Sports

Gym…

in door shoes

before the training…

x yah tekalah, korang mesti tau which one is my squash racket dah kan…

Comment: 7

Squash Training…

mai oh mai….bapak lama nya x main squash. i hv to take initiative to do my own training, tunggu Orange Captain to call for any training pun senyap jer. so sendiri lah hayun racket. I booked my super old coach, Seman. told him ai need 1 hour training, kol 6 start pap pukul pap, by 7 aku kena cabut.

Thank God, kali ni dia punctual. kalo x berjinggut aku nak menunggu dia turun. mbe sbb aku tlg bawakkan ‘surat berduit’ dia hiks…

my god, kelabu asap nya mata budak ni!

She joined my tah hape2 training. basically, main bantai2 bola kat dinding jer. stroke serve, thats it.

Being Normal @ BN very famous in my blog too…sharing her bday wt Momo!

Momo…ai miss uuuuuuuuuuuuuuu!!!!

sorang tu jadi tukang sibuk je menengok…hey, that charming boy is still single. as he stated in his blog:

get married in 2009 (2010 – stretch) and have 3 kids by 2015

hemm...i think he is still looking for a steady gf :)

he doesnt has a nick name yet, so ai name him Boboy (gila bunyik semacam jer, tp suka aku lah kan)

kompem tangan kanan aku sakit, yes lah…lama dah x main. the last squash training n game yang aku main was last year, that was like almost a year mannnn! damnnnn!

bapak la muka penat! berpeluh gila..but i hv no time to belek telek, rushed to my mom’s hse to fetch gegirl. sirman ada concall kat office so nak tak nak aku kena sampai umah cepat gak coz abang is wt Fifin. Fifin nak balik weiii….

ngam2 aku sampai, half an hour later baru Fifin balik. betullah aku pecut x hengat!….saya tau saya bz, saya ada anak2 tapi saya juga perlu layan kehendak sports saya, jadi selagi boleh saya pastikan semuanya in order. tu pasal awal2 aku dah tepon jai, cook the dinner for me, fifin will take, siapkan utk abang makan. so on…i m a bit organized. nama pun mak kan, sume mak cam aku lah…tengok macam rugged tp behind the laughing, the training, u dont know what s in the mom’s mind. sambil hayun racket (abang dah sampai umah ke, abang dah makan ke, gegirl buat hapa ye). true!

back to my squash, i m gonna need 2,3 more trainings lah…my stroke cam hanj jer..menci lah. ai forgot about the T zone in the court, lupa the skill to manipulate the game.

orange orange…if u are reading this, can the captain pls call up for training? aku tak tau depa nak aku main in the game or not, but if u dont, tell me lah, x de lah aku cam pandai2 je turun training pastu kang ‘red, we dont need u in squash!’…

:(

Comment: 10

2 girls…

Gegirl wt her new Barbie shoes, Red Diva wt her bowling shoes…

Comment: 3

Bowling – lunch…

by this time kami dah tau the unoffical result that we, the Orange Team is a champion for Bowling. One of the ED is also been crowned as the top female bowler. dasyat babe dia, anak sulong dia umur 17 taun, she s so good in bowling!! jangan pandang aku tinggi, coz ada orang lain lagi bagus, anak 3 itu Mem ok!

ko agaklah umur dia berapa…so dia ajak kami the Orange team plus family members to makan lunch lah, kat Dome MValley.

lepas je makan, kami x dan nak tengok the Pool session. tak tau apa resultnya. aku anak beranak kena balik cepat..jam pun dah kol 3 lebih..singgah beli bun yang abang mintak and terus cabut ke VA

aku ngan gegirl buang tebiat kat tangga MV berwassup wassup..

gegirl pandai buat, budak umur muda cam dia dah terer, kalo ko tanya slogan budak2 AF:

terlebih sudah, ok le tu, redah jer…apa saja aku pun tak tau lah tp dia boleh hapal.

mak andaknya si nana la leka mengajar… aku tau sbb si kecik ni yang dok mengajar…

yo yo!

Comment: 3

Bowling – candid…

gambar aku letak carca marba…nanti2 lah citer. janji ada gambo lah kan..

ai ngah ada hal, very the nak cepat buat entry ni.

Comment: 2