2Million

PS bergerak….kekdahnya!

IMG15425

Hey

i m happy customer of RM

n kak red jadi PS saya di Sasa and MAC too

IMG15426

Hey

I m happy customer of RM too

n I got the present from RM and Sirman for the 2million hits jugakk!

IMG15428

Hey

I m not her customer but i m one happy reader of RM

I wanna buy her Biore Cleansing Oil, VS, Pigments PAC and many moreeeeeeeeeeeeee!

IMG15429

The massage creme is from Lyn Yusuf, my pigments PAC buyer. sekali 2 stacks dia borong. The MAC is for my reader, yang sudah sirman postlajukan to you yer girl – aku rahsiakan identiti ko, lagik ko bilang plak ko orangnya. ha tu ler…

dan saya adalah hehehe

one happy Personal Shopper

one happy RM

and one happy wife

happy wife katanya….sebab aku beli sudahnya the mascara yang sifu aku kept saying, the best mascara jugok, wpun aku agak reluctant nak pakai lagi Loreal, konon nak carik brand lain loh kan. tp sudahnya malas nak pikir panjang, coz my readers customers tu dah alang2 berlibur di Sasa.

terjebak jugak sekali lagi

tp susah la skang nih

aku punya HOHOHOOOOO SANTA CLOWN

sirman cantas gegiler

hishh!

Comment: 9

2millions and The collection of advertorial…

2m

berblur2 btollah gambo nih

korang nampak idak the 2 millions tuh?

Syahira captured this…at ?? kol bape ko captured nih dik? so anw…ado yang tried their luck banyak kali tp kali ni rezeki Syahira. ai didnt promise for any special gift, but 2 juta datang sekali…

2 juta bukan datang tetiap ari mahupun setiap taun.

juta tuh

so, RM has a small token for her. budak ni dah berkurun patut jumpa aku amik Pearly Palette dia tau….mmg jodoh ko lah dik. kalo lagi seminggu ko tak mai amik, akak release Pearly ko tu kat orang lain, ada 3 orang dok merayu2 aku pearly palette tu tp takdak stock dah…

oh saya gembira lah kan ngan 2millions hits. korang menyokong redmummy.com sesangat. thanks a bunch!

btw, Iklan LURVE yang ngah sticky mode atas nih, adalah iklan Nuffnang yang ke 35  sudah aku buat, yang sudah went on live. tetapi as of today masih ada lagi lebih 10 advertorial under Nuffnang yang dok lam dashboard aku tunggu green light to publish and submission. Ini tidak termasuk dengan personal ads yang approach RM sendiri….tak termasuk dengan event2 yang aku kena pergi cover (ha jangan ko nak buat calculation income aku plak!)

napa ke aku kena bilang….hahahaha coz RM will be featuring in……..tetttttttttttt!

stay tune :)

Tahniah RM and tahniah kamu jugak…..

Comment: 13

Red Folie, Red Apron and Red Pretty!

IMG14957

aaa Folli Follie!!!

oren orennnnnnnnnn! parkson tu dah tentu la hang kenal…

wanna see inside? meh meh……..

IMG14958

aku suker gilerrrrrrrrrrrrrr adiah nih! suker suker…

tak penah lg dpt adiah gini seii…apron merahhh ngan apa ke namanya utk tak nak tangan kita dek panas nih. eiii masa ni le aku lupa namanya tauuuuu!

tq kakakkkkkkkkkk

kakak yang tak nak menjaja mukaaaaaaaaaaaaa! eiii sumer nya skang ke main tak nak masuk lam RM, depa cakap, once kuor lam RM, haru biru idup diorg dapat tempias gelemer.

IMG14953

ni plak Red Folie :)

nice packing kan…

sayang nya ku ngan kotak iniiiiii!

IMG14955

IMG14960

this is not in my wishlist, eh aku tak bg wishlist pun….

but still ai appreciate it so much, coz it s RED FOLIE!

to a fren, thank you for remembering this though aku yang nak beli sendiri yg benornya, but not this model, yang gedabak nya model aritu kan. sokay….jam banyak2 pun aku kadang2 kedaung lupa nak pakai.

IMG14983

not just that

sampai umah malam tadi, ye malam kau baru dapat mengadap anak2 aku tuh…

ado parcel sampai kat umah mak ajah.

iskk korang nih…pandai tol tangkap add umah mak ajah aku kan….

IMG14985

Heiress miniature, TGV pass for me and Sirman huiii ni aku kurang paham sket, kena tanya sipolan, Pretty Iman. n MAC’s lip gloss!!! Pretty Iman used to appear in this blog, once upon a time deduluuuuuuuuuuuuu :)

triple gift for Tuesday from my client, my frens and my loyal readers of RM…tqtqtqqqqqqqqqqqq!!!

hari ni mendapat

so it s time to give back….

tak semestinya tak mendapat apa2 korang tak memberi, ingat apa pesanan mak ajah ku. amin alhamdulillah.

YEY!!! SUDAH 2 MILLIONS OREDI!

Comment: 16

2 juta of RM…

kak red, your blog is reaching 2 millions!!!

oh yek, thanks!**motif ramai kepohcik kat atas nun tetiba je sibuk nak baca

thanks for the reminder…thanks for the lunch too.

we are targeting for 2 million readers hohooooooo!

sapa dapat capture

silalah sudi2

takdak sapa capture pun takyah

no present

why no present, aku tak nak kang orang masuk sebab nak present, like last time punya case. pastu mokak2 kat telinga napa lambat anto adiah…very the x sincere pulak kang macam ina redglow cakap kan na kan…..

IMG14544

nak baca RM silalah dengan berhemah bukan kerana hadiah2 tu bagai…

if ai wanna give present, saya akan acknowledge kamu

saya acknowledge kamu quietly…

all the best

for the 2 millions of RM :)

**yes ai look fat with that kind of hairstyle, saya mengaku mar….

image

IMG14547 IMG14548

since RM is going to touch 2 millions hit!

saya juga sedang kempunan meleleh2 untuk mendapatkan itu merah

baik di atas

mau di bawah tu ha jugok….

memula berangan, pastu insyallah mana tau rezeki Allah nak kasi. ai have proved it before!

Comment: 18