Mak

Mom and gegirl…

just 3 of us for an hour visit wt mom. Alang and abah just came back wt few of mom’s relatives and friends. my 2 sisters are odw back down to kl…

sirman had to drop off us, dia kena rush balik VA for something, which i will blog out it later.

too early to thank for the well wishes, at 5pm today, gegirl’s temp naik balik. dui dui dui….

alright then, i need to pack up some stuff, i m going to present something on monday at menara’s office, the transition process need to be done asap, i dont have enaf much time.

where do i go..told u, not that far :P



Comment: 3

Hari ke 2 Mak di HUKM…

050420086523.jpg

lunch hour, we went to visit my mom. sabtu ahad, waktu melawat agak lama lah kan…tp kami x leh lama sangat2, lgpun ramai visitors bertubi2 melawat mak. masa aku datang, ini group jirang tetangga umah mak, geng masjid geng mengaji semua geng2 dia adalah…

050420086522.jpg

budak kecik 2 org kena sound ngan nurse, aku tarik dedua ke tepi and bab bab sket, supaya jangan melasak sgt, ini spital kang kena halau. dalam rules spital udah dikabar under age x leh masuk, tp makpak selamba je seludup masuk.

bila aku dah nak balik, adik aku ayin pun baru sampai wt his family, kemudian2 pun berturut2 adik2 akak abang aku datang jengah…so at least for 7 hours mak berteman dengan anak beranak family and kawan2.

Mak’s health development masih belum berubah, i dont think she will be discharged anytime soon, mungkin by next week or a bit later. i m not sure…cuma biarlah dia duk kat spital coz she needs specialist attention. important thing, makan ubat..mak sangat lah susah nak makan ubat.

Aku and family tinggalkan Mak at 230pm…just nice to reach TTDI by 3pm.

Comment: 6

Mak…

040420086390.jpg

040420086400.jpg

040420086403.jpg

 

saya minta maaf mungkin tidak ada lawatan saya ke blog anda

saya juga mohon maaf kalau entry agak kurang…semua entries saya lakukan hanya pada waktu malam, auto publish di siang hari.

saya juga mohon maaf kerana saya sedang bergilir2 bersama adik beradik saya yang lain menjalankan tanggungjawab sebagai anak

kerana buat masa ini

ibu saya sedang tidak sihat….

doakan kesihatan ibu saya….

nanti malam saya ceritakan apa yang terjadi…

 

Comment: 25