Sirman

RM has blue minded too :)

IMG00008-20110113-1252

i nak tunjuk the power of the new BB, not mine jugak. ni BB ayuthesun…

baru sampai, tengah tunggu adik waiter letakkan satu kerusi untuk my handbag, and me entertaining the husband’s bbm

IMG00011-20110113-1305

this is my lunch, out of 5 pcs, kuhanya makan 1 pc only

diet factor maybe?

IMG00012-20110113-1311

almanja sket nak tengok how good is the camera of the BB

wpun kubeli untuk laki ku, tapi tak kira, nak jugak tengok quality coz me nak mengendeng pakai buat amik gambar gak kan….

IMG00015-20110113-1340

alamak you….hensem kooo budak tu!

ko kak mulut ngah bercerita dok sempat lagi telan mata?

IMG00014-20110113-1330

alamak dia ngan gf nya lah pulak…melepas kita

gf dia tak cun pun kak

IMG00013-20110113-1312

udah habis iklan mencuci mata, kita sambung semula the story line of BB

suka ria coz bunyik BB tu very light giler, tak macam BB aku yang bunyik ke main 10 kaki pun leh dengar…

IMG00010-20110113-1255

I really like it!

i m gonna get this BB, not the TORCH, mak tak larat dah nak bayar riban2, bulan nih je ke main handbags aku berderet kubeli….sengkek dah skang, boleh?

ayu, akak bz gilos sangat2. can tapau 1 set of BB nih for me?

akak nak bagi RD ek?

ha ah…bila ko pergi kedai ni lagik?

hari ni kak later petang

ok akak transfer duit online, you buy for me yek?

collection camne kak?

RD will come to your house tonite….dia collect sendirilah, malas heh akak nak pi

senangnya ko kak hai….beli gadget main gitu2 jer.

ha ah, as long as everything is perfectly well, me tak nak fussy coz bukan akak yang pakai, janji camera dia tu cantik, dah enaf for me :) , 3G ada, wifi pun ada, camera je 2megapixel.

IMG_7615

n tara………………Curve 2 Model 9300 with 3G at RM1,000

Anniversary Gift for Sirman the RedDaddy

IMG00017-20110113-1340

RM dapat apa?

tu hah…senyuman ikhlas untuk laki mek…. sob sob sob :(

Comment: 36

Kantoi seorang RD!

image

kahkahkah!

member kan dok buat keje dari lappy, aku ni menebeng sebelah dia, mataku sekilas leh nampak NOEL kat inbox dia.

aaaaaaa you are buying me a bunga ler tu! from Noel?

astaga, mata you nih! pi main jejauhlah! sibuk tengok orangnya email!

hahahahah tak nak noel, nak dari this one XXXX

tengok tuh, demand pulak nak suh tukar2!

hahahaha sapa suh tak tutup, kan orang dah nampak. alah korang bukan aku tak leh hijack email dia, dah sah2 sume pun masuk bb dia, bb dia pun aku leh check hehehehehe….

apadah, agak2 lah kalau nak buat tuh. tak yahlah anto bunga2 ni sirman, ai tak lut dek bunga! ai lut dek handbags jer…cei mau kena makan tanah je sirman baca ni kang.

anw, i m getting him a new bb coz bb dia skang dah crash, asiklah buat aku in critical condition sakit jiwa jer bila roger manjang je tak dapat. boleh malam AJL tuh pun bb dia buat hal, sempat twit sekejap jer pastuh senyapppp…cei betullah.

I m not asking him anything for our anniversary yet, donno what to get coz dia menyampah bila aku asik menjawab nak handbags jer ‘kang belikan, you pi jual balik handbags you tuh!’

so i donno lar mau apa…

mau apa hek?

Comment: 35

White Kids…

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Model: Abang and Gegirl

Photographer: RedDaddy

Director: Redmummy

Date of Photography: October 2010

Comment: 24

Muka Sontap…sket lagi dah macam Gegirl!

image

Drama merajuk, bini muka macam nak roboh…

kering muka bininya, laki je yang sesengih tengok camera! muahhahahaha!

Comment: 42

The Karma…

IMG_6224

Harini kasi can aku rehat sket lah yek…

Weekend ni nak kena paku kaw2 siapkan semua, keje melambakkkkkkkkkkkk.

Semoga hari ini esok dan selamanya lebih indah dari yang semalam. Ni aku terkenangkan cerita budak2 GBM akan hukum karma, betapa dah nampak tapi macam on denial mood. Peringatan hukum karma untuk kita sendiri jugak. So dengan itu, aku nak pi betulkan landasan yang dah tersasar….

Anw, mata ni dah naik buntang dok main carrom….

Semlm aku pujuk2 laki aku mintak tolong hantorkan pi keje coz dengan niat dalam keter bolehlah berangan tidur. Sekali Sirman bawak sekali iPAD, wah hebatlah aku merenyam lagi main carrom dalam jam pi keje hikss….

Malam pun bila pi dinner, masa lam keter, aku pandang luor bape saat jer, mata dok main carrommmmmmmmm manjang. iskk. Biasanya aku nya penyakit main game ni sekejap jer, dulu pun dok leka main PSP abang ikut musim, then kemudian dah tak heran….sebab ngah sonok ngan carrom, tu yang blog aku pun macam very the light2 kan entrynya.

Tapi tak diherankan pun, dari year end last year aku dah cakap yang moving forward kita akan reducekan entry as many as possible…my kids dah makin besau, event and kerja pun sama naik jalannya, so semua nak kena didahulukan. But not to worry, bila aku dah bosan ngan carrom ipad tuh, kita menggila semula di RM yer…

I tau, tersepit ke sikit banyak pun, the loyal will be reading RM. Lagipun aku tak pernah culas takde entry, busuk2 pun ada jugakkan?

Comment: 29