuuuuuu’

IMG15363

Live on Air

for 7 days

for 7 Top Malaysian Bloggers including Redmummy.com

eh…ai ngah action and cut today Monday 17th August 2009! Let’s the show beginnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn……………………….

We are the 7 Top Malaysian Bloggers will be live  on air under the flag of Nuffnang’s project and Astro. Siapa kata blogger wanita melayu tidak boleh ke puncak?  Dan Redmummy.com adalah yang terpilih di dalam Project Alpha featuring the Malaysian Top Bloggers :) .

Project Alpha!!!



Comment: 26