1 May cuti!!!!

IMG09842 IMG09843 IMG09844

wuii abang macam rajin, tp ngah gelabah perut tuh…for exam maths cino nya. ha bapaknya leh tlg mana yang bapaknya paham jer hek…

jemaat cuti wuii syok syok

ni jemaat cuti labour day for sedunia or semalaysia je ek?

aku dah terbayang2 katil ku

terbayang2 tidur enak

ahak syok nyerrrrrrrrrrrrrr

so kowang, meh kita bersantaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dan berkongkalikong.

aisay, abang ada exam lagi lagi senin nih. iskkk

Comment: 11

Mata Rabu

IMG09812

aku snap banyak2 sebab nak tunjuk pencahayaan so kena lah tempek banyak kali…kaler ni aku pun tak tau nak kata kaler apa, but ai love the colour, ni from MAC, lama dah mac nya pallete ni aku beli. dah nak abih pun kaler nya, ada gak for 3,4 kali make up licin lah yer…

IMG09832

so ni dari cahaya yang a bit terang gak, aku blend sket je ngan kaler itam ujung tuh. hghlight tu tak yah pakai pun takper coz dah ada base eyeshadow. mascara aku tak letak tebal langsung, secalit jer..sebab malas nak cuci sesiksa. ai dont hv the shu uemura’s oil lah.

IMG09835

dari kedudukan atas…

IMG09820

white khol or even eyeliner awah mata sume aku tak letak. malas nak mencuci teeteruk muka, lgpun kalao ada appt je aku lebihkan make up, kalo tidak malassssssssss lah kan. just put a concealear will do.

tu je kelas mata kita arini yer…

esok ke next week kita sambung lagi kelas mata yang baru plak.

ni bley buat tag nih – sila tunjukkan saya mata anda bersama eyeshadow. bisa?

Comment: 9

Budak cembeng!

IMG09838

alolaoooo, syiannnnnnnn budak kecik nik.

dia main lelari, tup2 terlanggar pintu bilik, melecet luka sket kaki jari kelingking dia. berdarah sket jer. sikit sesangat. terus nak mintak handyplast. pastuh boleh lagi buat homework.

ngah buat2 hwork, aku dengo dia melalak sayu sendu jer…

alahai

sakit mummy

sakit yer

sapu minyak gamat bagai dok sendu2 lagik

tak sampai 5 min terus tertidur

hwork ke mana….

IMG09840

btw anak2 aku ni memang suka pakai h/plast, asal boleh nak letak gak menda nih. kulit kena gigit nyamuk ke hapa laju je mintak hplast…

syian diaaa :)

Comment: 15

Sebaldi Merah…

IMG09809

sebaldi air

di bilik ayo

ceh!

baldi merah pun leh jadi issue.

camne tak jadik issue, petang semalam fifin roger aku

kak umah takdak air

ah sudah!

sirmannnnnnnnnn, umah takdak air

sirman pun hegeh2 le tepon management (oh fyi, sejak kes aku kena pecah, aku sudah tidak lagi berhubungkait dengan management yang segala penuh helah  tuh, temperature aku leh naik kalo deal ngan mngt)

tangki paip kat tingkat 15 pecah, lagi 2,3 jam baru ok.

lagi 2,3 jam?????????????

aduh abang balik sekolah kang nak mandi camner.

alo abah, nanti bawak abang balik terus umah abah yer, umah takdak air, nanti sirman amik abang kat umah abah, suh dia mandi dulu kat umah.

roger sana roger sini

aku sampai umah kol 830 malam, pun takdak gak ayor. 2,3 jam hapa nih, dah makan 5 jam je. aku nampak 2 baldi kat bilik ayor.

rupanya fifin yang baik hati tuh, dia pi block sblh amik ayor kau. block aku je takdak air, sbb tangki atas umah kitorg pecah. hawau aaa…… kol 11 malam baru ado air. so fifin tu tak disuruh, dia gigih tol pi amik air, dpt lah 2 baldi buat cebok2 kecemasan. pinggan mangkuk pun x berbasuh.

sirman awal2 mlm pi turun beli botol air mineral lagik ado, sbb air suam kat umah aku abih lencun dipakai nak tampung apa2 yang boleh disauk gitu. ha buat masak nasi smlm. itupun lauk tak masak, semua pakat beli.

aku dah cakap dah kat sirman, ni kalo bangun pagi ni kalo takdak gak air, kita pecut pi umah mak ajah.

oh biasa dah aku, kalo VA ni takdak air, aku lari pi umah mak ajah, ngan muka2 bangun tidur 4 beranak lagik. n kalo umah mak ajah BTR tu takdak air gak, depa lak naik atas ke VA.

management VA nih, buat aku hangin semedang.

eiii!

Comment: 14

Korang nya email add

wou_postcard

Email add tuh sume aku cilok from my comments board. korang kan anto email, anto komen, so apalah salahnya aku bagi korang postcard gitu. unfor, setelah lebih 2 weeks, baru sorang 2 je yang dapat postcard nih. if you receive, please alert me kay.

Ai submitted my postcard long time ago, n aku memilih kamu randomly sebagai penerima.

That s not a spam email!

Comment: 9