Birthday

Ms Chocho…

Ms Chocho is very famous in my blog…her sister is a good fren to Vern Mr Manager too…tapi adik nya sangan low profile…

Ms Chocho is sitting next to me, aku pitam ke muntah ke mengamuk ke, she is the first person to know lah kan….

i keep her secret, she keeps mine..

Happy Birthday to Ms Chocho

the red mango belt is for her…

susah nak tengok dia pakai merah, ha ko, kaler merah belt tu aku belikan, talak kira..lu pakai hokey.

Comment: 8

2 Reds…

red mango ladies belt for her….

red renoma shirt for him…

nicely packed for both of them…

Comment: 3

Red Birthday Presents…

what’s inside this?

rantai ni boleh pakai utk casual, tp kalau casual haruslah aku jarang pakai, so gonna wear this to work

from cape town, africa

red candle from cape town, africa

  1. abgfesyen REDDED
    on
    red mummy, I nak offerkan beli! Free of charge! 100 ml kan? I tengok kalu ada set dia ok. For red mummy anything, lagipun I dah janji ari tuh nak beli & nak jumpa, tak sempat si wenkt pun tak berjumpa lagi nih! Insyallah yer. Don;t worry yang nih I masukkan dlm I punya dopod. pls do not decline the offer!

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nak nangis tau bila abang fesyen came to klcc and brought me all these presents, a gift for redmummy.com , for my writings, for my red blog, for my birthday. yes, an advance birthday present from Abg Fesyen for my 33 years birthday. Abg Fesyen pls send my warmest regards to your frens too yeah…yang ko kedekut x nak bagi depa join sekaki sekali hiks…

wangiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! saya sangat sukaaaaaaaaa… :)

I blog bout this CD Dolce Vita…remember? manalah kita sangka that someone is observing my hobby in collecting perfumes.

Bersyukur dan terima kasih pada readers saya yang menghargai blog merah ini, wpun pada awalnya kita x sangka kita akan ditahap begini tapi jangan disangka the future. work hard for it. tapi saya masih lagi bertatih, to become a fulltime blogger, masih lagi jauh perjalanan…

terima kasih ye semua…

mmg lately ni saya terima banyak cenderahati dan hadiah dari teman2 bloggers, readers,…jadi saya sangkakan itu hadiah penghargaan sebagai tulisan saya untuk anda. n mungkin juga kerana July is so around the corner…

btw to lalats langaus, abang fesyen pesan…janganlah makan hati hokey :P

Comment: 8

Birthday bash!

frens, remember on this special photo!

Happy Birthday fren, wish Momo and BabyG are here too….

i had to help my tower’s frens to organize a party for the birthday boy at Chinoz…aku kat sini sejam pun x sampai, i gotta get home. anyone is sharing your birthday wt him, on 26th of April? i should call it Hari Keputeraan then…tak nak lah elaborate kaw2….he s too royal lar. hiks

sebenarnya ramai sangat yang turn up masa ni but aku dok bz berborak, u know these ppl hardly sangat aku nak jumpa, sejak aku kat menara sana kulu kilir. i should start my DIVANESS back.

Seman, lupa seii nak amik gambo dia, alah dia pakai uniform la arini tu pasal aku x kuasa n nak snap….n seman antara yang tau ke mana hala tujuku.

I m gonna do again my birthday list yang dah lost track last year….do drop me your birthday in the Contact Red…

mine is 11 July, pedulik hapa la kan aku nak ghoyak, ada aku pakai blog engko? komen kat blog orang pun aku dah tak letak ye, unless u hv a moderation mode…


Comment: 4