Revisit to JPO…

 

IMG_7812

wohooo

abih dah citer Legoland.

puas hati mak bawak anak2. yang penting fully sponsored sumer tu by Legoland yer. timbang kati mau beriban gak makpak korang jimat dengan sponsorship tuh. Thanks. Syukur Alhamdulillah.So our next destination patutnya masuk Singapore. tapi aku saja tinggalkan passport, walaupun malam tu laki aku dah remind bawak je passport.

thinking of hemm…

dahlah baru berabih kat Korea, pastuh Legoland. nak bawak askar pi Singapore pulak.

heh tak yah lah. tu baru awal tahun punya calculation yek, belum lagik 2013 dulu.  So instead of Spore, tu mak pak jer yang pergi berduaan2. Kita lansung je to JPO.

IMG_5283

takde le eager nak menyopping sangat pun. barang aku takde rasanya, hem….coz ni pun citer lama. Cuma ada banyak for Abang bapaknya and adiknya.

aku pun menerai sana sini je sangat.

Cekak rambut SF tu kalau ada orange memang mak dah tereban. Oren yang ada tu size besau, buat gapo. AKu dah ada merah hok besau heh. aku nak yg smallest size jer.

IMG_7833

paneh berdentum

IMG_7840

Zeeshan sepanjang kuor hotel checked out sampai sini dia masih lagi mentidur, sejam dua kemudian baru dia bangun. So kedai ni beli baju adiknya, campak kat apaknya bayokan, beratur, kitorg berempat dok melepak celah lantai tuh…

IMG_7877

if you cant see Zeeshan in the photo, that s because dia membongkang lagi. kalaupun dia bangun, dia berlari merataaaaaaaaaaa. dont expect him to stand still posing bergambo. Memang bukan dia ler. – so just like Abang masa kekeciknya dulu

IMG_5294

eh hah ada ler aku borong VS kat sini.

body spray, for pakai dalam rumah

lotion for office and rumah use

body wash dah wajib amik.

kerja kakak amik tester sample and spray and letak lam bag kecilnya. suka bebenor dia dengan bau spray2 ni sumer.

IMG_7909

Kat kedai kasut sukan nih, mak datuk lamanya depa bertiga carik kasut sukan. Dari aku bosan, aku tolong, aku naik bosan sama, last2 aku dok je cecelah patung tuh, sambil jaga Zeeshan yang masih lagi tidur.

Dah dapat final one for Kakak, tapi abangnya pulak ler yang belum gak settle.

Sudahnya kita tinggalkan kasut abang, carik dulu kedai lain. tapi pastuh dah hujung shopping, kita beli gak lah dia punya kasut yg dia nak sangat tuh.

Aku pun tak de nak rasa murah ke mahal kat sini, tapi kita dok stage, oh pikirkan kat KL pun payah nak kuor pi beli kasut sukan hangpa, makpak so dah alang2 kat sini, balun je lah.

IMG_7941

hero dah bangun!

IMG_7958

apa kakak buat dia tiru!

IMG_7961

banyak actions dia buat, tak daya nak letak sume kat sini. staff sini sampai golak2 tengok si kecik tu punya copycat kakaknya.

IMG_7983

kembali semula kedai sukan nih, untuk amik kasut abang. dan aku menumpang balik duduk celah patung2 tu hah… bila ada orang tengok sample kasut baju suor yang patung tu pakai, terasa macam hemm..aku pun kena belek sama. rimas but no where else to sit dalam kedai nih.

kaki aku dah lenguh pung.

IMG_8002

bila dia dah dapat naik kereta merah tuh, maka secara automatik pram tu jadi ‘trolley barang’. Service kereta merah tu provided by JPO gak. Clown tu pun manjang je ada…attend kids. Melopong2 Zeeshan tunggu sword belonnya. Dapat sampai 2,3 tapi pastuh meletop2 tak lama pastuh.

IMG_8026

hoi copek ler…

jom ler

balik balik

eh makan luuu

IMG_8060

kalau first time datang JPO dulu kita makan kat Thai’s restaurant, but this time around kita nak cuba Food Courtnya.

hem…

the food dia ayoyooo! aku ngan RD makan kekongsi nasi goreng sepinggan tapi tengoklah, berpenuh lagi nasi goreng tuh. Tak boleh lalu kat tekak. Zeeshan makan nasi putih jer, abang kakak mee, licin sodap ler tu.

IMG_8104

 

Aku ada pakai satu skincare nih, but harganya around the world takkan jumpa  as the one kat JPO jer yang murah. tapi sayang kepayang, bila aku datang ni ler takde jual dah habis stock. Nasib baik ler aku ada reader yang baik hati, dia ada tolong belikan last year, for 2 boxes lagi, satu botol leh pakai 6 bulan, so aku dah selamat stock for a year. Pastuh ada pulak yang post sebotol lagi  kes tak sesuai ngan kulitnya wahhhhhhh! ai is so suka duper.

Tengah malam sampai rumah. Berbondong2 tolak 1 jer luggage pun, tapi beranak-ranak punya bags punya banyak. Serik dah bawak 1 luggage for 5 anak kapal heh, walaupun Legoland tu in town jer. dekat jer destinationnya. But seronoklah Legoland tuh. Pergilah korang. Specially dok kat Legoland Hotel tuh.

Katalah tak nak masuk theme park (motif pi Legoland tak masuk), korang boleh ler jer dok hotel rerambu ramba tapi heh, poi jer lah masuk. Best!!! orang tua cam aku pun terkapai2 tak cukup masa main, tu yang nak kena repeat lagi.

Comment: 3

The Famous Hello Kitty Town, Little Big Club and Lat’s Place!

IMG_4197

Habis dah cerita pasal Legoland. Best best best Legoland! Tapi ada lagi satu tempat yang best nearby Legoland ni which is Hello Kitty Town, Little Big Club dan Lat’s Place. Kalau dah pergi Legoland tu, wajib sekali harung visit tempat ni. Jangan miss out these 3 places pulak!

IMG_4213Hello Zeeshan!

Hello Kitty Town, Little Big Club dan Lat’s Place ni terletak di Puteri Harbour Family Theme Park. Ala dalam 5-10 minit drive jer dari Legoland. So memang rugi kalau tak datang sini sekali.

IMG_4253

IMG_4477

IMG_4483

So our first stop is Little Big Club at the 2nd floor. Kita skip Hello Kitty Town at first floor sebab nak kejarkan Barney‘s show ni. Kalau nak tau, ni la favourite Abang masa dia kecik-kecik dulu. Teringat lagi aku bawak Abang dan Kakak pergi konsert Barney kat Stadium Negara duu kalau tak silap. But korang dont have to wait for Barney to come down to Malaysia for the concert, u can just go to Little Big Club to meet the Barney :)

IMG_4310

Little Big Club dipenuhi dengan children’s favourites iaitu Thomas & Friends, Barney, Bob the Builder, Angelina Ballerina dan Pingu.

IMG_4328

So mummy-mummy sekelian just duduk rehat sebab anak-anak kalian akan ligat berkejaran dan bermain dalam dunia keriangan mereka ni dan lupakan kita sekejap :)

IMG_4330

All under one roof yang terdiri dari 6 themed interactive play zones – ada games, rides, soft play areas, dan banyak lagi.

IMG_4353

Kakak pun over excited sama hiks

IMG_4362

Kalau nak tau Zeeshan ni pantang jumpa bas, memang abih dteleknya hehehhe

IMG_6993

Bertie the bus

IMG_4417

Windmill Ride

IMG_4428

Ok kita rehat sekejap isi minyak dulu ya dik :)

IMG_4437

Aha Kakak seronok layan Bumping Ride

IMG_4487

Little Big Club ni two floors, atas is the Thomas & Friends and all the rides. Kat bawah ni pulak Barney, Bob the Builder & Pingu.

IMG_4495

Memang aku recommend la mai sini, especially those parents with kids 7 years and below. I’m sure diorang suka giler kat sini. Tapi Abang dan Kakak yang dah besar tu pun lenjan bagai nak rak jugak. Kids always be kids kannn :)

IMG_4503
Dah puas main kat atas, jom turun bawah layan Hello Kitty Town pulak.

 
IMG_7034
IMG_4517

FYI, ini ialah the first Sanrio Hello Kitty theme park yang ada outside of Japan, terdapat pelbagai walk-through attractions, interactive activities dan rides, dan of cos kesemuanya dalam Hello Kitty theme.

IMG_4525
IMG_4530
IMG_4552

Daya tarikan utamanya termasuklah Black Wonder, hi-tech interactive themed experience dan Kitty House yang lengkap dengan living room, bedroom, bathroom and kitchen. Kita juga dapat melihat sendiri the “Purrfect” stage dimana tempat Hello Kitty and her friends showcase their live performance.

IMG_4572

Pelbagai aktiviti lagi boleh dibuat kat sini. Seperti jewellery making, costume dress up at the photo studio, nails decoration dan juga membuat Hello Kitty shaped cookies :)

IMG_7077

Untuk peminat tegar Hello Kitty mesti kena mai datang tempat ni. Yang bukan peminat pun excited dan seronok apatah lagi korang yang minat. Untuk info lanjut tentang tiket, operation hours, location dan sebagainya boleh visit Puteri Harbour Family Theme Park website.

IMG_4585

So bila dah setel explore the two – Hello Kitty Town & Little Big Club, sedar-sedar dah pukul 6pm. Perut pun dah berkeroncong mintak disi. Nasib baik we have made reservation kat Lat’s Place :)

IMG_7114

IMG_4580

Ade ke yang tak kenal Lat? Most of us for sure kenal kan, yang muda-muda mungkin la tak bape kenal. Yang tak kenal tu pi la pakat-pakat tanya mak ayah korang sapa Lat ni ya :)

IMG_7116

Untuk pengetahuan korang, Lat’s Place ni ialah state-of-art themed restaurant yang diserikan dengan live animation. Kita akan merasa pengalaman yang unik, lain dari yang lain serta interaktif semasa makan malam nanti.

IMG_4595

IMG_4598

IMG_4611

Dihiasi dan dipenuhi dengan animasi kampung yang ceria :)

IMG_4623

When I said interactive, yup kita akan bersembang dan bergurau dengan karakter-karakter kartun Lat via the LCD screen ni. Siap ada tarian dan nyanyian pembukaan, berpantun bergundam irama dan yang paling best joget lambak :)

IMG_4624

Menunya pula memang la ala kampung yang sangatlah meyelerakan hai…

IMG_4626
IMG_7135

Suasana makan malam di dalam kampung Lat

IMG_4638

Ini pula seumpama waktu malam yang hujan, tu sebab depa pakai payung bagai, siap ada bunyi guruh hujan bagaii…

IMG_7163

Dinner show ini berharga RM70 untuk dewasa dan RM50 untuk kanak-kanak tapi ingat kena buat reservation awal-awal paling lambat by 5pm hari yang sama. Kalau lambat or tak buat reservation ha korang tak dapat la enjoy the show, just ala-carte dinner jer la.

IMG_7118

Those yang nak merasa pengalaman yang unik ini, sila-silalah datang mencuba. Memang lain dari yang lain. Lat’s Place memang awesome! Mengusik kembali zaman kanak-kanak kita :)

Comment: 4

Our Wonderful Moments at Legoland Theme Park!

IMG_4870

Aku dan RB masih lagi di la la land, di alam mimpi :) sementara tu RD, Abang dan Kakak dah siap ready to explore Legoland Theme Park! Untungnya duduk di Hotel Legoland, sempatlah diorang balik mandi, rehat, solat dan bersiap bagai lepas berendam kat Legoland Water Park pagi tadi.

IMG_4892

Walaupun ini kali kedua kami datang ke Legoland Theme Park ni, the excitement, keseronokan dan keterujaannya masih terasa macam the first time ever! Terutamanya bagi budak berdua tu, meluap-luap tak sabar nak melenjan all the rides and enjoy the attractions!

IMG_4902

Tambahan pula terdapat daya tarikan yang baru di MINILAND dia iaitu LEGO® Star Wars. Dapat tengok Death Star™ Model complete with the soundtrack music dia! Cool giler!

 

IMG_4915

Dan lagi satu the new attraction di Legoland ini ialah 4D Movie. Dapatlah kitorang merasa the adventure of the Legends of Chima dalam 4D Movie kali ini. Pengalaman yang sangat menarik untuk depa bertiga. Aku tak kesempatan nak try :(

IMG_4881

Since kitorang datang ni time cuti CNY, kat belakang diorang tu binaan Lego berbentuk kuda sempena dengan tahun Kuda untuk tahun ini :)

IMG_4885

Untuk pada yang tak tau, Legoland Theme Park ni ada mempunyai 7 themes areas of attraction yang sesuai untuk semua jenis umur tak kira tua atau muda. Antaranya ialah The Beginning, LEGO® Technic, LEGO Kingdoms, Imagination, LEGO City, Land of Adventure dan MINILAND. Memang menjadi inspirasi dan idaman kanak-kanak untuk datang ke sini. Dari pusat eksperimen LEGO hingga ke rollercoasters, Legoland ini merupakan perjalanan hari yang panjang bersesuaian untuk semua keluarga.

IMG_4907

Akhirnya Kakak berjaya mengatasi minimum ketinggian untuk rides kat sini :)

IMG_4926

Here we go for The Dragon rollercoster ride yey!

IMG_4929

IMG_4934

The Dragon dalam suasana Middle Ages

IMG_4945

Ini pula ialah Lego Mindstorms di mana kita bina binaan Lego dan try it out.

IMG_4960

Ha ni pulak pandangan dari udara :)

IMG_4974

Here it is the Observation Tower where we can see the whole area of Legoland!

IMG_4983

Surau of cos ada :)

IMG_4987

IMG_4994

IMG_5016

Habis depa bertiga pusing keliling, almost covers all the rides. Kalau aku ikut ni sure panjit aku ngekor depa keliling Legoland ni. Bukan kecik anak tempat ni weiii…

Depa citer main Police dan Bomba ni letih sebab kena pump untuk gerakkan truck tu, pastu berlumba dengan yang lain. Peluh-peluh diorang mengepam nak kasi pecut laju truck tu hahahaha.

IMG_5064

Aha finally here we come :)

Zeeshan bangun jer, terus mandi bersiap and turun ke sini. Dia pun dah segar dapat nap kejap tadi, so bersemangat lah dia.

IMG_7507

Apa lagi dia pun cargas la panjat sana sini :)

IMG_7523

Help daddy Zeeshan! Beria ok dia tolong tarik tangan daddy dia hehehhe

IMG_5067

ha nak ke mana pulak tu?

IMG_5072

Setiap attractions dia akan singgah and explore!

IMG_5074

Yang ni nasib baik dia tak panjat masuk dalam pagar tu…

IMG_7547

IMG_7553

Jalan punya jalan kita sampai ke MINILAND dia. Untuk yang belum pernah datang sini, kat MINILAND ni lah terdapat binaan-binaan Lego untuk a few famous landscapes ataupun buildings seperti KLCC, KLIA, Putrajaya, Taj Mahal, Great Wall of China, Angkor Wat dan bermacam-macam lagi.

IMG_5091

Kalaulah aku dapat masuk ni, sure best. 

IMG_5092

IMG_5107

Cantikkan all the Lego constructions tu. Some of it actually bergerak, macam kapal, train, flyer atas tu.

IMG_5112

Jap mummy lapar, beli nugget and pizza. Kang Abang dan Kakak sure lapar gak tu. Ooo budak berdua tu dah hilang, lupa mak bapak dah. Lagipun dah besar diorang tu, dah boleh pi jalan main sendiri dalam ni.

IMG_5120

IMG_5138

Aha akhirnya aku naik gak salah satu ride dia – Technic Twister. Kecut pecut weiiiii. Nampak budak belakang tu, menjerit-jerit dia hahahaha

IMG_5127

Little Einstein :)

IMG_7567

Ha kan btul cakap aku, jumpa budak berdua ni, dua-dua dah lapar. Tu la kalau dah main memang tak ingat nak makan!

IMG_5140

Macam aku cakap, bertuah kitorang sebab time ni Legoland operates till 9 malam. So korang cek kat website dia, what’s their operation hour kalau nak datang. Biasa 10am to 6pm. But certain time bukak sampai kul 9 malam. So plan your visit :)

IMG_5164

Lagipun ni time CNY, ada macam-macam show, lion dance la, dancing la, gendang cina la. Bestttttt

IMG_5172

Dan untuk penutup malam tu, magical firework berdentum-dentam. Actually firework ni 3D tau. So kalau tengok pakai glass 3D tu, we can actually see the fireworks in Lego bricks shape. Cool giler :)

IMG_5230

Ok time to go back. Last snap before back to hotel.

IMG_5243

Their faces tell how happy they are :) Tak terkata gembiranya diorang. Such a wonderful and awesome days in Legoland! Good quality family time some more. Kids happy, we of cos happy too. Insyallah we will be coming back that’s for sure. See you again Legoland :)

Comment: 7

Travel Happy with Visa :)

*I am blogging on behalf of Visa’s Travel Happy campaign and receive compensation for my time, but the thoughts, words, and promotions on this page are mine, not Visa’s.*

Visa-TravelHappy

Just came back from Korea, but now pastuh akak kena planning for the next trip hiks. I love to travel, so whenever ada kesempatan dan ada budget for sure aku grab that chance. Kesempatan tu maknanya kerja tak banyak, boleh amik cuti dan budget pulak, pandai-pandai lah kita buat saving untuk travel, ala-ala main kutu tapi untuk travel :) Kalau ada kemahuan mesti ada jalan kannn…

So my next trip was Singapore yey! Dekat jer, tapi quite lama gak lah aku tak menyeberang selat teberau tu. Rindu la pulak nak menyusuri Orchard Road sambil mencuci mata kiri dan kanan yang dipenuhi dengan malls yang senantiasa dipenuhi dengan all those variety choices, seakan-akan melambai-lambai aku untuk masuk ke dalam hehehehe. Oh did I tell you besides travelling I also love shopping hiks. Window shopping pun tak per, yang penting ada nama shopping tu :)

But shopping issue ni, satu dunia merah dah tau lah. Dok KLCC pun memang kerjanya dok menyopping gak.

Visa-TravelHappy

Kalau ke Korea tempohari kita bawak the whole Redfamily, tapi the Singapore trip ini only me & hubby jer pergi. Sekali-sekala berdua-duaan dengan hubby tinggalkan anak-anak apa salahnya. Disamping mengeratkan lagi ikatan rumahtangga, kita berhoneymoon sekali hiks.

Since it’s only the two of us, our itinerary will be quite simple. Free and easy mostly, dinner, coffee break, bersantai, rest and relax. And of course shopping is in the list too :)

Bercakap pasal shopping during travel ni, ada few readers tanya, bila travel oversea ni camna Kak Red manage all the transactions? Kak Red convert semua cash ke or camna? Camna Kak Red bayar bila shopping tu? Cash or card? Which is more convenient, using cash or card? Macam-macam soalan ada…

Visa-TravelHappy

Ok camni, most of the time aku guna card when travel overseas. Cash aku tukar sket jer, cuma untuk certain things when the shops ataupun outlets tak accept card. Tapi ni biasa untuk street shopping la. So selagi they accept card, selagi tu aku swipe.

One of the significant reasons kenapa aku guna card, is about safety and assurance. Let’s say something happens, like losing your purse or handbag, kita cuma hilang card not the cash. Of course when this happens, it really spoils our mood, of course la kan dah handbag hilang maunya tak stress! Dah la kita away overseas. But not to worry, jangan jadikan those things show stopper hingga kita tak leh enjoy our holiday. Tu sebab I use Visa, wherever and whenever you go around the globe, their 24-hour Global Customer Assistance Services sentiasa ada untuk membantu kita sewaktu kesusahan tu.

Not only we can get card replacement as quickly as 1 business day, tetapi kita boleh juga request emergency cash from them and boleh collect the cash dari any Western Union/MoneyGram. Juga dalam masa secepat 1 business day. Cool huh!

Visa-TravelHappy

Bugis Street also in my itinerary to visit later

Selain dari tu, Visa offers a lot of rewards, discounts and free gifts di serata tempat pelosok yang kita pergi seluruh dunia. Just choose the country and the city you plan to go to, there are plenty of offers yang kita boleh grab that help save us a lot!

Macam aku plan nak pergi Singapore ni, dari hotels, shopping, dining & drink, even jewelry & cruise pun ada discounts! Among those offers, I think I would try the following:

Royal Plaza on Scotts 10% off Best Available Rate with free breakfast, quite near dengan Orchard Road hotel ni. Senang nak berjalan shopping. Bila dah berduaan dengan hubby, kita plan for romantic dinner kot hiks. This sounds like a good deal – Enjoy 1-for-1 dining and drink deals when you spend with your Visa card on Tuesdays by the Singapore River. Sudah semestinya shopping deals in my list and this sound delicious hiks – Enjoy 5%-15% off at Lotte Duty Free Shops in Singapore. Dahlah Duty Free dapat lagi discounts, yey suka-suka!

These offers save me even more especially bab-bab shopping ni hiks! Bila kita dapat saving here and there, it just makes my day and makes me happy :)

That’s my secret when I travel abroad and with #VisaMy I #TravelHappy :)

To find out more, Click here

Comment: 7

Splash-splash in Legoland Water Park!

IMG_7186

Ok jom ikut kitorang pergi berendam dan berjimba dalam Legoland Water Park pulak. Sebelum tu kita breakfast la dulu. Abang dan Kakak memang dah tak sesabar dah tu, kalau boleh tak payah breakfast pun takper diorang tu.

IMG_4674

Macam aku cakap before, kat lobi Legoland Hotel ni penuh dengan Lego bricks, so banyak persinggahan pulak si Zeeshan ni. Melekat la pulak dia sekejap kat sini main Lego tu hai…

IMG_7205

IMG_4677

Just walking distance jer ke Water Park tu. Memang sebelah hotel jer pun.

Initial plan was to go to the Legoland Park dulu in the morning, then in the afternoon baru sambung lenjan kat Water Park. Tapi check punya check, lucky us sebab on that week the Park operates till 9 malam. So better we go Water Park first then afternoon baru sambung their Park boleh lenjan sampai malam. Kebetulan ada magical firework for the closing lagi. Memang lucky kitorang mai time ni :)

IMG_7214

Ha dah sampai pun in front of the Legoland Water Park.

IMG_4680

IMG_4681

Untuk pengetahuan korang, this is the World’s Largest Legoland Water Park! Ada lebih 70 binaan Lego dan lebih 20 thrilling slides! Mana satu nak main pun tak tau.

IMG_7227

Ok which one to play first?

IMG_4684

Tu bangunan warna-warni tu Legoland Hotel, just side by side jer.

IMG_4697

Ok our first stop, Build-A-Raft River. The very good thing is life jacket & also the pelampung is provided. Even the life jacket’s size ada untuk Zeeshan :) Memang priority and safety tip top especially for the kids. Life guards kat merata tempat ada.

So kalau datang sini nanti, not to worry kalau terlupa bawak pelampung renang anak, boleh jer pakai life jacket tu pakai dalam kolam.

IMG_4708

IMG_4754

IMG_4783

Ini pula namanya Joker Soaker. Ada limpahan big splash of water!

IMG_7259

 Ini pulak their Wave Pool. Macam biasa, Zeeshan still takut nak turun kalau ada wave-wave ni. Peluk erat bapak dia tak mo nya dia turun.

IMG_4729

Abang dan Kakak dah tak sesabar nak explore all the thrilling slides hujung sana tu. Ha pergi la korang.

IMG_7281

IMG_7288

Untuk yang memang datang straight for the Water Park, bolehlah sewa Cabana macam gambar atas nun, sewa half day or full day pun boleh. Senang la nanti nak rehat-rehat, makan or even nak salin suor baju pun senang.

Of cos they have their own changing rooms & toilets as well. Plenty of them. So not to worry about that :)

IMG_4828

For toddler macam sebaya Zeeshan, mostly kita main kat area DUPLO® Splash Safari. Suka dia layan pancutan air kuor dari crocodile, giraffe, zebra dan memacam lagi.

IMG_4857

Ok dry up kids, kita makan dulu. Dah main air ni, perut pun sekejapan lapar. It’s almost noon lagipun, lunch time kids!

IMG_7408

There are 2 places to get meals here in Water Park. Quite a lot of variety to choose from the menu. Cukup untuk alas perut :)

Actually dari pagi tadi tu, ni ha dah tengahari baru jumpa Abang dan Kakak balik semula. Memang melenjan betul depa dua orang ni main sini. Lupa mak bapak, lupa jalan pulang terus hahahaha. Tu dia penangan Legoland Water Park! Enjoy themselves very much.

IMG_7447

Lepas puas dah main air, jomlah kita switch to Legoland Park pulak. Before that sempat tengok gambar-gambar yang their staff snap-snap before. Beli 3 keping dapat free sekeping :) Kenang-kenangan di Legoland Water Park. Siap gambar Abang Kakak sliding pun ada, suka betul diorang!

IMG_7491

Once sampai hotel, the 3 – RD, Abang dan Kakak terus siap-siap mandi, tukar baju nak pergi the Park pulak. Mummy and Zeeshan terus ke la la la land :) Lagipun it’s almost 2pm, memang dia punya nap time, mummy’s nap time pun ye gak hiks. Ni yang syoknya kalau kita check-in hotel sini, easily kita boleh kuor masuk the parks, balik rehat di bilik hotel in between. Memang recommended especially kita yang ada baby or toddler ni.

Nanti bila Zeeshan bangun baru kitorang join bapak, Abang dan Kakaknya yang sekarang tengah berjimba layan Legoland Park’s rides :)

Nanti kita sambung cerita Legoland Park pulak…

Nah layan youtube kitorang berjimba dalam Legoland Water Park

Khidmat pesanan masyarakat Legoland is brought by Redmummy.com

Comment: 5