Memory

Long time memory…

wahhahahahaha…..banyaknya piala2 plaque lama ku di rumah ibunda, dari sekolah dari zaman itm.

saya snap satu je lah ye untuk ingatan blog merah…

Comment: 20

Set lama di rumah ibunda…

kerusi kat umah mak aku ni kan, tiap kali kami borak2 anak beranak, mesti mak abah aku akan cakap

‘ko tau red, kerusi ni sebaya umur ngan engko, ko kuor je dulu pastu mak abah beli kerusi nih, 33 taun lebih dah usia kerusi ni tau’

yelah you kami orang susah kan dulu, mak abah aku mampu beli kerusi ni je lah, dah pindah umah dr sekolah alam shah ke btr pun masih gak bawak sama kerusi kenangan nih, cuma kusyennya je ditukar ganti…

sedangkan aku, set sofa lama kawin dulu masa dok kat Bayu Tasik tuh, bila nak pindah ke VA, aku gave away to Ayin, my bro. ni kang aku dah ckp kat sirman, sofa utk umah yang kat CV 2010 x nak yang dari VA, nak yang bebaru gak.

bila le aku nak sedor diri, pakai sampai cermat. aterr kang dok umah CV, umah VA kang x de sofa lah pulakkan, aku dah tentu nak dok dedua rumah nih walaupunnnnnnnnnnnnnnnnn…..(bersambung di lain entry :) )

atau korang suka nak sambung ayat walaupunnnnnnnnnn……

Comment: 12

Technip and RHB…

alangkan saya ada driver skang ke opis, so saya sempat ngamik gambo RHB Jalan Tun Razak…

saya ada ramai readers dari sini, tapi saya juga ada lalat di sini. satu hari dulu saya dapat komen2 dari lalat sini (gaya macam lelaki tp could be perempuan pun ye gak) tp x hairanlah kalau lalat2 itu ada ramai dari RHB nih kan….

but ai know ai have lots of loyal readers dr sini gak. aku nak sebut nama depa tapi kang sekali silap lah pulak, wuii malu ai tauuuuuu…boleh awak sebut nama awak? hikss

imbasan silam lagi lah kita yer arini

Tehcnip Geoproduction nama lamanya, nama penuh skang tak tau malas ai nak google. opposite ngan RHB, next to TIME. aku sempat practikal ITM kat sini lah…masa tu semester break so ai keje lah jap, kang x compelete lak diploma aku kan x buat praktikal, tp sudahnya bukan buat keje yang related to my course, aku jadi minah susun file. huh…kompeni2 ni kadang2 mintak kita buat praktikal kat tpt dema tp dok suh buat keje yang melampau2 x kena lsg ngan apa yang depa mintak duluh. mencikk….

so anw, masa ni saya belum kenal sirman lagi, masa ni attached ngan orang lain (saya kenal sirman masa saya keje kat merenong). kat sebelah technip ni dulu, even skang pun ada lagi bungalow orang kekaya, ada makcik tuh meniaga makanan kat tepi bungalow tu lah…tp sebelah tuh ada lagi satu bungalow buat service ‘wanita’ ha gituh….aku dah naik tepu mata menengok pompuan2 cantik kat bungalow tu yer…apatah lagi towel2 putih bersidai punya banyak. kadang2 malam2 tuh bersidai keter besau2 depan bungalow tuh, very the ehem2 yeh!

sepanjang aku berpraktikal kat Tehnip gak dah banyak kali gak lah bungalow ni kena ambush. tp kebal sungguh depa…

arini ko ambush, esok bukak balik businessnya.

itu sejarah silam yang tiada kaitan sama red love kamekkkk….

bergambo le aku beria kat parking klcc ni ngah sirman tapi x do nye dia nak heran…he s too bz berrying wt his frens…

oh sudah tersuratlah kan saya berjodoh sama sirman…hiks very the senang redlove aku kan, malas tol nak citer huhuuuuuuu. banyak pusing2 sana sini lah, tu lah kekdahnya lgpun as ai said, kalo ada kenangan tempat ke hapa benda bagai ai citekanlah tp nak suh aku bukak sejarah halohaiiiiii, lotih acik nak buat speed typing.

Comment: 13