Handbag

Light Pink Sembonia for sale!

IMG_4140 IMG_4139 IMG_4138

Sembonia, new item, never been used before. RM100 nett plus RM10 postal charges.

SUDAH SOLD KAYY…..

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 10

Aigner to Chanel…

IMG20292

not for sale, advisable to those yang nak beli LV putih2 gini, sila pikir 10 kali coz jenis ni kalo kotor susah nak cuci ek. wpun ko nganto ke LV‘s butik, memang payah sesangat nak ilang.

IMG20298

so aku pi melawat kawasan..3 designer boutiques in particular. the first catch was Aigner. I dont understand why shopblog banyak jual Coach Coach Coach! it s like Coach everywhere. sampai korang leh nampak dalam 10 wanita, ada 8 orang carry Coach.

why not Aigner?

the design pun cantik2 jugak, harga pun minus plus Coach or slightly higher around LV pun ada…

IMG20294

oklah the reason aku masuk nih cos of the 2 red hbags Aigner nih. it looks soooooooooooo red, no thanks i m not buying. but tak semestinya aku x leh masuk and posing for my local readers kan.

smtimes pun kaler is nice, dah memang cantik cun lah design tuh…

IMG20295

but bila sarung ha ko, ke main jatuh ke bawah labuh nya hai Aigner nih. itu for jumbo size, kalau kecik’s sket pun still the strap dok jatuh dr bahu gak.

getting for free, ok i accept.

but suh aku beli, memang sumpah kena maki jer lah, ater baru pakai 5 saat tak sesuai ngan si pembawa badan.

IMG20296

it comes in very dark blue. oh lawa…!

IMG20297

n earth colour too…pun lawa gak nih kalao tengok bebetul. but if u intend to buy, dont take  the black lah. black dia nampak cheap.

Aigner mungkin tak leh beat Mui Mui, LV, Coach etcs but still it has a name and if u have a good choice, ko akan dapat design yang really bila ko pakai Aigner pun orang akan pandang ko 10 juta kali .

:)

IMG20301 IMG20302IMG20299last butik to visit is Chanel

i m not expert ngan Chanel nih, coz the price is wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy to exp for me. nak suh Sirman jegil mata? but i gotta do some Personal Shopper’s job for my fren. ko ingat aku buat PS utk make up je ker, hbags pun sama yek.

so abih lah the best 6 Chanel tu kena kuor dok depan mata aku coz nak amik record gambo, the price bla bla bla for a fren.

just one thing yang aku belajar bila buat keje PS nih, aku pun dah naik terer pulak ngan Chanel nih. aku yang kecik nih bawak flap medium tu pun rasa tak puas, kecik kebanor….so alang2 korang nak beli, amik je lah terus flap jumbo. korang yang hantu Chanel kan memang ada budget sesangat right.

The price for Caviar Classic flap jumbo in KLCC is RM11,670.

murahlah tu…dari Tok Ti nya LV RM40k!

Comment: 16

Fendi and Gucci for a Fren…

image

image

D Gold Medium Hobo

both are RM2800 each, kaler je lain

image

D Gold Large Hobo

RM3440

image

Sukey Shoulder Bag

RM3910

image

Giant Chef Zucca - RM3720

image

Chef With Zip – RM2620

image

Chef Shopping – small RM2840 / big RM3200

oi oi jangan nak kata ni dream handbags aku ke hapa pulak ek, aku buat entry ni untuk kawan ‘sesenyap’ ku yang mintak tolong those yang kat oversea or sesapa yang biasa buat sale handbag kan…

harga2 tu sumer harga2 kat KLCC butik, so boleh tak sesapa bagi harga yang kat obersea bagai. kat italy kah paris kah, tak tau lah aku kat mana korang leh dptkan harganya, to compare prices, for sure lah beli kat italy lagi murah dok kan. but u let me know ek…

or ada yang nak jual their pre-loved Fendi and Gucci, can contact me privately lah.

lelawo gak fendi n gucci ni ek, lawo jer ler….nak aku membeli tu,halahai….

**eh kalo ada kawan korang yang keje kat fendi ke gucci  ke mana lah tau kan leh dpt staff price, pun let me know ek?

thanks




Comment: 16

Pre-loved handbags for Sale!!!

IMG_9911

IMG_9910

RM70

Charles & Keith

Code: RMHB001

SOLD in 7 minutes!

IMG_9908

IMG_9907

RM50

Nose

Code: RMHB002

SOLD

IMG_9905

IMG_9906

RM40

Mango clutch/sling

Code: RMHB003

SOLD In 5 minutes

IMG_9899

IMG_9898

RM65

Liz Clairbone

Code: RMHB004

SOLD

IMG_9896

IMG_9897

RM40

donno what brand

Code: RMHB005

SOLD

IMG_9887

IMG_9888

RM50

From Jakarta

Code: RMHB007

SOLD

IMG_9884

IMG_9885

RM65

Liz Clairbone

Code: RMHB008

SOLD

IMG_9867

IMG_9866

RM60

from jakarta

Code: RMHB09

SOLD

IMG_9863

IMG_9865

RM80

Nine West

Code: RMHB010

SOLD

IMG_9876

IMG_9875

RM40

Clutch

Code: RMHB011

SOLD

IMG_9916

IMG_9917

RM40

black clutch

Code: RMHB013

SOLD

IMG_9893

IMG_9894

RM80

Balenciaga

Code: RMHB006

SOLD

IMG_9878

IMG_9877

RM40

dinner bag

Code: RMHB012

SOLD

IMG_9873

IMG_9874

RMXXX

Long Champ

Code: RMHB014

only by demand, RM250 do  Contact Red

SOLD

IMG_9870

IMG_9869

RMXXX

Victoria’s Secret

Code: RMHB015

only by demand, RM200 via Contact Red

******************************

Terms and Conditions:

1. Highly recommended for self pick up in Bandar Sri Permaisuri Cheras.  Not to meet in KLCC please, i ll be on long leave starting xmas onwards.

2. Kalau mahu dipost, bear to add up RM10 – RM15, post laju takde special box for this size and the weight is going to be heavier once we use the normal box.

3. Runner within Lembah Klang is provided but runner cost will be RM15 (runner tu punya harga daaaa)

4. I dont accept Cash On Delivery, payment to make first then it s yours. else, i open to someone else to book for the handbags.

5. We only take your Booking via Order Form, personal email or sms or ym will not be entertained (form nak fill up ada kat end of this entry). No payment, cakap takat nak book book main email air liur basi pun tak pek nak dilayan.

6. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable.

7. Once payment cleared, your may start to collect the handbags.

8. I m promoting and selling this under the flag of Shop@RM, most of the handbags sangat jarang dipakai, excellent condition i must say.

Thanks for shopping at RM.

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days


Comment: 18

Nak let go handbags….

kalo ikut rezeki korang if not this week ke next week ke aku bukak sale handbags lama gua lah. jual murah2 jer…kalo tau dulu baik jual je kat sini, ni aku main campakkkkkkkk jer bagi orang.

reason nak jual sebab nak beli handbag baru, nak rolling duit. sirman tak kasi beli more than 1 setiap bulan, sebab mak bengang ok ler mak buat business jual handbags balik ehehehhehe, so boleeh beli handbags lain ker kan kan kan.

you pakai semua handbags you, baru you beli baru

dah pakai lah

tu ada yang satu 2 beli baru tak pernah pakai pun…

hishhh….yelah orang jual balik lahhh

so korang kena beli kay

kalao korang tak beli

aku tak leh beli handbags baru

bila aku tak leh beli handbags baru

aku susah hati

bila aku susah hati aku takde napsu nak blogging

bila aku takde napsu nak blogging, aku takkan update entry lam RM

so korang kena beli yerr…

heheheheheee

IMG19220

contoh handbag yang bukan utk dijual…

gambar credit to unknown

aku main snap je gambo ni kat lam klcc tu…maaf ye kak, saya nak pinjam promo gambo handbag jer :)

Comment: 24