Birthday

Bang Boom…

ms chocho is so happy wt her new red belt…

aku ni dah kelam kabut lah nak menyusun gambo for each events. ada yang dr fon ni, fon tu fon member lagi..x sume bley ditempek but kena gak break it up and posting kat sini.

our lunch kat food court macam biasa lor. aku terbayang2 lagi asam pedas gerai kat depan BSN, tapi duh, dengan kasut tinggi pikir panjang lah kan. ayam kurma, kari ayam, asam pedas mmg pojaan hatikuuuuuuu…siput sedut, paru, perkhhhhh!

do you know that metrojaya is having big sales for cosmetics and fragrances today and tomorrow from 10am to 7pm kat Menara Hap Seng (Formerly Mui Plaza) Jalan P Ramlee. Kawan2 aku dok pujuk aku pergi, tp ai cant. aku takut dah pergi thari, balik terlajak2. cannot lah. so they hv gone after work without me today, aku kirim duit, tengok apa depa bawakkan esok. hiks….

i mmsed this photo to my husband.

dia balas…

tapi ngan gambo bawah ni…

….bayo saman gitu…

korang tau bape saman dia? ….. ai x yah cakap lah, ngamuk laki aku kang

jadilah pemandu berhemah :)

eh eh…ada update pasal saman kat blog dia lah !

Comment: 8

Red Buddies…

kenapa aku suka gambar ni, coz kami sedang sibuk berkerja bila tetiba je org amik gambar…biasanya aku yang suka amik gambar sendiri kan. how nice. ai like the camera fon of that buddy.

sukanya dia dapat hadiah belated birthday from both of us, me and Ms Lemb. Alang…semoga anda tabah dengan ranjau duri di kayangan tower ye…sendiri paham lah kan.

aku tried not to give red thing to people, but nak tak nak kalau benda yang aku bagi tu ada option merah, ai amik merah je lah. tp kalau x de merah, bapak kaler apa pun aku leh tibai.

i hv to walk around to get presents for few of my winners…

ak..ak ni lelaki umur 22 taun, nak bagi apa ek?

vagg ni anak dara nak bertunang ke dah bertunang nak bagi apa?

purple28, pun awek gak, nak bagi apa?

intan, awek gak .. ibu some more, nak bagi apa?

ada sesapa lagi yang menang contest kat redmummy.com yang aku missed out namanya? nanti aku nak suh sirman letak satu link kat sebelah side bar ni utk pemenang2 setiap contest lam blog ni. so adalah sejarah sket senang nak jejak kan. depa pun will surely happy gitu dok… korang tolong bagi idea sket nak bagi apa kat depa ni…letak je apa2 pun nanti aku pikir2kan. i m not gonna ask them, kang depa mintak handphone harga seribu 500 abihlah lari soru aku kang…

think think..nak bagi apa ek?

Comment: 10

Ms Chocho…

Ms Chocho is very famous in my blog…her sister is a good fren to Vern Mr Manager too…tapi adik nya sangan low profile…

Ms Chocho is sitting next to me, aku pitam ke muntah ke mengamuk ke, she is the first person to know lah kan….

i keep her secret, she keeps mine..

Happy Birthday to Ms Chocho

the red mango belt is for her…

susah nak tengok dia pakai merah, ha ko, kaler merah belt tu aku belikan, talak kira..lu pakai hokey.

Comment: 8

2 Reds…

red mango ladies belt for her….

red renoma shirt for him…

nicely packed for both of them…

Comment: 3

Red Birthday Presents…

what’s inside this?

rantai ni boleh pakai utk casual, tp kalau casual haruslah aku jarang pakai, so gonna wear this to work

from cape town, africa

red candle from cape town, africa

  1. abgfesyen REDDED
    on
    red mummy, I nak offerkan beli! Free of charge! 100 ml kan? I tengok kalu ada set dia ok. For red mummy anything, lagipun I dah janji ari tuh nak beli & nak jumpa, tak sempat si wenkt pun tak berjumpa lagi nih! Insyallah yer. Don;t worry yang nih I masukkan dlm I punya dopod. pls do not decline the offer!

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nak nangis tau bila abang fesyen came to klcc and brought me all these presents, a gift for redmummy.com , for my writings, for my red blog, for my birthday. yes, an advance birthday present from Abg Fesyen for my 33 years birthday. Abg Fesyen pls send my warmest regards to your frens too yeah…yang ko kedekut x nak bagi depa join sekaki sekali hiks…

wangiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! saya sangat sukaaaaaaaaa… :)

I blog bout this CD Dolce Vita…remember? manalah kita sangka that someone is observing my hobby in collecting perfumes.

Bersyukur dan terima kasih pada readers saya yang menghargai blog merah ini, wpun pada awalnya kita x sangka kita akan ditahap begini tapi jangan disangka the future. work hard for it. tapi saya masih lagi bertatih, to become a fulltime blogger, masih lagi jauh perjalanan…

terima kasih ye semua…

mmg lately ni saya terima banyak cenderahati dan hadiah dari teman2 bloggers, readers,…jadi saya sangkakan itu hadiah penghargaan sebagai tulisan saya untuk anda. n mungkin juga kerana July is so around the corner…

btw to lalats langaus, abang fesyen pesan…janganlah makan hati hokey :P

Comment: 8