Penang Street Art, Wall Painting!

IMG_2297

tiga serangkai dah siap. Perut pun semua dah kenyangkan, so moh kita pergi berjalan ronda Penang. Cari the famous Penang Street Art.

IMG_9997

ok since gambar pun banyak, ai bagi all of you tengok gambar je lah dulu yek. Ada seselit sikit cerita gak.

IMG_9998

park keter somewhere and start jalan, pempelan tengok apa ada kat mana nak mula.

IMG_0002

First pitstop.

IMG_0005

Sebab Zeeshan macam tau jer kena berjalan kan, dia dok mohon ‘troy troy’. For him, troy tu dokong. Dia nak berdukung ngan bapak and mak nya jer…..

IMG_2304

ada nampak the art, kita snap ler gambar. ada je orang lain gak kat sini, tengok tangan strangers ngan camera pun dah stand by.

IMG_2309

 pun boleh

IMG_2319

macam senang je amik gambar ni padahal ngan kereta dok lalu lalang pastu dah abis kena lari lintas cepat bagi orang lain pulak yang tunggu nak amik turn posing gak. hahahaha, janji sempat. steady la dik!

IMG_0015

kucing besau, wajib pose sini kay. kalau korang buat hunting cari kat street art kalau tak jumpa gak miau besar ni, korang pi balik KL sekarang please!

IMG_0021

hah our complete the Red Family

IMG_2338

orang ngah sibuk bincang sana sini, dia sibuk main rantai basikal!

ada je akal si kecik ni tau

IMG_2343

lelaju ahsoh tu tolong basuh sama ngan sabun si Zeeshan. Penuh tangan dia ngan

IMG_2347

bapak kau kasi settle adik kau (kang baju beige mak kau kena minyak rantai hitam basikal kau dik), jadi kita tengok peta first.

IMG_2366

kami settled dengan naik basikal untuk ronda carik the street art. Murah jer, RM8 per bicycle untuk sehari suntuk. Idok le kita pakai sehari suntuk pun. Paneh berdentum tuh.

IMG_2372

So ni hah, satu basikal untuk kami bertiga (Zeeshan ada holder depan untuk pegang), bapaknya bawak and maknya di belakang.

Satu basikal lagi, abang and kakak.

But ada kalanya, aku naik ngan abang, kakak pulak naik kat bapaknya.

IMG_0040

jadi kita pusing sambil bapaknya pun baca peta. Aku fail betullah ngan peta2 ni, tak kira mana dunia aku pergi, memang aku tak pandai ngan peta2 nih

IMG_0049

hahahha nak gak selfie anak beranak!

IMG_2388

pun lagik! bukti nih aku naik basikal, walaupun membonceng. video ada melambak2

IMG_2396

one of the spots

IMG_2410

comel!

kucingnya. bukan si polan.

IMG_2415

ada waktunya jugak, diorang tak nak turun. aku ngan kakak jer berlarian pi snap gambar.

IMG_2445aloalo, so sweet!

puiiii! jangan keji. jarang ai tempek our memanja pose.

IMG_2461

wah ko kak! ada aksi terbang dia, tak leh letak sini.

IMG_2477

sesuai ko bang!

Zeeshan je takde gambar sini, dia dah angin pus pus!

IMG_2492

macam steady je, padahal all 3 boys tu dah berpeluh2 menitik2. habis ketiak dada semua basahlah depa nih. Aku ngan kakak je kurang peluh sikit. ada ler, tapi kurang. Yelah masa ni kita buat trip ni between 10am to 12pm. memang panas ngah berdenting kau.

IMG_2499

paint ni tak masuk dalam peta, but momantai, amik jer ler…

IMG_2503

lalu je ngan basikal, snap 2,3 zass and jalan.

IMG_2507

Kakak bengang je naik basikal bapaknya coz rendah sangat. but pastuh takper, she selamba je panjat basikal tu berdiri.

 

IMG_2516

hey hey tunggu kamiiiiiiiiiiii

IMG_2524

sweet Abang kakak and the other adik2 kat tingkap tuh

IMG_2535

tu dia basah peluh dada bapak kau. Zeeshan pun sama. Mak kau sampai keluar kipas sakti heh!

IMG_2546

mami, mami posing ler macam kucing tu please.

ok kakakkkkkkkkkkkkkkkkkk…..

IMG_2552

abang, you look so macho and steady seiiii

IMG_2561

pun takdek dalam peta, but tak salah je ko nak amik gambar pung

IMG_2575

ini tricky, ada ramai orang tak jumpa, coz selain tersorok, kena tengok peta bebetul yek. RD jumpa, jadi kami masuk dalam and posing2. RD dok luar jaga 2 basikal and bags

IMG_2581

hahahah sonok dalam nih. redup sikit

IMG_2585

ada art, ada yang items tu bebeul. tengok macam tin milo atas tuh, tu betul. the tong air pun betul. bukan painting yek.

IMG_2591

ada typewriter ada tepon jenis lama, tv kecil.

kakak ngan Zeeshan dok bergaduh nak tetekan typewriter, abang dah lama give up malas nak gaduh ngan adik keciknya.

IMG_2601

eh eh si tikus ni part of gambar kucing besau, terlupa nak snap the whole one

IMG_2607

jumpa lagik. banyak plak arts kucing heh. walaupun kami pencinta kucing kan…

IMG_2610

tang ni Zeeshan dah tak larat dah. dah time dia nak tidur, nak makan. nak dok dalam aircond. dah penat. panas panas and capek. air mineral kitorg pun berbotol2 habis.

IMG_2616

hok ni terselit kat hujung lorong, bapaknya nampak suruh kami 2 beranak lari gak pi amik gambar. yolah pak oi

kakak pun dah kuor gak kipas sakti too.

IMG_2618

sambil tunggu bapaknya sejukkan kereta, kasi aircond up sikit. si kecik ni dok diam kat sini. tak disuruh. dia macam adoi penatnya aku. Pipi aku pun dah memerah nih. blushing tau. Kenapa ler kita kena naik basikal pusing Penang ni mak??

hahahaha sian ko dik. Dik, mak kau memang camni, kita explore sesama kita turun naik sesama yek dik. Ko insan baru, abang kakak kau dah jadi mainan dah biasa ngan budaya hidup kita. Jangan give up dik.

IMG_2623

Bebetul dia menongkat dagu, bapaknya pun join sekaki! win betul gambar ni!

IMG_2597

well inilah Red Family di Penang, at the Street Art, Wall Painting!

Walaupun sewa basikal for RM8 untuk seharian, kita pakai for 2 jam lebih jer. Tak larat dah. Walaupun laki aku nak jugak habiskan 22 art paintings tu, tapi aku dah udahlah yang udahlah…tak larat dah nih. Kita jumpa lebih 10 (dalam fb/ig aku cakap 10, actually salah). Kita jumpa 12 art paintaings.

Banyak ler gakkan. Kucing merah Shakiddo tak jumpa hahahaha (as per his claimed kat FB).

Best tour ni dengan basikal dan of cos le pepetang. Kalau pepagi sangat pun, kena sabar dengan cahaya panas. well Penang tu Khatulistiwa, lain le ko kat Munich kan. Kalau nak explore berjalan kaki untuk carik all 22 arts, agak penattttttttttttttttttttttttttt! specially you have small toddler with you. Jangankan Zeeshan, aku pun dah kecapekan, biarpun naik basikal mahupun jalan kaki.

Naik basikal kena hati2, kereta pun ada kiri kanan, so aku dok atas basikal dok jap2 check belakang jerit kat Abang, mintak dia bawak basikal tu carefully.  Asal ada kereta je ‘abang stop jap, ok abang jalan, jap bang jap…kereta nak lalu’. Riuh le mak kau kan, namanya pun mak. tu kan anak2 aku sume tuh.

Yang penting, alhamdulillah. we had so much fun and buat lain dari yang lain di Penang.

U have to visit this place too – Penang Street Art, Wall Painting!

Comment: 6

Malam pertama…

 

IMG_2174

vavavavavaa! mewahnya, yelah mewah sangat, pastu hah kau tercekik tulang! Depan hotel je nih pun, tapi still bawak kereta coz kita pusing cari port nak makan. Itupun earlier pi satu kedai nih, dah duduk gak lah lam 5min tapi takde orang layan pastu tengok meja2 sebelah tu air ada yang dah separuh gelas, suku, tapi food tak dedapat lagik.

Ni guarantee le kalau kita order, senasib gak.

So pindah kedai sebelah.  Tak berapa lama sangatlah menunggu, so so.

Kueytiaw basah for laki aku (aku rasa sesudu dua, tak berapa rasanya), siakap bakar, sotong tepung (kakak makan isinya jer, dia tak geti makan tepung tuh, adoi, macam cekodok gak kak oi), tomyam putih. That’s all. Nasi putih le for them. so aku nya makanan seketul sotong tu ngan the siakap.

Tapi siakap tu aku bagi isinya sume kat depa, aku korek2 le tertelan terus tulang.

IMG_2177

memula telan ngan air, tak jalan gak. makin sakit plak tekak aku heh ngan tulang tersekat. so apa lagi, kepam nasi, telan. few sec terus ilang tulang tuh. Alhamdulillah. Rasanya ini kali ketiga kot aku kena, kali pertama dedulu aku tried petua ni masa kat Chiang Mai kot, ada orang bagi petua. tu yang jalan.

Makan sini oklah,s edap ada yg tak sedap pun ada. Zeeshan asal dapat nasi putih, all can do one.

IMG_2161

Hallop assalamualaikum :)

my pretty beautiful solehah daughter

IMG_2182

alright apalah Penang kaalau dah dok kat Feringghi tu tak pergi ke pasar malamnya kan. depan hotel je pun

IMG_2191

apa ke heinya kelamkabut mak kau tu kakak

IMG_2207

oh datang sini satu hal lagi aku lupa nak pack up baju tidur. tu lah satu rumah punya barang bawak tapi baju tidur sendiri lupa nak usung. 3 malam gak dok sini so kena ler beli gak selai. but aku tak amik yang ni ler. 20hinggit je

IMG_2222

kahkah, pasan tak seluar kakak and baju maknya sama pesen. Pastu adiknya pun ada sama selai macam Kakak gak.

IMG_2243

ni kot yang aku amik…btollah!

asyik memerah jer…kali ni amik yang ceria sikit

IMG_2179

us from Penang

just cross depan hotel. We stayed at the Bayview Hotel, but coz aku pernah duduk kat Holiday Inn and Gold Sands, I prefer lagi hotel yang antara 2 tuh. Takde le pulak gambar hotel, bukan nak buat review pun.

Zeeshan tu masa kat pasar malam, coz siang dia tak cukup tidur kan, so dia dah meronta2 nak tidur, jadi dia dok mengerjakan bapaknya, kena dukung dari hujung ke pangkal. Pass kat Abang pun dia tak nak, yelah gegilir kan, either aku or bapaknya yang dia nak dokong. Banyak ngada ini anak kecik kay.

Ehwah kau, tajuk malam pertama je korang dah konar. Ini malam pertama di Penang untuk tahun ini bahhhhh!

Comment: 11

Penang 3D Trick Art Museum!

So that first day in Penang, kita tak check in dulu hotel, terus pergi berjalan. Kang dah dapat hotel, dapat katil, ado yang malas nak bangun. Bebudak 2 pulak tu kalau dah dapat pool pun sama plak kang ler malas nak keluar, jadi kita teruskan misi ke Penang 3D Trick Art Museum.

Details entrance fees akak dah sediakan kat bawah, baru bukak ni pun, last Oct. The other day kita datang Penang pun on Oct, depa tak bukak lagik.

IMG_1889

The beca is real, but lelain is 3D

IMG_1893

Main gasing :)

ini permainan aku kat Sek Alam Shah dulu yeah, zaman kekecik kami dulu takde beza boys and girls, semua kita belasah main sesama, no gender issue.

IMG_1895

Macam ramai je anak2 haku!

IMG_9846

Guli!

samolah kat Alam Shah pun kita dok lenjan ni jugak

IMG_1896

naik sampan nih, Zeeshan punya ler lorat tapi tak nak jugak dok depan, risau betul dia kalau kena tinggal kahkahkah, lek ler dik, sampan jer pun, bukan ada air betul pung

IMG_1898

Go Zeeshan goooooooooooo

IMG_1901

Sesungguh apak kau

IMG_1909

galah? anak2 kita mana nak kenal galah, zaman kita dulu, our cup of tea. diulang, menggalah pun my ‘league’ di Alam Shah.

Kak Red ko apasal asyik dok bilang sekolah asrama penuh lelaki tu?

Akak dok situ dik, akak anak pekerja, so dok quarters dalam tuh, membesar dengan bebudak boarding SAS tuh. Correction! ai tak kawin ngan budak SAS ye, ai kawin ngan budak boarding gak, but not from SAS ler.

IMG_1911

Kereta lembu!

yang naik 3 orang tu heh, kita 2 orang jingkit2 hikss

IMG_1912

ok bus ni tricky! coz nak jugak Zeeshan jadi driver, so aku kena pangku dia sambil berdiri, behind the scene senyum simpul je kan, padahal….cepat cepat ler snap gambar tuuu, lenguh dah kaki tampung dia

IMG_1914

taman rerama

IMG_9854

cable car!

IMG_9858

tiga beradik dalam bas lama

IMG_1918

flying carpet. macam muka Eman Manan kan depan haku tu :P

IMG_1920

patut mak kau pandang bawah, baru real atas langit kannn

IMG_9862

eh sampai 3 plak, takpelah, bonus

IMG_9869

adik stress je, betul kenapa kena pandang bawah, lantai je pung

IMG_1928

dak nyet cari and makan kutu

IMG_1934

waaa, ini best. magic betul. same room, same floor but we look bigger than the boys!

IMG_1935

i like this too! i look so giant kahkahkah

IMG_1938

dan aku makin pendek kecik cinonit ler kan

IMG_1941

abang kau dah macam nak menjunam jer oiiiiiiiiiiiii

IMG_9884

yang ni hakak tak paham sikit, apasal orang half naked macam zaman Gladiator ada dalam veris teh tarik?

IMG_1945

itu Zeeshan memang real bersungguh nak tarik bapak dia dari kena dek jaws

IMG_9888

alolo 3 beradik nih

IMG_9890

hok nih kena over sikit…

IMG_9893

pastu superstar Redmummy lalu red carpet pun anaknya nak tiru sama gak. hahhahaa kerasnya tangan ko dik

IMG_9903

eh eh silaunya, gemer betul kiterrrrrrrrrr

IMG_9913

macam cool giler kan kalau ler betul2 dalam dunia nyataaa

IMG_9915

bang run bang….adiknya dok jerit, abang run faster fasterrrr

IMG_1969

hahahaha alah si kecik nih pun nak jugak naik ngan ET

IMG_1986

dalam bebanyak port, kat pusat si pig tu gak ko nak tonjolkan dik

IMG_1990

cuba bebetul duit emas tu kita dapat, makin lawo sket lagi rumah baru kita nanti kids

IMG_9926

hah asapkan lagi teko ajaib!

IMG_1997

ni dalam tapak tangan gorilla ke hapa

IMG_2008

panda! panda!

IMG_2015

nak cakap camne yek, sapa yang melonjak jumpa sapa sebenaunya :P

IMG_2021

pun boleh…

IMG_2023

adiknya memula, apahal ler kita kena baring dalam mulut ular ni kakak

IMG_9932

dia bangun oh nooo…langsung nak tolong tarik kakaknya keluar

IMG_9935

basically dalam ni, hangpa kena le amik gambar ngan all the 3D photos…dah jadi macam trend pulak skang nih. Kira kita kat Penang mengabiskan bergambo ngan 3D semedang. ni baru satu, ada lagi 2 locations tau

IMG_9940

kapak nak?

IMG_9944

dan bila bergambar, kena le ada feel.

macam pelakon. muka takut cemas, kena le tunjukkan. kalau koi nak posing sengih sambil dikejar dek owl, dah takde feel, bongok namanya! Ye ada sorang mangkuk dalam dunia maya sana tak paham kita amik feel.

IMG_2039

wah kau kakak!

cara nak posing pun, ada dia ajar kat wall, boleh refer kat situ. ada orang malas nak tengok wall, so tengok je camne orang sebelum tu pose, kang silap, semua pun silap.

IMG_9955

part2 ni maknya malas nak lambakkan badan

IMG_2063

ceh apak kau, Badang lah tuh

IMG_9961

kakakkkkkkkkkkkk!

IMG_9965

bawah tu ada lava, jadi kena jalan hehati sikit.

IMG_2073

u have got to be real ler bila bergambar,

tu ehceh, bininya dah nak terjatuh, satu titi papan dah putus kau!

al kononnnnnnnnnnn, namanya pun 3D kan

IMG_2081

ini dalam pool hehehehe terer abang

IMG_9981

another magic

IMG_9991

ini pun kena pandai rotate gambar bila nak posting. jangan hang tak rotate pulak, takde le nampak macam kita terbaring situ, yet berdiri, but itu namanya 3D.

aku bengang ada sorang makhluk ni tak paham 3D tapi dok mulut longkang!

IMG_2114

Shan….help mamiiiiiiiiiiiii!

IMG_2119

fuiyoo! si pendek yang handal berbasketball

IMG_2138

gambar ni ler yang dok sorang tu mencetuskan kata aku over, hallo, ini ler amik feel. takkan ko nampak cik ponti ko nak cak cak ngan rambut dia, dol la

dont understand why lah nak carik pasal, gambar 3D je pun. over le ko bang.

i m with my family pun, awat jaki? Nanti hang pi Penang, hang pi ler Penang 3D Trick Art Museum

IMG_2148

anak2 suruh bapaknya naik kat dat kuning kanan number 6 tuh, tapi tak sanggup bapaknya nak amik the challenge, hahahaa

For info on visiting the:

Penang 3D Trick Art Museum
10 Penang Street
10200 George Town, Penang
Phone: 04 263 1628
Facebook: https://www.facebook.com/penangtrickart
Website: www.penangtrickart.com

Entrance Fees
Visitors: RM25 per person
MyKad Holders: RM15 per person
Children & Senior Citizen: RM10 per person

Open Daily:
Mondays to Fridays: 9:00 am to 6:00 pm
Saturdays, Sundays and Public Holidays: 9:00 am to 8:00 pm

 

IMG_2059

hok ni kalau real kan best, tumbuk senak perut terus kurus! ini makan sepinggan kena diet 10 hari hahahhhaa!

This place is highly recommended to visit. but if you dah pergi ke Made In Penang 3D Interactive Museum, yang ni tak yah pergi pun tak per, salah satu dah cukup, dedua pun almost the same. Tapi kita bantai pergi semua, yelah takkan nak pergi the toy museum (yang adoi sedih menangis tempat tuh!), maka come come.

5 star for Penang 3D Trick Art Museum.

Comment: 18

Back to Penang!

IMG_1777

Assalamualaikum.

Kami di Penang. haritulah. ada company trip tapi tu memang takkan keluar blog, but sebab kami pergi awal dari gang2 lain, aku amik cuti, laki aku pun, dah booked bilik awal pun (tq to the committees), so kami masuk highway lam jam 9pagi.  Anak2 cuti sekolah. Oh kisah ikan tembakul blom gebang lagik, later2 lah yeah. Taun lepas punya gebang pun banyak gak aku tak lunaskan. Hiks.

About 1ish kami dah sampai Penang.

Bebudak tetiga ni tidur dalam kereta. Aku dapatlah tidur kejap, dok belakang tidur tak sedap, pasnih maknya pindah dok depan.

IMG_1785

Orang kata pi try Mee Udang, gamble pergi Restaurant Ayu Mee Udang. Memang banyak ler udangnya, 4 ketoi, bebesau. Abang and Kakak amik same menu, mee kari.

 

IMG_1788

adiknya makan nasi putih sup kereta kuning!

IMG_1791

hah mee kari kakak

IMG_1794

Semua makan, aku main cecuit ler cam biasa apa yang depa makan.

IMG_1797

Kueytiaw bapaknya, pun ada 4 ketoi udang!

IMG_1818

Buat rasa jugak mee kari abang…i think tak berapa sei ler ngan tekak hakak merah. Kueytiau is sedap.

IMG_1827

Takde sapa pun recommend suh makan sini, ada member suh pi daerah lain, dah kejauhan plak, so kita settle je sini. Laki aku tanya pak wazer!

Mohlah jemput datang hangpa, paling aku bagi 10star kat toilet. or even keliling dalam cafe ni memang bersih. Seronok betul dok dalam toilet dia (wpun ada jugak bowl kencing lelaki, adoi potong stim betullah). But still bersih.

Eh bowl lelaki dulu tu kat ITM Jengka, kitorang buat letak pokok bunga (masa tu siswi kena tukar dok block siswa) so agak keji ler kan tengok bowl tu terbiar, sakit mata! jadi dijadikan pasu hahahaa

IMG_1830

The total of our makan2. Memula rasa macam mahal gak ler mee goreng sepinggan 15hinggit, but dah depa kata standard in Penang’s price, so ok ler tu. Pasnih leh expect lagi harga camtuh yek…

IMG_1860

Next destination is to Padang Kota but bukan untuk makan ke hapa, nak pi Penang 3D Trick Art Museum, sebelahnya jer…

IMG_1875

boleh tahan ler jugak, dia punya panas berdentum. Abang dok bawak payung konon utk adik tapi adiknya lagi laju mencicit, so untuk kekita yang kat belakang je lah payung tuh…

IMG_9835

Parking kat near by pun kat sini ler coz kat ngan bangunan 3D tu, ada show ke hapa tah, depa buat canopy besau untuk VVIP, beraircond bagai, so tu pun magic gak kita dapat jumpa, coz memang tak nampak hapa dek canopy bagak nun

IMG_9841

Beria ler mak kau kan, kakak dok bawak monopod, pakainya ada ler 3,4 kali jer. skang takde le rajin nak bermonopod bagai pun…leh simpan jer ler heheheee

IMG_1882

At the entrance of 3D, muka memasing sikit punya berkilat betul. Nanti kita cerita panjang dalam entry 3D Museum yek, pasal gambar sekapal, aku main cilok2 je amik…takleh ler letak semua. ai tak rajin, bukan sponsored post pun

IMG_1857

IMG_1852

selingan penutup.

Ayyaamma tak perasan ke itu payung sudah terbalik atas heheee :)

Kita dok tegur2 gak but dia buat donno jer, takpelah, lawak pagi Isnin hari ini yek.

Happy to come back to Penang again, trip kali ni lagi best coz well planned betul and tak ikut tips merapu meraban. Thanks to my few buddies yang bagi idea on the adventure of Penang.

Comment: 9

Kembalikan Keremajaan Faraj Nak??

kinkynya tajuk! hahahaha!

Korang ingat lagi Akak ada sebut pasal rawatan Action II Petit Lady di Mediviron UOA? Well to those of you yang terlupa ataupun termiss the entry, rawatan Action II Petit Lady ini ialah rawatan tidak invasif Peremajaan Bahagian Perempuan kita itu.  It is known as Laser Vaginal Rejuvenation or nama melayunya Peremajaan Faraj.

So, Akak di jemput untuk mencuba rawatan ini. At first memanglah Akak wonder macamana lah aku nak share atau write an entry pasal rawatan ni ek. Tapi bila dah try Akak nak la juga share dengan you all this wonderful experience :D

3 Bahagian yang boleh/akan dirawat:

  1. Bahagian Labia – Labia itu for those yang tak tau ialah keseluruhan bahagian luar our lady parts. Untuk rawatan bahagian ini, krim pengebas atau numbing cream is applied. Doktor akan menggunakan laser untuk meratakan, memutihkan dan mencantikan bahagian tersebut.
  2. Bahagian Vaginal Canal – Ini adalah bahagian yang tidak boleh dilihat. Bahagian inilah yang akan regang/longgar disebabkan bersalin dan penuaan. Doktor akan memasukan rod kecil berdiameter 2.5cm ke dalam bahagian sulit korang and will shoot the laser yang akan bertindak mengetatkan vaginal canal.
  3. Rawatan Mudah Terkucil – This is known as treatment for incontinence. Doktor akan tukar kepala rod kepada kepala yang khas untuk menembak laser directly to the muscles yang mengawal pundi kencing.

IMG_2445

RD & RM

Surprisingly the whole procedure yang merangkumi 3 bahagian tadi hanya mengambil masa 20 hingga 25 minit sahaja and honestly, tak rasa sakit pun!

Selepas 1 sesi, perubahan ketara akan kelihatan. Goes without saying of course yang perhubungan dengan encik suami tersayang juga jadi lagi intim not just because of the tightening effect but because kita pun akan terasa lebih yakin dan seksi hiks. And of course la the more attention kita bagi kat hubby, hubby punya confidence pun lagi naik, makinnnn sayang melekat ngan kita hiks and benefit in so many ways. Semua orang happy gitu :)

Untuk result yang optimum, docktor mengesyorkan 3 hingga 4 rawatan. Selepas itu boleh la buat bila perlu sebagai maintainance sahaja. The cost is as low as RM1,875 per-session kalau ambil pakej yang ditawarkan kat Mediviron UOA ni. Memang sangat berbaloi dengan hasilnya!

Lagi satu, the doctors and assistants will really make sure you feel comfortable dan jaga you, so you don’t have to worry. Kalau tak sure lagi dan nak betanya, boleh la buat appointment kat Mediviron UOA yang dengan baik hatinya menawarkan konsultasi percuma dari hari Isnin hingga Khamis. Jumaat dan Sabtu ada bayaran RM60 la tapi akan di tolak jika korang proceed buat apa-apa prosedur gitu.

So amacam? Berminat? Kalau korang ada any further questions, nak tanya tapi malu la pulak kan, boleh contact Mediviron UOA directly, here are the details:

Mediviron UOA Clinic
LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur.
Tel : (603) 2163 5699      Fax: (603) 2163 5698

e-mail : contactus@mediviron-uoa.com

Website: http://www.mediviron-uoa.com/
Blog: http://www.medivironuoa.com/
Facebook: https://www.facebook.com/medivironUOA
Twitter: https://twitter.com/MedivironUOA
Instagram: https://instagram.com/MedivironUOA

Comment: 4