Buat mende tu…

IMG14826

apa aku nak buat ni ek

boring plak tunggu daddy isi minyak…

IMG14822

ha ada tisu

tengok kalo tarik apa jadi…

IMG14823

oo dia turun lah tisu ni

macam kat umah nya toilet roll gak

IMG14824

ha lap tangan, berbaloi lah jugak pakai tisu ni

buang kat dustbin shell ni

canggih gak ek…

IMG14825

alamak!

hai mommy :)

IMG14829

abang nak cuci windscreen mommy dengan benda biru tu boleh tak?

no, masuk lam keter now

hihihihiiii….mommy ni semua no no no

idung kembang dah lah tu, masuk dalammmmmm!

ai lap u lah mommy

tu depan aku dia explore, kot belakang aku ntah apa lagik dia godam2 kan…

hangpa tau dia penah balik jalan kaki dari sekolah NK dia ke umah makpak ajah aku? heheheheh satu kisah benar yang tak sanggup aku detailkan dalam blog… abang oh abang.

Comment: 9

Victoria’s Secret SALE!!!

VS SALE is a sticky mode entry! do scroll down for the new entries in RM

IMG_4023

IMG_4023

VS Hand & Body Cream Set (5 tubes X 50ml each)

Price :RM150

Code: VS 0001

SOLD OUT


IMG_4020

IMG_4020

VS Body Lotion Gift Set (5 bottles X 50ml each)

Price :RM150

Code: VS 0002

SOLD OUT


IMG_3988 IMG_3993IMG_3992

VS Body Mist Set (6 bottles X 50ml each)

Price :RM150

Code: VS 0003

SOLDDDDDD!!!


Body Mist : Pear Glace, Pure Seduction, Amber Romance, Love Spell, Berry Kiss, Sweet DayDream

IMG_3997

VS Body Lotion, Love Spell (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0004

SOLD OUT

IMG_4000

VS Body Lotion, Sweet DayDream (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0005

SOLD OUT

IMG_3998

VS Body Lotion, Strawberry (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0006

SOLD OUT

IMG_3999

VS Body Lotion, Sweet Temptation (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0007

SOLD OUT

IMG_4013

VS Body Butter,  Love Spell

Price :RM56

Code: VS 0008

SOLD OUT

IMG_4007

VS Hand & Body Cream, Strawberry (200ml)

Price :RM56

Code: VS 0009

SOLD OUT

IMG_4008

VS Hand & Body Cream Sweet DayDream (200ml)

Price :RM56

Code: VS 0010

SOLD OUT

IMG_4006

VS Hand & Body Cream, Pure Seduction (200ml)

Price :RM56

Code: VS 0011

SOLD OUT

IMG_4010

VS Bath Bubbles, Strawberry (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0012

SOLD OUT!!!

IMG_4111

VS Body Lotion Noir 250ml

Price :RM66 per bottle

Code: VS 0013

SOLD OUT!!

IMG_4109

VS Ooh La La (200ml)

Price :RM56 per bottle

Code: VS 0014

left 1 bottle

IMG_4106

VS EDP Very Sexy (30ml)

Price :RM150 per box/bottle

Code: VS 0015

SOLD OUT!!

IMG_4044

VS Berry Kiss 1 set (3 items)

Body Mist, Body Lotion, Body Wash

Price :RM130

Code: VS 0018

SOLD OUT

IMG_4041

IMG_4042

IMG_4043

VS For Him 1 set (3 items + bag)

After Shave, Body Wash, Perfume for Him and 1 For Him Bag

Price :RM250

Code: VS 0019

SOLD OUT!!!

Product Stila terselit:

IMG_4002

IMG_4003

Stila Lip Glaze Set (5 types of sticks/flavors/colours)

Price: RM130

Code: VS 0020

SOLD OUT

Ok, ni content dlm each set:
Body Mist : Pear Glace, Pure Seduction, Amber Romance, Love Spell, Berry Kiss, Sweet DayDream
Body Lotion : Love Spell, Amber Romance, Pure Seduction, Pear Glace, Berry Kiss
Hand & Body Cream : Love Spell, Amber Romance, Pure Seduction, Pear Glace, Berry Kiss

vs-scent

IMG_4125

IMG_4122

IMG_4127

VS Cashmere Vanilla Jasmine (50ml)

Price :RM250 per box/bottle (latest edition of VS)

Code: VS 0016

IMG_4120

IMG_4115

IMG_4128

VS Satin Rose De Mai (50ml)

Price :RM250 per box/bottle (latest edition of VS)

Code: VS 0017

Terms and Conditions:

1. Free shipping within Malaysia only.

2. All items tidak pernah and never been tested or used, 100% authentic guaranteed, shipped from US via vshub.

3. We only take your Booking via Order Form, personal email or sms or ym will not be entertained (form nak fill up ada kat end of this entry)

4. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable.

5. Semua stock sudah ada di tangan client, Stock memang banyakkkkkkkkkkkkkk, tak yah lah ko risau kalau ko nak beli sampai berbotol2 utk each code yer..memang banyakkkkkkkkkkk dia order online terus dr vshub! So cepat grab while stock last!

6. Once payment sudah cleared, kindly give 48hours for the item to be delivered to you. Thanks for shopping at RM.

7. Oh yes, to those yang rasa2 boleh bantu saya, can u pls promote this into your blog, do the mouth to mouth spreading. email forwarding etcs…you can copy paste this entry. em, ni aku mintak tlg nih, boleh ke tlg nih? Thanks in advance!

8. I m promoting and selling this under the flag of Shop@RM, all items are not mine.

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 20

Protected: Only frens can read this!!!

This post is password protected. To view it please enter your password below:

Comment: Enter your password to view comments.

Cumbuan Rayu…

IMG14839

di satu malam yang gelap

di dalam kereta….

kami dok ala2 nak ehem ehem….

hehehehehheIMG14843

nak menunggu anak2 aku ler

depa pi jalan naik atas umah SIL aku, so kami pun merendek le lam keter huhuuuuuu

IMG14838

dan ada cumbuan rayu sedang terjadi di sebelah keter yang kami park

ni kes rumah yang kena double park keter nya, so hand brake tak leh tarik….orang2 umah atas langit apartment flat kondo tau lah kan….banyak gak gaya gini. tp yang ni halahai, mangsa betullah.

orang depan dok tolak tolak keter, nak kuor masukkan keter

ha kan…

depa nya push and push, mana kira keter orang

terus bercumbu rayu ngan keter belakang to keter yang depa tolak….

syian…

wat gano kan…

kot ada bercalar bersagat tuh, hai….redha jer ler.

Comment: 6

Been busy…

IMG14855 IMG14856 IMG14857

so busy busy busy bee

so busy with my personal life

so busy n not in the mood to update anything

so busy and kepohcik melekat with kids

so busy jadi assistant for sirman

so busy to do something for my future

so, that s the answer for my busy bee….

Comment: 5