SIY Special Package!!!

Salam semua sekarang butik langsingdengansiy.com mengadakan promosi hebat sempena jualan mega di Malaysia……

Atas sambutan hebat dari pembeli yang setia…pelbagai hadiah istimewa disediakan untuk pelanggan setia. Saya memang carikan produk-produk dari slimming centre untuk anda ,kerana sudah terbukti keberkesanannya.

Jadi buat apa anda bayar mahal-mahal untuk pergi sapu cream ,lebih baik sapu sendiri kat umah. Jangan risau produk yg saya rekemen memang Halal dan bebas dari unsur binatang.

Saya cadangkan Untuk penguna S.I.Y yang terlebih 10 kg untuk beli shaping cream, so lepas mandi boleh sapu, lepas tu seminggu sekali atau dua kali boleh try ampoulse.

S.I.Y membakar lemak dari dalam dan chilli cream membantu dari luar. Mana tahu rawatan pelangsingan kita dapat di cepatkan. Kita berusaha…dengan izin Allah ..kita BOLEH !

PROMOSI TERKINI BUTIK LANGSING SIY.

PROMOSI INI ADALAH UNTUK ANDA YG MEMBELI SECARA PEKEJ. PEMBELIAN SECARA PAKEJ LEBIH MENJIMATKAN DAN MENGUNTUNGKAN ANDA.

A.  S.I.Y( Slim It Yourself) : RM 198.

B.  Chily Cream : RM 75

C.  TASA, Slimming  Ampoulse : RM 106

D.  Uniq Cool Solution Slimming Cream: RM 95

E. Sea Salt Cream : RM 105

F. Clenz : RM235

———————————————————————–

BELI PEKEJ ISTIMEWA.

PAKEJ 1

Beli  2 kotak SIY : Semenanjung RM 405 /Sabah/Sarawak RM  410

PAKEJ 2

Beli  3 kotak SIY: Semenanjung  RM 610 /Sabah/Sarawak RM 620

PAKEJ 3

Beli Unique Cool Solution Cream RM 89 + TASA Slimming Ampoulse RM 100 : Now Offer RM180

PAKEJ 4

Beli 1 kotak SIY RM 198 + Chili Cream RM 69 : Now Offer  RM 266

PAKEJ 5

Beli 1 kotak SIY RM 198 + Unique Cool Solution Cream RM 89 : Now offer  RM286

PAKEJ 6

Beli 1 kotak SIY RM 198+ Chili Cream RM 69+TASA Slimming Ampoulse  RM 100 : Now Offer RM 350

PAKEJ 7

Beli 1 kotak SIY RM 198+ Unique Cool Cream RM 89 +TASA Slimming Ampoulse RM 100: Now Offer RM 380

PAKEJ 8

Beli 2 kotak SIY RM 396 + Chilli Cream RM 69+ TASA Slimming Ampoulse RM 100 :  Now Offer  RM 556.

PAKEJ 9

Beli 2 kotak SIY RM 396 + Unique Cool Cream RM 89 + TASA Slimming Ampoulse RM 100 : Now Offer RM 585

PROMOSI HEBAT!!!

1 BOX FACE BEAUTEE AMPOULE+ BEAUTEE 3D POWDER MASK +BEAUTEE 3D MASK SOLUTION  – RM 39.90 ONLY

3 BOX FACE AMPOULE – RM 75 ONLY

1 SET BEAUTEE 3 D MASK + SOLUTION – RM 12 ONLY

1 UNIT BEAUTEE CILI KRIM+ 1 UNIT SALUN WRAPPER – RM 89 ONLY

1 UNIT BEAUTEE SEA  SALT CREAM – RM 85

1 UNIT BEAUTEE CILI KRIM – RM 59

1 UNIT BEAUTEE SLIMMING AMPOULE – RM 88

1 UNIT SANCHI YAE FREE COFFEE SANCHI (FOR LIMITED TIME ONLY) – RM 299

1 UNIT ELECTRONIC MESSAGER-  RM 280

PROMOSI EXTRA VAGANZA

Pekej Super ( Kegunaan satu Bulan)

1. siy 3 kotak
2. Beautee cili krim 1
3. Plastic Wrapper 1
4. Slimming ampoule 1
5. Pure dead sea salt cream 1

Usual price: RM 904
Now : Semenanjung RM 799 / Sabah/ Sarawak RM 819

Pekej 10 hari

1. siy 1 kotak
2.cili krim 1
3.wrapper 1
4.Slimming ampoule 1

Usual price: RM 403
Now : Semenanjung RM 349 / Sabah/ Sarawak RM 369

please take note siy tu harga mati RM 198 sekotak tapi Mas less kat produk Beautee ajer..itupun sebab beli sekali full set…Siy memang harga tetap RM 198 sekotak untuk semenanjung dan dan RM 208 untuk Sabah sarawak.

***************************

hamik korang!

gigih aku copy paste dari web Mas tpi aku kena rombak gegiler untuk ‘mesra reader RM’, kalo dak lagi korang pening….basically, Mas SIY ada buat MEGA SALE, giler2 mega sale lah nih…

korang hingat itu shopping mall je ada mega sale ke, Mas pun ado….

Remember one thing…

Nak Order Carik Mas SIY di number talian nih: 016-6224506

Nak Order Via Redmummy pun boleh…guna talian email ni: Contact Red

Simple je concept nih, nak order, pilih mana satu berkenan ati, then kaco le sms ke tepon ke, email aku ker semua bisa, bukan aku lembab pun jwb email korang.

kalo nak tanya2 pun, leh kat komen, leh jugak di sms /email..

so…selamat bersoping! ye saya pengguna setia SIY!

Oh, takdak tarikh tutup, tetiba mas nak tutup offer nih, dia tutuplah gituuu! ha..pantas lah kamu…


Comment: 20

Patung Gegirl…

IMG14132 IMG14133IMG14151 IMG14152

tajuk adalah patung gegirl

mannequin dan gegirl sangat seiring

she loves taking photos with patung2 kat mall tuh

kalo ada yang dalam cermin kaca

kalo dia leh selit badan cinonit dia masuk

dia pedulik hapa ngan orang tengok

IMG14073IMG14072 IMG14074 IMG14076 IMG14077IMG14075

but hok last gambo nih

iskk

dahlah ari ahadnya tuh dia kena marah ngan SA coz depa 2 beradik dok masuk celah bedah kedai tu dok nak ngamik gambo ngan patung sangat kan

tp ni…ni gambo last nih was inside the kaca…

patung tu pun jauh ngan dia

but nak jugok dia pose2 kat situ

tengoklah sampai usia bape dia nak tebalkan muka amik gambo gini…alangkan abang tu sejak umur 5,6 taun mak nak cium kat skul pun dah malu tahap besau, inikan pulak si kecil nih kan

sok sok sure tengok blog bila ado gambo ni maunya dia tebal foundation make up pengantin :)

Comment: 8

Perfumes Pewangi Rumah…

IMG13795

ini semua koleksi2 perfumes saya yang dah berpakai, dah abih pung…

ni baru satu suku yang hangpa nampak..yang berkuyun2 lg tu tak sangguplah aku nak tunjuk, mmg simpan lam basket. ai started to keep all the used perfumes emm since…. bila ek

taun lepas kot. sbb aku gile perfumes, so semuanya aku simpannnnnnnnnnnn kalau dah abih guna.dulu aku buang je botol2 perfumes yang dah berpakai.

nilah aku letak kat pintu umah aku, the entrance tu mmg aku bukakkan the cap kepala botol perfumes tuh, biar wangi semerbak. ada jugak boleh dispray2 lagik….

yang hok nih je lah ai show yer. yang lom guna, yang dah guna x yah lah tunjuk…

perfumes ni aku makan, bukan aku pakai, tu pasal laju cepat je abih darrrr hahahahaahha :)

oh the tips kat sini, bukak and biarkan kat lam umah ke kat entrance umah, so bau nya halahaiiiiiiiiiiiiii…..stim sampai ko pulak nak dok depan pintu..

gituu….

jangan buang botol2 perfumes lama, selain cantik, ini hasilnya.

sekian salam merah…

Comment: 8

Jemputan to All RM’s Readers to Redglow Bangi

bangi

Jemputan ke Majlis Perasmian Redglow, Bangi

Tempat : RedGlow Bangi

No 5A Level 1 Persiaran Pusat Bandar 2 Seksyen 6 Bandar Baru Bangi 43650 Bangi Selangor Darul Ehsan (atas TM Point)

Waktu : 4pm – 6 pm

Tarikh : 18hb Julai 2009

Hari : Sabtu

Untuk pengesahan kehadiran hubungi : 019-985 9649 (Sara)

redglow bangi

Redglow setapak melangkah lagi…

eversince Redglow penuh famous di arena blogging world via RM, terus sahaja ada silent reader saya yang mahu menambah kenalan and business too…

maka terhasillah RedgLow Bangi :)

Tapi satu hakak merah nak tanya….napa jemputan datang dari Redglow ek? napa sipolan tak nak jemput ai sendiri, kata silent reader ai kan….emm….SR aka tokey RedgLow Bangi anto personal invite to me dok nih ina?

oh ye korang leh datang ramai2 untuk sessi minum petang bersama RedGlow ni yer…semuaaaaaaaaaaaaa dijemput hadhir. pastikan jugak hangpa rsvp kat number hp Sara tuh yer…

ingat kay, Sabtu ni kol 4petang. minum petang…kot ada sessi light2 make up idak lah teman tauu…

so untuk semua pembaca di RM yang minat nak get to know or borak2 ngan RedGlow, mai lah jemput kayy….dijemput semua tau, jangan memaluuu….

**map and address aku dah tempek kat sini sesiap…so jangan bising kalo kata TAK TAUUUU!! ha…daaaa :)

Comment: 10

Bersama Mak Merah – Musuh Dalam Selimut!

a’kum…

firstly pas baca macam2 org share dlm site BERSAMA MAK MERAH ni i pun nak share smthing gak…

baru2 ni i ada prob skit dengan ofis mate…sebenarnya tak tau apa punca nyer…benda juz jadi huru hara since 1of my ofis mate dpt surat warning about punch kad…then dia cam ANGIN TOFAN dgn bos i…thats ok…then dia cam angin dengan i lak…yg i tak tahan ada lagi 2org ofis mate gak yang cam angin dgn i…tegur tak senym tak…geram sangat2…

one day i try nak jadi ‘baik’…i ajak akak ni gi bfast…tanpa pandang muka i yg lawa ni dia kata POSA…so fine la…then after i bfast i nampak dia baru balik dari kafe dgn another akak ni…fine mayb dia tolon temankan je kot… then later afternoon i ajak another akak gi lunch..dia kata dia kenyang lagi coz pagi tadi melantak byk…fine…then pas i habis je makan dorang ber2 je tapau makanan kat kafe n lalu dpn i…i rasa tertipu sangat…klu taknak makan dgn i cakap je…takyah nak tipu bagai…sakit ati ni…seolah2 diri di pulaukan…

yg paling i terasa dorang ber3 leh cakap kuat2 kat depan kata dorang kat bersalah…n ntah2 i ni MUSUH DALAM SELIMUT…berderai airmata i bila dgr dorang cakap camtu…jahat sangat ke i ni???apa dosa i kat dorang???

dulu masa kat poly pun i pnah kene macam ni gak…tapi takpe coz i dapt semangat dari bf i skang ni…dia la yang banyk bagi sokongan kat i dulu masa kat poly…now benda ni jadi kat ofis lak…bf jauh…takde org yg leh bagi semangat kat i…

- neesa

Comment: 9