Marvelous Munich!

Sementara nak kuor Japan story, akak nak kuorkan dulu gambar-gambar dari Munich. Laki akak kan kat Munich pulak sekarang.

So basically he was at Szekesfehervar, Budapest, Vienna, Bratislava and now sekarang kat Munich.

Yaa ampun semua tempat handbags aku!!!

photo 1

 

photo 4

 

photo 3

 

photo 2

 

photo 5

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 3

photo 2

photo 4

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 2

photo 4

photo 3

 

By the way, this is his 2nd time in Munich, 1st time dulu pergi ngan akak & RB dulu, ingat? Kalo tak ingat terjah sini :)

Comment: 4

Hello Japan!

 

 

photo 1

photo 2

 

photo 4

photo 5

photo 1

 

photo 4

photo 1

photo 2

photo 3

photo 1

photo 4

Went to Japan without my husband (he is still in Europe) and without my family of course. But bukanlah sorang as sorang diri je kat Jepun tu, nak suruh aku menangis? Dahlah tak geti cakap Japang.

It s a joint venture trip with the Japan Budget Trip’s team and the guests.  Do like their FB or email  them japanbudgettrip@gmail.com for your personalize trip in Japan, ni kalau ko nak suruh aku pergi sorang2 ke Jepun memang tak sangguplah, berpinar mata tengok tulisan, tak paham bahasa, dengan subways trains turun naik hahahahaha….

but of course, despite yang susah payah, ada jugak sweet memoriesnya.

Stories of Japan and Redmummy, coming soon.

Comment: 7

Bratislava

.
.

photo777

Exactly, WTF is Bratislava!!??

Si RD ni ntah ke mana-mana dia pergi, sampai ke Bratislava pulak dah. Dia cakap naik train dalam 3 jam dari Budapest ke Bratislava ni.

So this is Bratislava, capital of Slovakia! Layannnn…

photo 1

photo 5

 

photo 2

 

photo 3

 

photo 4

 

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 3

photo 2

photo 4

photo 5

photo 1

photo 4

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 5

photo 1

photo 3

photo 5

photo 222

photo 21

photo 1

photo 4

photo 3

photo 23

photo 5

 photo 1

photo 24

photo

 

 

 

Comment: 6

Tesco trip…

IMG_2497

 

IMG_2502

IMG_2508

IMG_2525

IMG_2544

Few weeks ago punya story, to be exact during the Labour day. Bawak askar and Mak Ajah pi soping barang dapur. Aku tukang bayar jerlah, barang sume mak yang pilih ngan bebudak.

Gambar2 Zeeshan dok pegang segala buah sayur tuh, sambil tu buat class pengenalan ngan dia. Some dia kenal, some dia sibuk sama nyebut, a learning lesson for him. Potato la, cucumber la, carrot, fish, crabs, semua yang dia nampak kalau dia tak tau, aku ajar ler…

Ini bukanlah entry tangkap muat.

Tapi entry sederhana

coz next week onwards, entry heavy ya patuk one punya.

Dari bumi Japan kita berlangsung.

Comment: 7

Wonderful Vienna

Pastu sempat la pulak dia merayap ke Vienna, Austria, siap overnight dua malam lagi.

Ha layan la korang :)

 

photo 5

 

photo 2

 

photo 3

 

photo 4

 

photo 1

 

photo 3

photo 2

photo 1

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 3

photo 2

photo 5

photo 1

photo 4

photo 1

photo 3

photo 2

photo 4

photo 3

  photo 5

photo 5

photo 5

photo 5

photo4

photo1

photo 11

photo 21

photo 31

photo 41

photo 22

photo 52

photo 13

photo 23

photo 43

photo 33

photo 53

photo 14

photo 24

photo 34

photo 44

photo 16

photo 26

photo 36

photo 46

 

 

Comment: 6