Astro Buka Puasa….

**sorry gambar tak banyak coz we were rushing nak balik**

DSC_2273

Marsha + Reza

 serba serbi  merah…

DSC_2272

Tasha Shila

kereta Audi putih tu memang betullah dia punya, she drove it that nite.

DSC_2275

gambar dah meraban selit2 badan orang heh

DSC_2271

love the red, kalo tengok live memang cantik sangat merah Rez

well, i pencinta merah nak wat camne kan

DSC_2281

Shila Amzah in pink….

DSC_2286

Rozita Che Wan

tinggi badannya. huh perfecto je aku tengok

cincin 2 bijik ko nampak?

DSC_2289

ye those baru nak jadi retis, ha begini caranya ye berdiri posing depan camera

DSC_2313

Zizan…

he balik awal gak sama ngan aku, kete kitorg depan belakang je kat depan lobby that time

 

DSC_2340

DSC_2343

DSC_2345

DSC_2349

DSC_2355

DSC_2361

DSC_2362

DSC_2373

DSC_2384

Me wearing the Radzuan Radzwill via ThePopLook with the sweetie Aza Astro yang berharap dapat jadi 2nd wife Aaron muahahaha

DSC_2321

em Erra…

emm….

DSC_2315

DSC_2317

DSC_2318

Aaron Aziz

his wife is carrying the off white Jumbo

Astro dan hari raya mana mungkin dipisahkan sama ngan korang dan raya gaklah, those yang malas2 nak pergi berjalan raya bolehlah ngadap Astro sampai lebam and jugak kalau yang beraya pulak takper not to worry, silalah record PVR. kan momantai saja. Macam-macam cerita sempena hari raya ni nanti. Antara rancangan menarik sewaktu Aidilftiri 2012 di Astro adalah Mega Raya 2012, Aaron & Zizan Beraya Sampai Pengsan!, Romantika Raya, Karoot Komedia X Raya, Lawak Ke Der dan movies pula antaranya KL Gangster, Hantu Kak Limah Balik Rumah, Hikayat Merong Mahawangsa so on. Memang lebammm :)

****************************************************************************************************

Alamak! Bajet dah lari la pulak. Maklumlah baru balik German ni,  duit pun dah langsai :(  Raya pulak dah dekat ni, nak tak nak kena gak ada cash nak buat belanja raya ni. Fikir punya fikir aku rasa aku nak apply Citibank Ready Credit PayLite la. RC PayLite ni boleh dikatakan sama seperti unsecured personal loan (an installment loan without collaterals/guarantor), so sangat sesuai untuk sesapa yang memerlukan wang tunai dengan kadar segera macam aku ni nak pakai buat raya  :[

Yang bagusnya RC PayLite kadar faedahnya yang terendah kalau dibandingkan dengan apa yang ada dalam market sekarang. Pembayaran balik pula terpulang samada nak 12, 24, 36 ataupun 48 bulan. Tapi lepas raya nanti kalau ada duit lebih boleh buat full settlement terus, bestnya pulak No Early Settlement Fee! Yey beraya sakan la aku nanti hiks :)

 

Comment: 20