SALE!!BIORE, PEARLY AND MATTE PAC!!!

STICKY MODE SEHINGGA STOCK HABIS!!!

The pigments, sorry gang dah sold out….tinggal palette jer! grab copek!

pressed_1

Palette: Matte eyeshadow

Price: RM150

Code: PAC001

Total 4: Left 3 boxes only

1 reserved for Redmummy (aku pun nak lah jugak, dok jual kang aku gak melepas tak dpt)

TINGGAL 3 KOTAK JE OIIIIIIIIIIII!!

pressed_2

Palette: Pearly eyeshadow

Price: RM150

Code: PAC002

Total 13:  Left 3 boxes only

ADO 3 LAGI BELUM KENA REMBAT, BAIK KORANG AMIK BOOKING NI CEPAT, KALER NI MEMANG IDAMAN RAMAI, TU PASAL SUPPLIER ANTO BANYAK….

IMG13203

Heavy mascara / Make Up Remover (similar to Shu Uemura): Biore Cleansing Oil

Price: RM60

Total of bottles: base on demand

*********************

contoh actual Pearly palette  from my collection:

IMG10572

the Pearly palette

Terms and Conditions:

1. PAC is imported from Jakarta, Indonesia.

2. Biore Cleansing Oil (similar to Shu Uemura) is imported from Singapore.

3. Harga adalah termasuk dengan self pick up, service charges by an anonymous seller. No postal delivery, venue for self collect will be advised later. UPDATE: THERE WILL BE A DELIVERY TO YOUR DOORSTEP,  NO EXTRA CHARGES, BUT ONLY TO LEMBAH KLANG BUYERS!!!

4. This is no longer a pre-book, it s based on while stock last for PAC.

5. Stocks for Biore will be based on demand, ado buyer, ada stock, takdak buyers, no back up stock at all. SO KALAU NAK BIORE CLEANSING OIL, DROP YOUR ORDER NOW, IF NOT jangan komplen barang dah abih baru nak hegeh2 mintak…

6. All items should be delivered by THIS WEEK!!!

7. We only take your pre-booking via Order Form below, personal email or sms or ym will not be entertained. kepada mereka yang suka email2 saya personally, PLEASE FILL UP THE ORDER FORM.

8. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable.

9. Please check your spam box, payment details dah diemailed since last week to your email address. kang ado pulak claim tak dpt email wuiii….

PAC & Biore Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 7

Red and Black From Pearly Palette PAC…

IMG12937IMG12936

aku gatal main2 ngan windows live writer, tup jadi senget2 gambo mata ni sudohnya…btw ini dari make up pi keje gak…berani tak berani pakai merah itam. the set was from Pearly palette PAC.

rugilah yer kalo ada yang tak grab…

kang bila aku dah pomot, pastu bila dah abih jual korang bising bila nak ada lagik. barang dah ada murah2 pun tak nak rembat…

ai x tauu….

IMG12948

how long to do that kind of make up…

very fast one

coz tangan aku dah expert

but of cos, no shading . ni pi keje bukan nak merambu ramba…

IMG12967

in the afternoon, aku buat lawatan muhibbah to Didi @ Shu Uemura. ai love lah dok melepak ngan dia…selain dari membeli belah yang terbelah2…. duhhh!

3hb july…kompem terbelah!

so anw, aku mintak dia godamkan mata aku…

ko pi kat 10 make up artists, 11 orang akan adjust balik make up mata ko…sungguh. yang terlebih sorang lagi tu aku ler hehehehe

IMG12969

beza mata kanan yang direpaired by Didi

mata kiri ku masih yang asal…ni contoh nak tunjuk kat kamu…

dia pakai Shu’s concealer to clean up and aturkan balik my eyebrows and the eyeshadow. emm tu kang sib baik dia tak suh aku beli concealer dia. ai have 2, lom abih pakai pun. but dia pakai tuh jenis pencil..

tengok concealer pencel gemuk, kena pulak beli sharpener gemuk…ha invest kat situ pulak.

IMG12964

eh aku tak beli pung..

i m buying, on 3rd July!!!

sorry, yang 3rd july aku tak amik order utk korang…limited one. yang tu aku amik utk anak2 hangkat aku jer…

anak-anak hangkat….mak nak berangkat :P

to anak2 yang membaca RM, korang nak suh aku belikan apa? only di Sasa atau di mana saja aku leh belikan…

belikan tuh sila lah bayar balik, manyak cantik nak suh aku banjer semedang, takdak cop kepala agung kat dahi aku ni oiii….

*peace….

Comment: 4

Yummy Ice Cream…

IMG_2580 IMG_2582 IMG_2583 IMG_2586 IMG_2591

ice cream session with the GBM girls (except Sid had to leave early)

FYI, GBM Forum is now controlled and moderated by all of them, the 4 girls.

Sid, Ayu The Sun, Rose and Yan. dila masih lagi terhegeh2 nak belajar pasal forum :)

IMG_2599IMG_2597

apa itu GBM Forum?

itu tempat korang nak bergebang….apa saja. for firts timer yang baru nak menceceh, kamu kena post dulu, pastuh nanti depa sumer moderate. tapi utk kali ke 2 seterusnya x yah dah moderate, korang leh gebang tembak apa ajer…

aku tau ramai nak suh aku promote tp aku x leh letak sini sumer, so korang leh borak promote sale korang kat lam GBM Forum tu sendiri.

IMG_2535 IMG_2536

apapun, kuasa moderation tetap di tangan sirman, aku sendiri tak de masa nak control moderation corner kat situ, kerana itulah due to time factor, Sirman wariskan GBM Forum to the GBM the 5 girls…

me? hai…make up pun dah berejam, camno nak sembang lama lam tuh. tp aku monitor je, coz menda tu kan link leh nampak korang menceceh dari dalam RM nih jugak. at the right side bar dude….

Comment: 3

Good morning, Sunday!

IMG12923

manja tol gegirl sama fifin..our helper. looks like fifin tak jadik balik taun nih, plan patutnya balik..tp ada lah sbb napa dia mungkin tak jadik balik. sian pulak. not coz of flight problem ke financial prob tp mmg ada sebab lain.

this was taken emm last few nites ago waktu kami anto dia balik umahnya..dah sekali arung jalan, aku kena meeting wt vshub top level.

vshub is a shipping company yang uruskan barang2 online yang u all beli from US to msia…we have further discussion on the business arrangement di RM.

aku dah jadi businesswoman dok? ehhehehe…saya agak terlambat memulakannya wpun saya tau RM ado ‘jalan’ ado ramai ‘kaki’..

tp terlambat tak bermakna kita tak boleh catch up…

more dealing, trading and selling via RM…

Comment: 4

My Biore Cleansing Oil’s Customer…

IMG12974

tutup mata dik…

lawa nya mata kamu

panjang tol bulu mata dia kan…  IMG12976

tak yah tokseh pakai bulu mata pelesu

dah mmg dikurniakan tuhan dengan bulu mata yang sangat panjang melentikkkkkk

muka dia nih tak yah make up tetebal, she has all the natural beauty.

IMG12973

biasa dengar Lady In Red?

not me ler…

nicknya Lady In Red……..

Her comment on Biore Cleansing Oil…

Thanx for biore cleansing oil tadi… Balik jek, terus guna… Best arr.. Wangi plak tuh… Abes la kena kerjakan…

well…Biore Cleansing Oil sudah bertepek2 aku jual bagi kat orang, just that aku tak blogkan amik order coz korang kan degil, aku baru cakap tapi korang pi anto order gak. so abih licin lencun dah Biore Clensing Oil from Singapore nih.

More Biore Cleansing Oil for redmummy’s readers at RM60 per bottle, dibawak khas terus dari Singapore, ko carik kat Indon/Msia ado idak? enggak adoooo!

sapa nak??

iskk, bendanya lom ada kat tangan, tp bagi jelah list nama korang kalo nak jugok. official announcement on Biore pun aku tak dpt yet bila nak sampai nya…

Do Contact Me.

Comment: 8