PAC

Pigments, blushers, eyeshadow and lipstick of PAC for SALE!!!

New stocks are already in hand for Pigments, blushers and lipstick palette.

IMG_6983

PAC Palette: Blushers

Price: RM110

Code: PAC 007

SOLD OUT

IMG_6987

PAC Palette: Lipstick

Price: RM85

Code: PAC 008

SOLD OUT

IMG_6997

PAC Palette: Lipstick

Price: RM85

Code: PAC 009

SOLD OUT

IMG13366

PAC Palette: Matte eyeshadow

Price: RM150

Code: PAC 002

SOLD OUT (1 reserve for kak norlin)

************************************

imageIMG_3683

PAC Stack: Pigments (left 7 stacks only)

Price: RM90

Code PAC 0003

************************************

imageIMG_3685

PAC Stack: Pigments (left 6 5 stacks only)

Price: RM90

Code PAC0004

************************************

imageIMG_3679

PAC Stack: Pigments (left 3 stacks only)

Price: RM90

Code PAC0006

************************************

Terms and Conditions:

1. Imported from Jakarta, Indonesia.

2. Redmummy cant accommodate self pick up di KLCC anymore, so you need to collect di Bandar Tasik Permaisuri Cheras or for postal do add up RM10 for Matte and RM5 for pigments and lipstick palette. For delivery by hand, runner bleh hantar within Klang Valley sahaja, that s to add RM10.

3. No more pre-booking.

4. We only take your Booking via Order Form, personal email or sms or ym will not be entertained. kepada mereka yang suka email2 saya personally, please fill up the order form, sirman adalah yang menjaga the order yang oii….

5. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable. mahupun complainable.

PAC & Biore Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 9

Loreal, MAC and PAC…

IMG15772

this is my MAC’s blusher, limited edition. too bad kat KLCC dah yilek pocik abih….

tak jugak blusher nih, blusher PAC pun aku pakai gak ari2..tukar2 lah kan. blusher maybelline pun aku back up lam bag jugak.

but good news for all of you, MAC nya limited editon’s blusher dah abih, PAC blusher palette sudah sampai!

ha itu order bukak minggu2 depan yerrr….

IMG15871

ini MAC kat Midvalley, aku tak sempat nak turun ke MAC KLCC, tak kesempatan. ai had to be a PS for my hadekkkkk hanak hangkat nun jauh di sana…

IMG15869

one gel eyeliner is ready to gooooooooooo!

nak mintak ai jadi PS, u know where to get me, not via comment board but through Contact Red atas tab tuh yer.

IMG15858

tak semua orang kenal RM

apatah lagi aku pakai baju biru, my son’s fav colour

we got RM40 metrojaya’s voucher

pastu dapat lagik RM20 metrojaya’s voucher

iskk…

sudahnya 20inggit aku top up kat Loreal mask yang penah aku dpt from me being their Loreal hair colour model. malas lah nak pi bangsar nun amik stock..eh aku masih lam contract hikss.

IMG15768

stock pigments pun dengo2 nya dah sampai utk korang order….

mesti pelik napa sepatutnya ada 4 stacks tp aku ada hok nih jer, aku kan cecampo kaler ngan orang lain, so ada yang aku jual let go gak. tp bestnya katalah aku nak bwk kuor berjalan the green and the purple tu kan. aku cuma bukak and cantumkan 2 ketoi tuh, lain tinggal…

IMG15771

ha macam gini, 3 ni je lah yang aku nak bwk berjalan…

sangat handy kan.

mau PAC pigments nih, satu stack ada 4 jenis colour, got 4 types jugak for each stack tuh, harganya RM90. again, do contact red!

oh palette lipstick yang korang berkenan sangat bila aku pakai tuh, ada 5 types of colours tu pun ada sampai jugak itu mem besau cakap, so bolehlah sapa2 nak order, itu limited ye takdak restock, sapa cepat order, dia dapat, kalau takat hai hai jer nak order, haaa ai tak tauuuuuuu…..

Comment: 8

The eyes to the kids!

IMG15000

mata ni ialah mata emm dari make up

PAC Pigments and Shu Uemura

aku dapat tau ramai yang takut pakai pigments coz u girls tot pigments ni cam kilat2 sangat. hallooooooo! suh pi kelas redglow tak nak pastu gagauuuuu gelabah. benda tu kena blend. blending memolek takdalah kekilat. kalo tak nak nampak kilat, nak natural amik Matte palette of PAC. Seller tu ada 2 ke 3 lg lom abih lg jual.

IMG13366

Palette: Matte eyeshadow

Price: RM150

Code: PAC 002

ni kalo nak natural, pakai nih…

kot takut sangat ngan pigments kan…aku pun ada gak set nih.

IMG15008

IMG_3683

Stack: Pigments

Price: RM90

Code PAC 0003

Mata aku tuh from the pigments this stack pastu aku blend ngan Shu Uemura and Red Earth

cecampo lah

katanya melambak palette make up sangat2 kan…mix and match jer.

IMG14994

n to close this entry

both kids, poi sekolah pagi Rabu dalam kesejukan. Malam semalam nak tidurkan depa hulahai….banyak tol iklan depa tau, macam2 cerita diorg nak report.

reminder to myself: to be a PS for gegirl, she wants handyplast!

rindulah ngan anak2 aku tetiap ari, wpun bz macam2. tp ai can only spend with them waktu malam jer, siang dah kerojer. Pas depa dah tidur memalam baru lah aku leh ngadap blog, to abang and gegirl, ai lap u the most!

Eh mana nak pi bawak depa berjalan ek….at least for 2 nites 3 days. local je dah lah…tak yah jejauh.

Comment: 9

Mata PAC to visit MAC!

IMG14734

berani mati gak make up gini?

tu 3 combinations of eyeshadows, semua pakai Pigments and Pearly PAC lor…

IMG14724

hoi sirman

buat mende tuh?

korang..selamat berehat yer

saya akan ada wkeend yang penuh dan aku pastinya akan rasa sabtu ahad tu berlalu sekejapan jerr…

anw kan aku make up beria penuh kaler PAC sebab nak pi menayang kat MAC hahahahahha, depa suh aku turun mengadap sembah diorg huiii, with good news!

nanti ai story mory kat u all ek

tak sesia gak jadi model rambut Loreal arituh :)

Comment: 23

Big Promo on PAC for Pigments and Palette!!!

STICKY MODE kay!cam biasa, dah lebih berpuluh kali promo advertorial, scroll down utk entries terbaru lah yer

END OF JULY AKU SAMBUNG BALIK BUKAK PROMO NI YERR…

2 types of PAC eyeshadow palettes

IMG_3705

Palette: Pearly eyeshadow

Price: RM150

Code: PAC 001

SOLD OUT!

************************************

IMG13366

Palette: Matte eyeshadow

Price: RM150

Code: PAC 002

************************************

imageIMG_3683

Stack: Pigments

Price: RM90

Code PAC 0003

************************************

imageIMG_3685

Stack: Pigments

Price: RM90

Code PAC0004

************************************

imageIMG_3681

Stack: Pigments

Price: RM90

Code PAC0005

************************************

imageIMG_3679

New colour in hand!!!

Stack: Pigments

Price: RM90

Code PAC0006

************************************

Terms and Conditions:

1. Imported from Jakarta, Indonesia.

2. Harga adalah termasuk dengan self pick up di KLCC and Bandar Sri Permaisuri, service charges by an anonymous seller. There will be a delivery service to Lembah Klang only, kindly add up RM10 if you need this to be despatched to your doorstep (runner tu caj 10 per location lah, tu mslahnya) Untuk postal pun boleh, coz aritu kita berjaya post to Sabah without fail! Kindly add RM10 for Palette, RM5 for Pigments.

3. No more pre-booking, once payment RM90 masuk, it s yours!

4. We only take your Booking via Order Form, personal email or sms or ym will not be entertained. kepada mereka yang suka email2 saya personally, please fill up the order form, sirman adalah yang menjaga the order yang oii….

5. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable. mahupun complainable.

6. Items are already in hand, copekk! stock for pigments adalah boleh tahan banyakkkkkkkkkkkkkkkkkk!

PAC & Biore Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 7