Sebakul Reddy…

IMG13315 IMG13316

jual jual

sebakul singgit

jual juallll

manyak la korang nya jual

ko hengat murah aku nak dptkan budak kecik nih

KAK DIDI AYAM ROSEMARRY!!!

ops….

ramai clients saya sudah dapat ayam rosemary yang saya hantar khas via kak didi ayam rosemarry, sodap kan??? nyamnyamnyammm…pasnih aku nak anto product lain pulak kat client aku. ado cupcakes, ado apo laik, kalau makanan mmg kompem aku anto kat korang. so marilah korang yang ada niaga makanan buat promosi kat sini, dah tentu bukan takat aku promote tp aku guna pakai bisness korang tuh ke client2 aku yang lain…

IMG13301 IMG13302

pagi2 pi sekolah

dah tak berebut sibuk nak tengok kartun

sebuk nak gusti2 ngan Reddy

taukah korang, yang stiap malam apabila lampu ditutup, she will kedek2 masuk bilik panjat katil. she will ngan muka tak malunya menumpang kasih tidur sama….

syok woooo

dan dia akan ilang kuor bila dia nak pi mengencing ke cage lam bekas pasirnya

n num air barang seteguk dua

tp iams takdak hahahahha

coz waktu tidur mmg aku tak letak makanannya, so kerana tu waktu pagi jer dia akan tunggu sesiap aku kuorkan food dia, laju je bfast…

pastu segar meloncat toing toing :)

ai promised u at least one entry is bout Reddy, our new beautiful kitten. She s turning 3 months on 11 July next week.

Comment: 7

SALE!Corelle & Visions

sticky mode 24jam yang idok le melampoooo, teturn sket bawah kalo nak baca entry baru dehhhh

vision
VISION VS332

- Periuk berpenutup kaca 1.25L, 2.25L & 3.25L

- Dapat 1 free Vision size = 1.25L + penutup plastik

- Normal price CASH RM429.00 (TIDAK TERMASUK YANG FREE)

-
Selling Price = RM450.00 (RM90.00 X 5 MONTHS)

dinner set warm pansies
20 PCS DINNER SET WARM PANSIES

- Set includes:-
(1) 4 unit pinggan makan
(2) 4 unit mangkuk sup
(3) 4 unit pinggan serbaguna
(4) 4 unit cawan + piring

- Normal price CASH rm649.00

- Selling Price = RM450.00 (RM90.00 X 5 MONTHS)

dinner set country rose
20 PCS DINNER SET  COUNTRY ROSE

- Set includes:-
(1) 4 unit pinggan makan
(2) 4 unit mangkuk sup
(3) 4 unit pinggan serbaguna
(4) 4 unit cawan + piring

- Normal price CASH rm649.00

- Selling Price = RM450.00 (RM90.00 X 5 MONTHS)

dinner set plum


20 PCS DINNER SET  PLUM

- Set includes:-
(1) 4 unit pinggan makan
(2) 4 unit mangkuk sup
(3) 4 unit pinggan serbaguna
(4) 4 unit cawan + piring

- Normal price CASH rm649.00

- Selling Price = RM450.00 (RM90.00 X 5 MONTHS)

euro herbs

9 UNITS CASEROLE (SQUARE SHAPE) – EUROPEAN HERBS

- Set caserole design as above size 1.5L, 3L & 5L.

- Comes with penutup plastik too

- Normal price CASH RM480.00

- Selling Price = RM450.00 (RM90.00 X 5 MONTHS)

plum

9 UNITS CASEROLE (SQUARE SHAPE) – PLUM

- Set caserole design as above size 1.5L, 3L & 5L.

- Comes with penutup plastik too

- Normal price CASH RM480.00

- Selling Price = RM450.00 (RM90.00 X 5 MONTHS)

warm pansies

9 UNITS CASEROLE (SQUARE SHAPE) – WARM PANSIES

- Set caserole design as above size 1.5L, 3L & 5L.

- Comes with penutup plastik too

- Normal price CASH RM480.00

- Selling Price = RM450.00 (RM90.00 X 5 MONTHS)

country rose

9 UNITS CASEROLE (SQUARE SHAPE) – COUNTRY ROSE

- Set caserole design as above size 1.5L, 3L & 5L.

- Comes with penutup plastik too

- Normal price CASH RM480.00

- -Selling Price = RM450.00 (RM90.00 X 5 MONTHS)

*************************************

Terms and Conditions:

1. ALL items will be delivered as soon as the final payment is made but Only trusted buyers yang dapat highly recommendation from Redmummy will get the set after the first payment is made.

2. Price is inclusive of postal / delivery charges

3. Cash and installment payment has no difference.

4. To order please contact Puan Sha via this hotline: 016 -312 4506


Thank you for your red basket :)



Comment: 27

In the Nose and Eclipse…

IMG13327 IMG13328IMG13326

emm kasut merah

not for me, saya jalan2 teman sekampung carik selipar pregnant mom

jalan nya jalan, aku cam takut je tengok kasut nih

aku pakai kasut tetinggi 4,5 inci nih tp kasut yang nih macam idup segan jer berdirinya

IMG13351

this is skinny colour

lawa mengelipp22

jalan lak pakai baju sengkat, mampus kena kejar ngan mak ajah

IMG13353

think nih purple

ada kaler ijau,2 jenis ijau lah tuh

tp black n merah

nan adooooIMG13350

hoh bila masa ko nak pakai legging gini? perkhhh

setaun sekali?

kalo nyanyi atas stage menarik lah kot dok

sib baik le takdak merah

gamaknya kalo aku beli bwk balik, sure sirman pitam. before 15% less jer dah 3ratus lebih harganya hahahaha

oh legging ni from Eclipse yer.

legging hanya sesuai dipakai oleh wanita gadis yang kurus2…kalo ko berisi bam bam janganlah pakai ngan baju sesingkat sangat, at least baju tu harus touching the lutut, kalo idak perkhhhhhh

orang tak tau mana satu peha

mana satu badan…

tak pung kaki gajah..

sirman cukup menyampahlah aku pakai legging, kalo aku pakai harus ngan segala jenis baju labuh kedaung…

Comment: 8

Tiada ganti kasih seorang sahabat…

image

image

image

mata2 ni, mata berkacakan airmata…merah pedih.

pagi rabu semalam aku dapat email yang related to this entry. Entry putusnya persahabatan yang usianya 14tahun.

as ai said, the respective party reads my blog…n she shot me an email.

Kerana ego marah saya, luka hati yang bertahun2 pecah di balik air mata. pada saya, dia salah. pada saya, kemaafan yang dia pinta tak pernah saya restui. jahatkan saya. saya sangat berdendam, saya sangat marah dan saya sangat kenang memory silam tp kerana amarah dendam n geram, egoistik seorang sahabat, saya tetap berpatah arang…

that s bout it…

move on to the closing day of Wednesday, ai met my clients.

IMG13354

as a gift for my gigihness mempromosi product mereka,  for the ‘big income’ yang depa dapat, for the long term business relationship yang kami bikin bersama, saya dihadiahkan 3 package hotels….

1. 5 star hotel, any hotel in KL

2. 5 star hotel, any hotel in Malaysia

3. 5 star hotel, any hotel in Bali or Phuket

alhamdulillah. thanks to my clients. for package no 1 and 2, insyallah anytime boleh terjah. for package no 3, wow….bila masanya aku nak poi nih….

pagi yang suram dengan airmata, tp hadiah2 itu wpun mengubat sedikit kesedihan, putusnya sahabat tidak bisa dicari ganti. sedangkan 5 star hotel bisa didapati dengan sepetik jari.

Tak nak lah korang sedih2 di siang Khamis baca entry macam nih…let s be happy. Luka saya yang satu ni memang berpanjangan, bertahun2…ibarat putus kasih suami isteri, begitulah remuknya hati saya bila putus kasih kami berdua, wpun dia seorang wanita, tetapi dialah satu2nya sahabat sejati yang saya pernah ada.

satu2nya tiada ganti, kerana tiada ganti sehingga kini, saya tidak percaya lagi pada ungkapan sahabat sejati. she s already gone from my life.

So, where should ai go now for the package no 3, to Bali or Phuket? dedua aku dah pi, Phuket was my honeymoon, few days pas kawin terus kami berlepas ke sana…Bali kami pi bertiga, waktu tu Abang was not even 2 years old.

ozooooooooommmmmmmmmmm!

**awat tak dpt pi Paghis nih?

Comment: 29

Aku suka tidur di sini….

IMG13006

mak ku is redmummy

dia suka tidurkan aku kat tilam katil sesama ngan dia

aku suka

tp aku mesti lari and tidur kat celah kelangkang daddy si sirman tu lah

tp bila sirman tu tidur mati, ngan aku2 kena sepak dek kakinya

tp nak wat camner

kat situ gak lah fav tpt aku tidur

abudennnnnnnnnnnnnnnnn…..bila mummy blogging, aku teman dia dok bawah pc

IMG13001

satu lagi port is sebelah cpu nih

sedap jerr

muat2 badan aku dok tepi nih

agak2 aku nak wiwiii, aku lari lah pi cage aku

tp pastu aku kedek2 masuk bilik mummy teman lagi dia blogging

malam aku tidur lambat, aku ikut time table tidur mummy

tp kalau siang aku mmg tidur lena sebab takde sapa kacau, kalau tak abang n kakak asik kacau aku jerrr ajak main, tp bila depa lama kat sekolah, aku boring sorang2 kat umah

ai dont think mummy nak bagi aku kawan, aku pun baru lagi dok ngan red family…

so fyi, kalau tak di lantai simen, aku suka dok tidur kat dedua tempat ni lah. wpun mummy ada sediakan tilam kain khas, bakul rotan segala…but aku anak perantau, aku tak kisah je tidur kat memana…

saya yang meluahkan rasa hati di entry ini – Reddy Red Family


Comment: 17